Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Нямам отношение към казуса със спряната процедура за Автомагистрала "Хемус", заяви шефът на "Лукойл България" след срещата на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България с премиера Бойко Борисов, предаде Агенция "Фокус". В нея Златев участваше като председател на Българската петролна и газова асоциация (БПГА).

Вчера името на бизнесмена беше посочено от премиера като един от мотивите за спирането на процедурата за изграждане на два лота от автомагистрала "Хемус".

БОРИСОВ: НЯКАКВИ ГАДОВЕ КАЗАЛИ, ЧЕ СЪМ СПРЯЛ "ХЕМУС" ПОД НАТИСК ОТ ЧУЖДИ ПОСОЛСТВА

„Аз мога да декларирам ясно и точно, че нямам никакво отношение към тези фирми. Не знам кой какво е правил, нека да извади някой документи, да ги сложи на масата и тогава ще призная, но да се казва по слухове, че някой е чул – декларирам ясно и точно, че няма никакво отношение фактическо, нефактическо и т.н. към тези две фирми. Просто Златев и Пеевски са удобни имена", казва босът на "Лукойл".

На въпрос дали е обсъдил казуса с премиера по време на срещата им Златев заяви, че не е обсъждан този казус, тъй като той не го познава и не се интересува от него.

„Да обсъждам някакви слухове, защото никъде не видях никакво доказателство, чух че имат съмнения някакви – какво да обсъждам”, казва Златев и продължава:

"Нямам отношение към този казус, не ме интересува и няма да го обсъждам повече. По слухове никога не съм живял и няма да живея. Аз лично бих задавал други два въпроса: Как се прави поръчка при остъствие на пари? и Къде са тези 800 млн. лв., които трябва да се икономисат от Автомагистрала „Хемус”? Това са по-интересни въпроси, а не слуховете кой с кого е свързан. 

На срещата с Борисов Златев и делегацията му от БПГА обсъдили нелоялните практики и конкуренции на пазара на горива, като настояли секторът да бъде максимално осветлен. От кабинета получили обещание за нова среща след седмица, на която ще бъдат набелязани необходимите мерки.

Ключови думи

Коментари

Всеки път като минавам покрай къщата с ягодите се сещам за гнусното състояние до което ч докара този !

............... ПС Не можах да измисля достатъчно солена ругатня.Беден език,беден!!!!Следващия път ще опитам на руски.

герб>БКП

Кмунист до комуниста, мила моя майно льо,другар до другарина, мила моя майно льо,комунист до другарина. Бизнеса им, мила моя майно льо, като ясно слънце, мила моя майно льо, като ясно слънце.

малко факти

Една от фирмите, класирана за Хемус е фирмата "Джи Пи груп" с главен акционер Владимир Георгиев Владимиров-Житенски. Според справка в ДАКСИ той е собственик на "Джи Пи груп", част от консорциума "Метро билд", който спечели търга за строежа на отсечката "Обеля - Надежда" от софийското метро. "Джи Пи груп" е и една от фирмите, които изграждаха бензиностанциите на "Лукойл".

Ето я и руската връзка в цялата тази епопея на унищожаване на една държава.

Продажбата на Нефтохим ли визирате, или продажбата на БТК??? :)

Имам някакъв смътен спомен, че този на снимката и ББ (не става въпрос за Бриджит Бардо) са партньори на белот ли, на бридж белот ли, на сантасе ли? Ама небелотаджийски постъпва другарят Златев с ББ (не става въпрос за Бриджит Бардо), като го задява, че му липсват пари за Лота. ББ (не става въпрос за Бриджит Бардо) каза, че днеска пари няма, ама утре ще ги има. Тия двамата не си ли говорят мебду две раздвания - за тука има или ъука нЕма? Пък и Лилето сутринта каза, че паре има! А сега де?

Avatar

А аз имам не до там смътен спомен, че тоя от снимката получи като подарък Нефтохима от един драгалевски убавец с малко лиляви джуки, дека сега се прави на света вода ненапита, а наследникът му Пърданчо се опитва да поучава София, България, нацията, Европа и целио свет! Като резултат от бриджа ли, сантасето ли, каквото там са игралЕ Борисов и Златев, може единият от двамата да е загубл някоя и друга бутилка шотландска рИкия, ама от врътката на драгалевския, България и гражданите загубиха към един милиард...

дебелян пеевский

Бе не участваме в тия търгове, ама много ни е яд, че ни ги отмениха.

САМО СА ГО НАБЪРКАЛИ И АКО СЕ ДОКАЖЕ С ДОКУМЕНТИ-ЩЯЛ ДА СИ ПРИЗНАЕ. Нормална мафиотска опорна точка.

