Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Лютви Местан получава подкрепа от хора, близки до турския президент Реджеп Ердоган и дори името на новата му партия е турско – ДОСТ. Това каза пред БНТ зам.-председателката на ПГ на ГЕРБ Цвета Караянчева.

"Много ще е трудно на Местан като направи партия да убеди, че тази партия е българска. Подкрепата към него е много по-голяма от тази, която едно време получи Касим Дал. Турските медии вкарват тезата, че Местан е с Турция, а Доган е с Русия", каза тя.

И припомни, че ДПС достатъчно силно са били обвързани с Турция и "има отенък" на вмешателство в политиката от страна на Турция.

"Тази подкрепа, която се получава от Турция е сигнал към смесените региони. Много интересни процеси текат и в ДПС, и във формацията, която предстои да бъде направена", допълни Караянчева.

Трусовете в ДПС обаче по никакъв начин не влияят на ГЕРБ.

"Ние си имаме своя политика, работим трайно по тези региони. Ние не сме партия еднодневка", категорична е депутатката.

Тя не пожела да коментира ултиматума на Ердоган, който заплаши да изпрати 3 милиона бежанци към България. Но потвърди за решението в тежки моменти, ако се налага армията да пази границата. Това щяло да се случи, ако специалистите преценят.

Караянчева отказа да коментира и информацията от последната седмица за забраната на Турция на територията й да влизат почетният председател на ДПС Ахмед Доган и депутатът от Движението Делян Пеевски. Причината - това все още е неофициална информация, която се осланя на съобщение от турските медии и не може да бъде потвърдена.

Депутатката от ГЕРБ коментира и новото коалиционно споразумение с Реформаторския блок, което следващата седмица трябва да се финализира и подпише. И се спря специално на поведението на лидера на ДСБ Радан Кънев. Неговото отношение към коалиционните партньори било „не красиво”.

"Не може да ги наричаш варвари. Основният му контакт е във фейсбук - така не се прави политика", каза Караянчева.

Ключови думи

Коментари

Нека г-жата обърне внимание и на собствената си фамилия - Кара-янчева

Ваш'та ...ама...

Пундин е платил заплатите на бекапянския взвод предатели, всички се скъсват да пишат ...! Идиоти, следващият месец пак няма да ви платят.. .

mardafi

ми като се замисля - Свинян просто може да подкара една от лимузините си и скоро ще разбере дали има черен печат

Югозомби

Цвета Караянчева е основател и областен председател на ГЕРБ в Кърджали. Каквото и да е отношението на коментиращите към ГЕРБ, трябва да се има предвид, че това е сякаш единствената българска партия, която през последните години е прониквала сред електората на ДПС и е постигала изборни победи в традиционно контролирани от движението общини и населени места.

ozzy

ПомИсли малко, Мутрата да не го направих аз генерал... Колкото са отпуснали от сараите толкова ДПСари са станали ГЕРБаджии. Библиорекарски тъпотии на мегданЯ в Банкя. Затова сте смешни Мутренските "аватарчовци", намери ли сте къде да заработвате. Драскайте си в ПИК и на Позитано.

Югозомби

П. п. Пробивите на Реорматорския блок в електората на ДПС, доколкото изобщо ги има, се дължат на отцепниците от ДПС в партията на Касим Дал и Корман Исмаилов, а не на собствените усилия на ДСБ, ДБГ или СДС.

hanseatic

"Неговото отношение към коалиционните партньори било „не красиво”...да бе, защото отношението на партньорите към Радан е много "красиво"! Вълчев, Тренчев, Онаниев и т.н се съдраха красиво да го пухат при първия подаден микрофон. Така е, да се знае, ДСБ срещу всички останали "красиви" пички!

Развеселен

съгласен съм за Радан, но не и за коментара й относно ДОСТ. Че тя е турска партия, това едно на ръка, ама ДПС си е съветска. Не трябва ГЕРБ да взима страна в битката на султана и съветския цар.

герб>БКП

Мнооого ограничена женица!Все едно виждам Цв.Цветанов във фуста!Госпожин Цветан КараянчевА!

...ърт на предателите.

