Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Наесен все още смятам, че ще имаме избори 2 в 1. Все още мисля, че кандидат-президентът на ГЕРБ ще бъде Бойко Борисов, принуден от много обстоятелства. Ще има много сложна политическа ситуация. Дано да няма кръв до есента – буквално. Играчите са много изнервени и затова си подхвърлят репликите кой как се вижда в огледала”, заяви бившият заместник-председател на ДПС Осман Октай в предаването "Комбина" по Нова телевизия. 

Относно спрените обществени поръчки за милиарди от премиера, той заяви, че това е пиар акция, за да може народът да му ръкопляска. 

"Така не се прави в Европа. Никой еднолично не може да дава и да отнема”, добави Октай.

Той даде своята прогноза и за случващото се в ДПС и с депутата Делян Пеевски.

"ДПС е най-успешният проект на политико-олигархичния модел. Още преди казах, че Лютви Местан ще бъде похарчен, а Делян Пеевски като посредник дразнител постепенно ще бъде изведен от играта”, каза още Октай.

На въпрос как ще бъде изведен, той бе лаконичен и заяви единствено "дано да бъде жив".

Според Октай имало "двама подходящи, които да наследят Пеевски", но той отказа да назове имена. Посочи само, че са юристи – единият приближен до прокуратурата, а другият до спортните кръгове. 

Осман Октай прогнозира, че ДПС ще се разпадне на следващите парламентарни избори.

"Модел "Кой" винаги ще има. Ще се намери друг политически проект, даже сега се чува, че се подготвят различни проекти", загатна Осман Октай.

Ключови думи

Коментари

Новият

Според Октай "ДПС е най-успешният проект на политико-олигархичния модел." Лъжа, лъжа и пак лъжа! БКП/БСП е най-успешния модел, всичко друго бледнее!

роско

Глупости! И ДПС е там, и ГЕРБ...... И останалите от 204:10 са вътре. Има ли ченге в една партия - брой я от модела. Докараха ни дотам, че дори синовете на шофьорите им да са на власт...... мръсни и прости човечета...... Па чакай оправия и да ги стигнем..... румънците, не дори хърватите, не дори чехите, да не отварям дума за съвсем белите държави. За румънците говоря, дето дори бяха с визи, когато ние бяхме без визи. На ви цар, на ви и пъдар.

Стария

Октай ходи след ДПС като лисицата след коча и чака да му паднат ташаците, когато открадно 350 х. долара от ДПС...

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.