Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Аз бях вярното куче на Ахмед Доган“, каза напусналият ДПС дългогодишен депутат от движението Ахмед Юсеин. Той напусна партията в началото на месеца с емоционален статук във фейсбук, написан на турски език.

АХМЕД ЮСЕИН: ДЕПУТАТИТЕ НА ДПС СА ШАМПИОНИ ПО КОРУПЦИЯ

В студиото на Нова телевизия Ахмед Юсеин обясни, че „данните в пресата, присъдите на бивши депутати и сумите във фалиралата банка“ потвърждават думите му, че ДПС е шампион по корупция.

В парламентарната група има около 5-6 човека, които работят нормално, но всичко друго е подчинено на далаверата. Не мога да го кажа, докато правораздавателната система е такава. Докарайте един румънски прокурор тука, за да разказвам всичко, което знам“.

Доказателство за думите му било и „охолството, в което живее кръгът около почетния председател“.

Сега тези, които ме гледат, също знаят, че това, което казвам, е вярно. Никой не смее да го изрече обаче“.

Ахмед Юсеин потвърди, че вече е част от екипа на изключения бивш председател Лютви Местан ДОСТ. Той отказа да му е бил оказван натиск от страна на Турция да вземе това решение.

Бившият депутат ще продължи да работи сред изселниците в Турция и за новата партия. А дали те ще подкрепят ДОСТ?

Палачинката се обърна много сериозно в тази посока, защото всички прочетоха изявлението на Ахмед Доган от 17 декември и за голямата любов на г-н Доган към Русия... В момента на турско-сирийската граница има много войници, които са с българско гражданство. Родителите на тези войници гласуваха за нас. Аз какво да обяснявам? Че има някакво съмнение за съществуването на НАТО?“, обясни ситуацията Юсеин.

Близките отношения на Доган с ръководни кадри от Държавна сигурност също били наклонили везните за неговото решение.

„Вие представяте ли си лидерът на унгарската партия в Румъния да получи орден от шефа на Секуритате? Вие представяте ли си някакъв шеф на Щази да награди някакъв дисидент в Германия?“

Ахмед Юсеин се извини на Касим Дал, който бил прогледнал по-рано. Бившият депутат обясни, че бил готов да напусне ДПС още преди изгонването на Лютви Местан. 

Ключови думи

Коментари

Амет Доган

Още малко изчакай и ще го докараме.

tz92

" Дрън, дрън ярина" както казваше Местан. Едва на 3-ти февруари този господин прогледна. Хайде, по-сериозно

тука е така

В една нормална държава при това което казва този прокуратурата веднага трябва да се задейства и всичко да е публично,но тук сме българия.

DLP

А защо нищо не е разказал до сега? Или му беше удобно да бърка в кацата мед, но сега вече не може и затова задейства лайномета.

И ти си от тези, които се възмущават само когато някой постъпи правилно, пък макар и със закъснение.

123

На какво "законно" основание ще регистрират втора противоконституционна партия?? Значи тия,които трябва да съблюдават законите,грубо ги нарушават.В нашата държава управляващите си правят каквото си искат и никой не ги спира.Никъде по света няма регистрирани малцинствено-етнически партии,но ако ни наредят отвън ще създадем и партия на бездомните кучета....Ще регистрираме "законно" още една група турски шпиони в България.

SCHWARZ FREIHERR

В парламента имало 5-6 депутата, които са работели нормално... и те са сигурно дето са напусналите... хайде моля ви са от 26 години ще си на първия ред на сцената и чак сега ще забележиш че нещо не е наред

Тъй, тъй

Хубаво си му го казал!

Мдаа

Не български ,не турски , не руски ,не американски ....,а РУМЪНСКИ. Колко точно струва Лаура Кьовеши ??? Дадоха за един доклад от 300 страници 22 милиона долара ?? Похвално е за наши съседи ,че стават еталон за охрана на общество. Точно поради това Румъния ..ще бъде притегателен център , и Молдова ще иска да е към нея , и емигрантите ще се върнат. Да ..,ама в България БУДА и БЕНОВСКА ( еталон на подкупена поръчкова журналистика) не искат...Май поради тази дребна разлика след 20 -30 години, ще сме географско понятие !

Ахмед

Ахмед Хюсеин е един почтен човек и винаги ме е учудвало как е възможно да членува в тази партия толкова дълго време???Беше /не/ясно как е създадена,кри се, покрива се, и сега и за глухия и слепия е ясно,че това е една бандитска партия, мафиотска партия, и политическото и лице е агент Сава!Този агент освен,че успяваше да опипва клиторите на други агентки,предаде и собствения си електорат!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.