Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Бюст на Сталин бе открит във Военноисторическия музей на Псковска област в село Холматка, предаде Нюз.Ру.

Поводът е 23 февруари - Денят на защитника на Отечеството, който по времето на СССР бе честван като ден на Съветската армия.

"Ние не политизираме това събитие. Но заслугите на този човек по време на войната са неоспорими. Както и в следвоенния период - периода на възстановяването на страната след най-страшната война", заяви директорът на музея Пьотър Гринчук.

Той отбеляза, че бюстът се намира на отбранителната линия "Сталин". А това название й дали нацистите по време на ожесточените сражения там.

Ключови думи

Коментари

Бойко Борисов отменил поръчка-тази за "заплахата за убийство ". Не свършила работа...

тони

Хубаво е да знаеш, че има по-прост народ от българския. Да вдигнат паметник на човек, който е убил няколко милиона руснаци...

SRQBoyboy

27 милиона в ГУЛАГ, а колко са разстреляни от НКВД.

Palace of Justice / Съдебна палата - Народен театър "Иван Вазов" Марш за правосъдие е събитие създадено от граждани, които искат дълбока съдебна реформа и реална борба с корупцията в България. Убедени сме, че Конституционните промени от декември 2015г. са силно недостатъчни, за да бъде поставена правилната основа на съдебната реформа. Статуквото в съдебната система бе запазено. Висшият съдебен съвет трябва да бъде деполитизиран, а прокуратурата да бъде реформирана като структура, правомощия и отчетност. Убедени сме също, че България има нужда от независим заместник-главен прокурор за борба с корупцията по румънски модел в самата прокуратура. Този орган може да бъде учреден единствено в Конституцията.

Бай Иван

Това е нищо! rusmonitor.com на 22.12.2015 съобщи за откриване на първия СТАЛИНСКИ ЦЕНТЪР в Пемза за изучаване положителните практики от Сталинската епоха в строежа на социализма актуалн и сега!?! и за шествие в Москва с икона с видни чекисти и Сталин в средата в едър план. Иконата е поставена в параклис осветен от Руския(КГБ) Патриарх в памет на загиналитев борбата с враговете на народа чекисти. Параклиса и издигнат в бившите покрайнини на Москва където се говори че са се извършвали масови разстрели по Сталиново време./ в поста има богат снимков материал/

SRQBoyboy

Тези идиоти руснаците си обуват обувките обратно и вървят назад, напук на целия свят. От гени объркани с татарските орди на Чингиз хан това може да се пръкне.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.