На президентския двубой по-скоро можем да видим Бойко Борисов срещу Слави Трифонов, отколкото Луна или Жорж Ганчев.

Това прогнозира днес пред бТВ Любен Дилов-син.

„За Слави не знам, но за Бойко усещам, че почти няма друг ход. Ако иска да изведе до успешен трети мандат ГЕРБ, избори "2 в 1", тоест повеждането от „Дондуков” 1 към „Дондуков” 2, е единственото нещо, което му го гарантира със сигурност. А Слави, както се е засилил, не знаем кога ще спре”, заяви Дилов.

Писателят и литературен критик Михаил Неделчев също смята, че на вота за държавен глава ще има много кандидати. 

Любен Дилов-син разказа и история отпреди знаменитото предаване "Каналето" от 17 ноември 1996-а, когато в ефир прозвуча „Пътнико виден, пътнико off”. Негови продуценти бяха той, Слави Трифонов и Камен Воденичаров.

„Преди него имаше един много унизителен момент, в който със Слави поехме тържествено обещание пред една тайна група в БСП - т. нар. русенска група, че ако ни върнат на екран, вече само битов хумор, никакъв политически. Слави даже казваше: "Аз спъвам Зуека, Зуека пада и всички се смеят. Само с това ще се занимаваме”. И Токаджиев пое ангажимент, че ще ни пусне след това обещание. След като излезе „Пътнико виден, пътнико off”, което беше супер скандал, той седеше, гледаше ни като ирландски сетер и казваше: "Сега как ще погледна партията в очите?”, припомни си Дилов-син.

СЛАВИ ВНЕСЕ 673 481 ПОДПИСА. МЪЛЧИ ЗА БЪДЕЩЕТО СИ В ПОЛИТИКАТА

20 години след тези събития по-късно Слави Трифонов и екипът му отново привлякоха общественото внимание. Този път те внесоха в парламента над 670 хиляди подписа на граждани с искане за референдум за промяна на политическата система у нас. А това логично доведе до всякакви конспиративни теории, най-актуалната от които е, че Трифонов се готви да влезе в политиката.

СЛАВИ: ПРЕДСТАВИХ СИ КАК ЦАЧЕВА ИДВА НА РАБОТА С КОЛЕЛО - И МИ ХАРЕСА