Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Премиерът Бойко Борисов разговаря днес по телефона по своя инициатива с германската канцлерка Ангела Меркел, съобщиха от правителствения пресцентър.

Той запозна Меркел с позицията на страната ни за утрешната среща в Прага на държавите от Вишеградската четворка. Борисов ще участва в тази среща. В Берлин обаче не гледат с добро око на нея.

БОРИСОВ ОТИВА НА СРЕЩА, КОЯТО НЕРВИРА МЕРКЕЛ

Борисов потвърди още веднъж солидарността на България към гръцката страна и несъгласието за изграждане на граница между Република Македония и Гърция.

Българският премиер изтъкна също необходимостта ЕС да действа като едно цяло. Той призова за търсене на общо европейско решение за справяне с мигрантския поток, като засвидетелства готовността на страната за сътрудничество в опазване на външната граница на Европа с усилие за намаляване на нелегалната миграция.

Борисов призова Меркел за подкрепа в усложнената ситуация на българо-гръцката граница, където поради протестните действия на гръцките фермери страната търпи икономически загуби всеки всеки ден.

Ключови думи

Коментари

Бацето едно обещава

на Виктор, а после съвсем друго на Ангела. Повратлив е, като се врътне енергично и си вижда опашката....

Мдам

Насрал се е лелката да не му резне кинтите задето се среща с непослушните поляци и унгарци, че за разлика от тях, ако му резнат папото, загива. Ще стане първият премиер в ЕС, свален с бой и изнасилен на улицата.

тъпанар

Моля другарко.., досущ като инфантилен се държи!

Avatar

За сведение на нискообразованите тролове отдоле, на Борисов не му трябват ни еврофондове, ни инфраструктура - те трябват на България, за да се развива и да настига останалите европейски страни. В този смисъл вас трябва да ви е страх, тролчета, че ще продължите да живеете в кочината, която ви спретнаха господарите ви от синьо-червената мъгла за 20 години управление. А за спирането на парите по фондовете нямате проблеми - бегайте подир коча, всеки момент ке му паднат мъдете.

Ко? Не!

Напротив, трябва му, за да храни армията от назначени калинки, платеният от данъкоплатеца електорат. Както и обръчите от фирми. Без тези две неща, Борисов ще си рита мачлета в Банкя и дотам.

socialen

Неграмотният Борисов пак се е изложил пред голямата началничка.

socialen

Дано преводачката да е успяла да обясни несвързаните глупости, които Борисов е избълвал. Разговорът е бил м/у преводачката и Меркел.

А какво каза прокурорът от Лихтенщайн?!

Кънчев

Е все пак, Борисов отвреме-навреме включва на правилни УКВ станции.

фермер

Я пък тази Меркел и банкянски диалект знаела тз тз тз

socialen

Масова Безработица при неграмотния Борисов.

socialen

Борисов само откри започнатото при Виденов, Костов, Симеон и Станишев.

Леле,лелеее..,

Борисов не смее да пръдне без позволението на Меркел,а после разправя наляво и надясно на наивниците,че сме суверенна държава......Клоун......

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.