Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Евродепутатите от ДПС са изпратили писмо до двама еврокомисари заради информацията, че Турция е забранила на почетния председател на движението Ахмед Доган и на депутата Делян Пеевски да влизат в страната. Това съобщават от партията.

ТУРЦИЯ ЗАБРАНИ НА ДОГАН И ПЕЕВСКИ ДА ВЛИЗАТ В СТРАНАТА

Евродепутатите са информирали по темата върховния представител на Съюза по въпросите на външните работи и политиката на сигурност Федерика Могерини и комисаря по европейска политика за съседство и преговори за разширяване Йоханес Хан. В писмото си те изразяват загрижеността си по повод публикациите в медиите и последвалите ги спекулации.

ТУРЦИЯ С ЧЕРНИ ПЕЧАТИ И ЗА ТРИМУВИРАТА, УПРАВЛЯВАЩ ДПС

Заради повишения обществен интерес в България по темата представителите на ДПС се обръщат към европейските комисари с молба за съдействие за изясняване на фактите. Според тях скорошна реакция по ситуацията е от взаимен интерес за ЕС и Турция, която е кандидат за членство.

Ключови думи

Коментари

XA XA XA !

Турция е забранила на почетния председател на движението Ахмед Доган и на депутата Делян Пеевски да влизат в страната. аКО ТОВА Е ПРОБЛЕМА,КВО ТИ ПУКА, НЕ ВЛИЗАШ! МНОГО ПО-ГОЛЯМ Е!бИЗНЕСА ,БИЗНЕСА.. А.. А.. А ЗАГИВА

Иван лалето

Да бяха сезирали ЕС че гърците не пускат наши тирове в страна от ЕС.Турция няма режим на свободно движение на хора и прасчовци. Да си питат Турските служби за случая.

Иван лалето

Да бяха сезирали ЕС че гърците не пускат наши тирове в страна от ЕС.Турция няма режим на свободно движение на хора и прасчовци. Да си питат Турските служби за случая.

Петя

Пак са се объркали горките - трябвало е да хленчат пред Москвал Там нямат забрана за влизане . С излизането някой път е по-трудно или става с краката напред- като Георги Димитров

mardafi

Мда ми кой им е виновен като са вършили престъпление на територията на република Турция - накрая ще има заповеди за задържане на нашите крадци

Деян

И какво да направи ЕК? Турция не е член на ЕС.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.