--------------- пп "Аз не знам какво искаш да кажеш, но ние трябва да бягаме от Русия ..." Освен това мисля, че Кремъл трябва да бъде разрушен ! --------------- Из России желают уехать 71,7% участников опроса на радио 14.04.2016 По результатам голосования «уезжать или оставаться в России», проведенном на сайте «Эхо Москвы», в котором приняли участие более 10 000 человек, 71,7% опрошенных выбрали вариант «уезжать». Вариант «оставаться» выбрали 23,3% участников опроса, и 5% затруднились ответить. Итоги голосования по телефону оказались аналогичными: 82% респондентов проголосовали за вариант «уезжать» и 18% за «оставаться ---------------------------------------------------------------------------------------

Югозомби

И понеже предвкусвам, че десебарстващите ще поставят минуси и ще обиждат, както правят обикновено когато са безпомощни, ще им припомня някои факти. Местни избори 2015, Община Джебел. ГЕРБ 23,10% за кмет на община, 5 общински съветника. В повечето села има само един кандидат за кмет и той е от ДПС, победата му е служебна. ГЕРБ обаче успява да победи в селата Рогозче, Софийци, Тютюнче и Слънчоглед и да вземе 47.50% в Полянец, 47.26% в Генерал Гешево, 36.36% в Илийско, 30.58% в Плазище, 23.08% в Подвръх, 22.22% в Скалина, 18.18% в Купците и 10.20% в Чакалци. Нито една друга партия или коалиция не се доближава до тези резултати в общината.

таран

И какво ни интересува достлука между дпс и герб?Все пак комунисти са-разбират се,помагат си...Купците,Тютюнче,Чакалци...Ай,бегай оттук бре,гербъв потурнак!

Предвкусваш или предчувстваш,предгербав подчовек?

ozzy

ozzy 2/14/2016, 2:28:52 PM ...ПомИсли малко, Мутрата да не го направих аз генерал... Колкото са отпуснали от сараите толкова ДПСари са станали ГЕРБаджии. Библиорекарски тъпотии на мегданЯ в Банкя. Затова сте смешни Мутренските "аватарчовци", намери ли сте къде да заработвате. Драскайте си в ПИК и на Позитано.

Югозомби

Още факти за работата на Цвета Караянчева в Област Кърджали. Местни избори 2015, Община Кирково. (Българското население в нея е с малко по-голям дял в сравнение с Община Джебел, не всички от резултатите са в етнически турски села.) ГЕРБ 27.12% за общински кмет, 9 общински съветника. Както и в Община Джебел, в много от селата има само един кандидат и той е от ДПС. ГЕРБ печели кметове в Априлци, Горно Къпиново, Долно Къпиново, Гривяк, Джерово, Дедец, Дружинци, Шумнатица, Старейшино, Тихомир, И взема 50.00% на втори тур в Самокитка, 49.61% в Завоя, 48.52% в Домище, 47.75% в Горно Кирково, 43.86% в Еровете, 43.83% в Бенковски, 43.74% на втори тур в Чакаларово, 41.61% в Лозенградци, 40.54% в Кремен, 39.67% в Дрангово, 30.00% в Орлица, 29.94% в Хаджийско, 21.67% в Подкова, 21.95% в Кърчовско, 18.68% в Малкоч, 17.46% в Стрижба, 11.35% в Първица, 11.19% в Пресека, 11.21% в Кукуряк, 11.11% в Шишево, 10.58% в Китна, 9.16% в Стоманци, 5.56% в Пловка, 2.61% в Шопци.

Вълю

Е,и!Че наша Цветкя има повекье косми на мустакя си,отколкото люде живеят из тейзи селца и паланки,бастунЕ!Две вафлички,с лика на Вожда,малко петмез и брашно на глава и ето ти "гласовете" на безгласните,добри селяньЕ!Сопри ся да дращиш векье,че калема ще ти требува и за други теми!

Югозомби

А сега, уважаеми десебарстващи, отворете сайта на ЦИК и потърсете резултатите на Реформаторския блок, включващ и партията на отцепниците от ДПС на Касим Дал и Корман исмаилов, в общините на Област Кърджали с голям дял турско население. Желая успех в откриването им! Няма да е лесно. :)

зомбоеб

Кърджали си е стар турбокомунистически бастион!Там демокрация няма да има и след пет века,зомбиран глигане!Драсни сега нЯщо и за Делиормана,че за кърджалийските сокаци е вече тягостно!

