Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

тралала

Ключови думи

Коментари

Sounds good

Добре е Иначе напускат съюза а какво е ЕС без тях

дебелян пеевский

Такива подкупи за англичаните без ясна позиция от тях за оставането им в Европа допълнително подкопават и без това поразклатения от еврочиновнически дебилизъм съюз. Еврочиновниците ще закопаят съюза под одобрителното цвилене на невменяемата популация, останала в Бг, която от години живее от подаянията му.

Кабакчиев

Правилно! Откъде накъде най-великата нация в света в историята на човечеството ще зависи от някакви мърляви държави? Включително от свръхскапаняшки като така наречената държава България? От една абсолютна кочина с драстично корумпирана и некадърна съдебна система? С просташка политическа система, с профанска образователна система! Обективната необходимост е кочината България да бъде изритана от ЕС! А UK да има по-голяма тежест в ЕС! Разбира се, ако кочината България бъде изритана от ЕС, тежко и горко на свръхмърлявата й популация, търпяща свинщина след свинщина на политици и магистрати всеки ден и час! Но може би тогава тя ще попрогледне!

Развеселен

The United Kingdom of Great Britain and the Rest of the World ;)

Те много се забавляват с англофили като тебе.

Кабакчиев, добавка

Коректността изисква да се каже за UK, че е най-великият съюз на нации (етнически групи, хора с различни - но много сходни - национални идентичности), а не, че една нация. Но мисля, че всеки ме е разбрал добре и в предишното ми изказване.

Сия

Г-н Кабакчиев, обявяването на една държава за най-велик съюз на нации (което е терминологично нелепо и фактологично невярно) е Ваш вариант на вица "съветското джудже - най-голямо и съветските пациенти - най-здрави".

Развеселен

съгласен с г-н Кабакчиев

Коректността изисква също така да се каже, че ако не перяха арабски, руски, източноевропейски и всякакви други мръсни пари, нямаше да имат да си плащат и техните социални помощи ;)

Кабакчиев

Колко много са тези пари? И колко от тях са наистина мръсни? А истинската коректност изисква да се добави, че там има както законодателство, така и журналистика за контрол над явлението: https://www.google.bg/search?q=UK+money+laundering&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=UwvIVoSRGomX6ASP2J6ICg. Специално журналистика - по-добра в света няма.

Предлагам за 7 години да се забрани на англичани да купуват имоти в България. Имотите в България са 20 пъти по-евтини, отколкото и в най-западналото село в Англия, и идват безработни англичани, и на безценица купуват имоти, от лица принуудени от бенодст да продават за никакви пари.

Отдавна няма смисъл от тия мерки, бедни англичани идваха 2006-07, когато всеки можеше да вземе заем. През 2009-та англичаните продадоха всичко на руснаците, а сега руснаците нема на кой да го продадат, въпреки, че искат.

Новият

Алчността и егоизмът ще погубят света! И не децата е ясно, че Лондон, Париж, Брюксел, Амстердам, Мадрид, Лисабон...са това, което са след като столетия експлоатираха човешкия ресурс и природните богатства на Африка, Азия, Латинска Америка...света!!! Резонно е сега да върнат част от ограбването като социални плащания към икономическите емигранти вкл. българи, търсещи работа и препитание при тях! Ако не в Англия, да върнат част от откраднатото в държавите като инфраструктура и така ще намалят емиграцията! НО ПЪРВО ДА ОБЯСНЯТ НА НАРОДА СИ, ЧЕ ТОВА БЛАГОПОЛУЧИЕ Е ДОШЛО ОТ ОГРАБВАНЕТО И ЕКСПЛОАТАЦИЯТА НА ДРУГИ НАРОДИ!!!Да ама се опъват като магаре на мост! Ще разрушат ЕС от алчност и егоизъм!!!

eizo

Страхотен политик! Този човек успя да извоюва специални позиции за Великобритания. Дали ще имаме политик като Дейвид Камерън някой ден?

Не, вашият педераст е от другата страна.

Може някой ден ама само ако не е с българско самосъзнание. Ние се гъзим на всеки.

