Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Това ми изглежда като един доста глупав пиар ход, който не е дело на самия премиер. Не допускам той да е намесен, някой му е направил мечешка услуга. Защото това действие директно обвързва г-н Борисов с г-н Пеевски."

Така коментира заплахата за живота на Бойко Борисов Димо Гяуров, бивш шеф на Националната разузнавателна служба в студиото на Нова тв. Според него, това е заплаха, "плашене на гарги, някой иска да му въздейства психологически". Това не би могло да бъде приемано от спецслужбите като някаква реална оперативна опасност, смята Гяуров, а ако службите са на място, трябва веднага да го открият кой е. Той уточни, че е важно дали пратката е съдържала куршум или патрон - имало техника, при което барутът се открива съвсем лесно.

И БОРИСОВ ЗАПЛАШВАН - С УБИЙСТВО

"Наслагват се множество събития, които започват да дразнят публиката, това е посегателство спрямо интелекта й", заяви Гяуров.

"Някой се опитва да ни убеди, че нещо много сериозно става в държвата, чета гръмки заглавия в разни сайтове: Преврат!," иронизира бившият разузнавач.

Подобни действия не се съобщават и не се обсъждат, коментира Гяуров назначената охрана от НСО за Пеевски.

ЛИЦЕТО ПЕЕВСКИ НЕ ИСКАЛО ОХРАНА, НО БИЛО УБЕДЕНО. МАКАР И ТРУДНО

"Аз искрено съжалих главния секретар, имаше вид на човек, който всеки момент ще припадне, някой му е възложил да обяви това пред журналисти, той изпълняваше чужда воля. Не си вярваше на това,  което приказва. Може би някой се опитва да направи г-н Пеевски важен, защото охраната е свързана с проява на власт."

"Г-н Доган и г-н Пеевски сами се поставиха в ситуация на противопоставяне с Турция", смята Гяуров, "вследствие на което чухме оценка "новия Левски, новия Ботев" - нещо доста срамно според мен."

В резултат на това поведение отношенията с Турция бяха изострени, и може да очакваме ескалация на напрежението, прогнозира бившият шеф на разузнаването.

Ключови думи

Коментари

Я и тоя изпълзя. Значи наистина нещо става в държаата

Става пияр за простолюдието и милиарди за мафията.

Ташак и музика, Минке. Б.Б. да не остане назад, и него заплашвали със свиткане. Обаче, "спират поръчки, дават охрана" Снимка на Борисов, куршум и заплашителни послания с изрязани от вестници букви в "анонимен плик" били получени в МС тези дни, ти да видищ. Вече била започнала проверка на заплахата, а писмото било иззето от специалните служби, "въх, уби ма"

Поредния солташак на Цв. Василев, беше се покрил, ся пак изпълзя. Ма дрънка само глупости. Чакаме Командира да пусне бомбата. Давай Ваньо, приготвил съм пуканките.

Борисов коментира, че това нито е първата нито последната заплаха която ще получи. Но определено това е заплахата която най-малко го притеснява.

ппо

той е един смешник в мутренски галоши.

Югозомби

А нима клатенето, самосрутването и потъването на най-голямата партия, която е и управляваща, за които процеси убедено ни говорят политолози и публицисти от ранга на Евгений Дайнов, Иван Бедров и Даниел Смилов, са нещо несериозно? ;)

не знам за Пеевски, той проговори едва като се спря някаква си там магистрала, за която всъщност нямало пари за се строи, защото такива не давала Европа, но що се отнася до Доган "новият патриот" съвсем съзнателно РАЗМЪТИ ВОДАТА В БЪЛГАРИЯ. И понеже нищо не се прави от политиците случайно, а такива тарикати като Доган, го правят винаги със стратегическа цел, все още картината на неговите цели не ни се е разкрила в крайните му намерения. Но ПОНЕ ЗА СЕГА виждаме разваляне отношенията с Турция, в момент когато Турция и Русия имат обтегнати такива, което е провокация и към Българи и Турция пред вид 3 милиона бежанци в съседите, надигане на див примитивен национализъм. А "новият патриот" си седи в Сараите, мълчи, гледа, наблюдава и сигурно се радва на последиците след Рождество Христово.

лимпида

в тази игра на Доган много добре се вписва Борисов и Пеевски. Двамцата заплашени почти едновременно от убийци. Дрън- дрън за глупци и шарани. Всъщност коя по ред заплаха е това за Борисов. Ама ги бройте още от времето когато беше с мутрите.

камъче

................убедено ни говорят политолози и публицисти от ранга на Евгений Дайнов, Иван Бедров и Даниел Смилов............Убедено /по Ленин/, ранг /по Сталин/ и тия тримата!? Глупостта наистина е безгранична, но добре, че не е заразна и можем да се посмее на това изречение!

Бойко Борисов отменил поръчка-тази за "заплахата за убийство ". Не свършила работа...

слава

Да не би патрона да е контейнер с плутоний!!

bibi ЛЪЖЕ!

bibi ЛЪЖЕ!

пИАр

От словесната комбинация в заглавието "Глупав пиар" премахваме пиар, защото такова нещо тук няма! В обществото ни и в публичното ни пространство погрешно се употребява този израз и напоследък за щяло и нещяло. Остава "Глупав" и се отнася за всички за които се досещате ;-)

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.