Гостенин

Какво се получи, Боце? Този хем те бие на белот (лъжел викаш, а), хем сега ти се подиграва най-юнашки. За смях на късите кучета стана, Боцкооо, Боцко. Пази се да не вземе да подшушне на аверите да изгонят Ипон от Нефтохима (и двамата нямате достъп до анклава - все пак по различни причини :-). Пълен майтап във управлението: вече си говорят чрез журналисти.

1 Една маймуна ,колкото по-нагоре се качва на дърво-толкова повече и лъсва ЧЕРВЕНИЯ ЗАДНИК!

Avatar

На некои им лъсва и на стол, барабар с кайсиите...

Е а, де?

Симеон Борисов Кобурготски

Спокойно. ГЕРБ като се разцепи, най-големите отрепки от него ще се обединят с екс-НДСВ отрепките, ДОСТ на местан, които са си реално екс-ДКМС-ДС-БКП отрепки и ще формират една нео-либерална мека алтернива на ГЕРБ водена примерно от принц Кирил или нещо подобно. И така в игри и закачки ще минат още 10-на години. Само ги вижте как надигат глас. Дори лицето София Касидова се появи скоро. Женската форма на Лукарски във версията НДСВ. Тия гниди нямат наяждане. И любка качакова ще изкочи. И онази мандатоносителката и лидия шулева, която сега е коуч. Всички тия отрепки ще изпълзят.

Анонимен костокок, 2/16/2016, 2:34:25 PM -> "Имам някакъв смътен спомен, че този на снимката и ББ (не става въпрос за Бриджит Бардо) са партньори на белот ли, на бридж белот ли, на сантасе ли?..." *** А аз имам не до там смътен спомен, че тоя от снимката получи като подарък Нефтохима от един драгалевски убавец с малко лиляви джуки, дека сега се прави на света вода ненапита, а наследникът му Пърданчо се опитва да поучава София, България, нацията, Европа и целио свет! Като резултат от бриджа ли, сантасето ли, каквото там са игралЕ Борисов и Златев, може единият от двамата да е загубл някоя и друга бутилка шотландска рИкия, ама от врътката на драгалевския, България и гражданите загубиха към един милиард...

Нищо нямаш в главата нехранимайко, подлога анална.

прост народ, слаба държава

Това с продажбата се изтърка. А аз имам един друг спомен от 2011, когато Бойчето даде на този от снимката да владее пристанището за 30 години (на което пристанище акустират повече от 400 кораба на година и влиза в митническа зона).

Deja Vu – преведено от френски език „Това съм го видял вече”. А от съветски език се превежда като – „Ама вие защо биете негрите?” Аватарчо, сам се вкара във вица! Герберското PR -че на баба си ми ти!

Радев

Оказва се, че с вчерашния фишек, Кратуната нарушава най-малко два закона. А вече и най-най-облъчените герберасти им стана ясно защо се случи това.

Avatar

Забоварил си да кажеш кои са нарушените законье, др. Радев.

валентин

Номенклатурен правешки боклук

тодор

не обиждайте хората от правец, все пак Тодор Ж си остава светило!

mardafi

Два иде един филм - Краят на дните - за савецките курви този ден дойде

cos

Е, щом и главният наместник на руската власт се изказва публично, това е наистина знаково.

галиани

Тоя как лъже, не го е срам. Да, той не е свързан по никакъв начин с дружеството, което спечели поръчката, но всеки в бранша знае, че Житински му е поставеното лице, което и бензиностанциите на лукойл прави. Пък и тиквата си призна снощи.

mardafi

Мда тая руска курва си изгуби бизнеса - сега ще го подкарат на заколение савецките му другари

Правец

Вальо Златев се разграничил от Златев.....Тия побъркаха народа.

стрелочник

Вальо , да ти напомня - ЧЕМОДАН,ВОКЗАЛ И МОСКВА ! Нъл ма разбираш !

Сланинка

Само като му видиш колхозната тъпа тиква....

Петър Славов: Заради много проблеми текстове в „новия“ ЗОП и запазването /и дори задълбочаването/ на лоши практики от стария, поискахме от Президента на наложи Вето. Медийните услуги без провеждане на обществена поръчка и моделът #КОЙ; аболютизмът на КЗК при обжалване; легализирането на „неформалната“ комуникация Възложител-Изпълнител като генератор на корупция, абсолютната забраната за обжалване на редица обществени поръчки са само малка част от проблемите, които изброихме в писмо до Държавния глава.

Митко

Златев е напълно равноправен спрямо всеки друг българин да участва с фирмите си в търгове по ЗОП. Пеевски също е равноправен. "Спирането на Хемус" не е затова че тези двамата участват, а заради много високата цена с която е спечелен търга и съответното съмнение за нередовност. ... А иначе и двамата ги недолюбвам (меко казано).

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.