герб>БКП

В Кърджали,града на машинната инженерка, каквато Караянчева е по образование, я наричат дясната ръка на Цветанов в Родопите. Тя спечелила доверието му, след като започнала да агитира активно за ГЕРБ още на европейските избори през 2007 г. 2 години по-късно Цвета попада и в парламента, след като Вежди Рашидов става министър на културата, който също не крие симпатиите си към хубавата брюнетка. В Кърджали и в родното й село Болярово говорят, че тя е била един от най-силните кадровици в местните държавни учреждения и налагала хора още през първия мандат в парламента. Уреждала си свои хора и в социалните служби, и в общинските предприятия.

Югозомби

герб>БКП, каква "дясна ръка на Цветанов в Родопите"? Родопите на българска територия са разположени в областите Благоевград, Пазарджик, Смолян, Пловдив, Кърджали и Хасково. Цвета Караянчева ръководи само областната структура в Кърджали. :)

герб>БКП

"Сух" и педантичен празнодумец си,като Цветан Ушев!Съвременните,гербовати "кърджалии" вилнеят из Кърджали в наши дни!Хората там са все още "рая"!Но все пак,не отричам,че имат някакъв избор!Изборът им,пред дулото на хищниците/Сокола и Милиционера/е един-единствен:да си разклатят т@ш@ците!

ozzy

"Борисов не е диктатор. Той е карикатура на диктатор. Второто не е по-малко вредно от първото. Този човек дотолкова си е повярвал, че е забравил кой е и от къде идва. По-лошото е, че сякаш и ние започваме да забравяме. Приемаме присъствието му по върховете на властта като нещо нормално и много често дори не осъзнаваме колко далеч сме стигнали. В нормална ситуация подобен човек не би се случил като кмет на Банкя, а камо ли като министър-председател. Абсурдът на българското всекидневие дотолкова ни е погълнал, че вече дори не помним как се появи настоящият премиер. Там, иззад рамото на Тодор Живков, който през 1996 година посети за първи път родния Правец в демократични условия. Тогава бодигардът му слезе от шофьорското място и отвори задната врата, за да може от нея да излезе сваленият диктатор. За разлика от Борисов, Живков беше истински диктатор, което не значи, че беше по-добър. После шефът на най-голямата охранителна фирма в софийско, след СИК и ВИС, даде няколко интервюта. И предизвика интерес. В интервютата си той се оплака, че напуснал МВР, защото го накарали да се деполитизира. С две думи толкова бил привързан към БКП, че решил да зареже кариерата си на пожарникар, но да остане верен на партията. Тогава беше смешен. Днес пак е смешен, но освен това е и министър-председател. "

Югозомби

И, както традицията повелява, докато Югозомби пише по същество, десебарствующите сипят лични обиди, теории на заговорите и блудкава отвлечена пропаганда. ;)

Вълю

Обиди ли ся,Стоене?Не рИви,не рИви...Стоянке!Нъл си знАш,мари!Моминскотьо рИванье-само на двора,до преПИКания от добитакЯ външен нужник!Айдя ся...!Избриши си с пачаврата,дветя крокодилски сълзици,дай зоб на хайванчета в саята и сграбчвай хурката и къделята!Калема не е твойто призвание,стрино Стоенице!Айде...айде...не рИви!

ozzy

"след като стовари Живков в Правец, днешният премиер, слезе от шофьорското място на автомобила, в който се возеше царят. И отново отвори задната врата. Това се случи през същата онази паметна 1996 година. Стотици хиляди излязоха по улиците, за да посрещнат бившия монарх и да го призоват да се върне в родината. На фона на зърнената криза, празните магазини и галопиращата инфлация, която остави името на Жан Виденов завинаги в новата българска история, Борисов беше незабележим. След това дойдоха барикадите, сините митинги, надеждите и цялата енергия, която сложи край на първия етап на прехода. Малко след тях името на днешния премиер изплува в криминалната хроника. На 31 март 1997 година в. „Капитал“ ни съобщи следното: „Адска машина направи на парчета джипа на столична бизнесдама, която е приятелка на висш служител от средите на СИК. Пострадалата Цветанка Карагьозова излиза с бодигарда от охранителна фирма "Ипон" Бойко Борисов, който работи в тясно сътрудничество с акционерите на застрахователна компания СИК и Интергруп Румен Николов-Пашата и Младен Михалев-Маджо. Пострадалата е собственик на фирма за химически продукти, масла и изкуствени торове“. Последното не е компромат. То беше написано, когато Борисов дори не си представяше, че един ден ще управлява еднолично цялата държава. След атентата днешният министър-председател продължи да се занимава с охранителния си бизнес и пое охраната на нефтената рафинерия в Бургас"