Развеселен

браво на британците, доказаха колко повече струват от брюкселските бюрократи

Тезите на соц/ком/атакистките агитаторчета за наследството от колониализма издишат отвсякъде. 1. Германия е най-големият донор в ЕС и на агитаторчетата им трябва огромно въображение и лъжливост най-малко на ниво циганин, за да я включат към колониалните държави; 2. Най-мощните коониални държави (освен Великобритания) са били Португалия и Испания. Които сега са на опашката по стандарт в ЕС. 3. Тезата не може да обясни стандарта на Швеция, Норвегия, Дания, Лихтенщайн, Монако и т.н. 4. От Иван Грозни до Елатерина Велика Русия разширява територията си в пъти за сметка на съседните държави. Презет е Сибир със своите залежи от злато, нефт, газ и всякакви други ценни нещица. Това не направи Русия богата държава. 5. Изводът е, че трябват акъл, бачкане, никакво мрънкане и разбира се исторически късмет със съседи и "освободители".

Неатакист германофил

Дипломната ми работа е "Германската колониална политика в Африка и Океания при управлението на райхсканцлера Бисмарк". Учил съм в Германия и харесвам германците, но държа на точността на фактите като историк. Втората колониална сила през 19 века след Великобритания е Франция, а Испания губи последните си значителни колонии във войната през 1898 г. със САЩ...Германската колониална политика в Африка е една от причините за изнерването на Великобритания и образуването на Антантата, както и последвалата Първа световна война...

Кака Мара

Е пак се обърка бе Бойко-що ги черта на Камерън ,а не на Ципрас. А на какъв език му обасни е цяло чудо- залагам на есперанто.А вие?

Кака Мара

Е пак се обърка бе Бойко-що ги черта на Камерън ,а не на Ципрас. А на какъв език му обасни е цяло чудо- залагам на есперанто.А вие?

Петко

Бойко успя на навреди и на българите във Великобритания.Да си харчи милиардите със здраве.

Новият

Много елементарни съждения!!! Всеки знае, че е важен първият милион в бизнеса! А бившите колониални сили с галерите са инасяли хиляди тонове злато, сребро, диаманти, роби...

НАБЛЮДАТЕЛ 2

ТОВА Е ДИСКРИМИНАЦИЯ В ПЪЛНИЯ СМИСЪЛ НА ДУМАТА.И ТОВА ПРАВО МУ ДАВА ЕС.ЗАЩОТО ТАКА СА ГЛАСУВАЛИ СЕГА НА ПОСЛЕДНАТА СРЕЩА В БРЮКСЕЛ.КАК ТАКА ЩЕ ПРАВИ РАЗЛИКА МЕЖДУ ДЕЦАТА НА ИМИГРАНТИТЕ И ДЕЦАТА НА АНГЛИЯ.НЯМАШЕ ЛИ КОЙ ДА МУ ГО КАЖЕ ОТ ТЕЗИ УПРАВЛЯВАЩИ В ЕС .ЗНАЧИ ЕДНИТЕ ДЕЦА ИМАТ НЕОБХОДИМОСТ ОТ ПО-ВЕЧЕ ПАРИ ЗА ГЛЕДАНЕ ,А ДРУГИТЕ НЯМАТ НУЖДА.НАЛИ ИТЕ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ НА АНГЛИЯ.

Искам и ние да имаме такъв политик , който така да брани националната кауза на България ! Да вземе на-доброто за страната си и в същото време да не позволи никаква загуба , в нито една свера , финансова , социална , образувателна , културна , търговска и най вече НЕПОКЪТНАТ СУВЕРЕНИТЕТ !!! Вярно е ,че имаме ли учители и добро образование и ще имаме и добри политици , преговарящи със сърце и душа за родината ни , като Деивит Камеран ! ВЪЗХИЩАВАМ МУ СЕ !!!

Искам и ние да имаме такъв политик , който така да брани националната кауза на България ! Да вземе на-доброто за страната си и в същото време да не позволи никаква загуба , в нито една свера , финансова , социална , образувателна , културна , търговска и най вече НЕПОКЪТНАТ СУВЕРЕНИТЕТ !!! Вярно е ,че имаме ли учители и добро образование и ще имаме и добри политици , преговарящи със сърце и душа за родината ни , като Деивит Камеран ! ВЪЗХИЩАВАМ МУ СЕ !!!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.