OZZY

"До 2001 година, когато отново посрещна царя, седнал на шофьорсокото място. В онази паметна година се сдобихме с Главен секретар. Най-Главният от всички. Първо, голяма част от медиите бяха скандализирани – бивш сикаджия и бодигард на Живков да заеме един от най-важните постове в МВР. Затова ли стояхме на барикадите четири години по-рано, питаха се сините избиратели? Няколко години по-късно лидерите им замечтаха за коалиция с Борисов. През 2001 година Доган се колебаеше. Освен всичко, което беше вършил в първите години на прехода, предложеният за Главен секретар се оказа и активен участник във „възродителния процес“. В качеството си на каратист. Накратко – бил е и е гонел онези, които гласуват за Доган. Доган обаче преглътна и Главният секретар отиде лично до сарая му, за да му подари каракачанска овчарка. После около сто пъти повтори, че Доган е най-големият български политик. Помните ли тези мигове на толерантност и разбирателство? Така в МВР започна ерата „Борисов“. Последваха я десетки поръчкови убийства. Главният секретар, облечен в неизменния си черен шлифер, изпрати в последния им път Стоил Славов, Димата -Руснака, Косьо Самоковеца, Илия Павлов, Иван Тодоров-Доктора... и така до 28. Толкова са показните и неразкрити убийства, извършени във времената, в които днешният премиер беше най-главен от всички секретари в правителството на НДСВ и ДПС. Рейтингът му обаче растеше. Затова оглави не една, а две листи на НДСВ. И беше избран за депутат от НДСВ. Само преди 7 години. Толкова малко време, а толкова много забрава. После ерата „Борисов“ се пренесе от МВР в София."

OZZY

"През 2005 година днешният премиер се кандидатира за кмет на столицата и обеща всичко – завод за боклук до 2007 година, справяне с кучетата, дупките, общинските далавери, заменките... И беше избран. И така, вече 7 години този човек управлява София. Еднолично. Някой съмнява ли се, че Фандъкова е нещо повече от параван? Скоро научих, че в момента определял дори фирмите, които да доставят кетъринга за коктейлите на общината. А вече е премиер. Човекът от народа, който всяка сутрин отива с кордон от автомобили на работа и не излиза на улицата с по-малко от десет бодигарда около него. Министър-председателят милионер, който кръстосва страната с вертолет и самолет на държавни разноски. Премиер, който е единствен по рода си в Европа, след като Берлускони банкрутира Италия и си отиде под радостните възгласи на италианците. Зная, че всичко това е повтаряно до втръсване не само в българската, но и в балканската, и в европейската, и дори в американската преса. Повтарям го още веднъж, защото въпреки това, всеки ден го забравяме. Защото вече не помним резила с Румяна Желева. Помните ли я? Същата, която ни беше външен министър и която премиерът беше решил да прави еврокомисар. После се разбра, че искала да преговаря на терен с умерените талибани, но не знаела къде се намира Сомалия. Тя беше първата от стотиците Калинки, които се врязаха в съзнанието ни и го изкривиха до неузнаваемост. Спряхме да се впечатляваме. Затова понесохме скандала с Мишо Бирата леко. Бяхме загубили усета си за нормалност. Дотолкова свикнахме с абсурда, че за всяко нещо започнахме да ходим при премиера – за волейбола, за горите, за футбола, за киното, за театъра... И вярваме, че той ще помогне. Единствената надежда е, че все някога ще се събудим и ще си спомним, че този човек е българският премиер. Тогава ще разберем, колко далеч и назад сме се върнали и колко усилия трябва да положим, за да наваксаме"

OZZY

Тома Биков: Борисов може да е първият премиер, лежал в затвора Публикувано на 28.09.2012 в Актуално, Медии, прочетено 1614 пъти “Бойко Борисов няма изход – или още един мандат премиер, или да бъде силно разследван. Има шанс той да бъде първият премиер, който ще лежи в затвора”. Това заяви Тома Биков, член на Националния съвет на “Движение България на гражданите”, пред Светла Петрова в поредното издание на предаването „В епицентъра“ на сайта LIVENEWS.

Ощавен маркиз

Този курбан не е за лъжицата на "поразяващата герберианска уста" Караянева. Требваше друг да се заеме с политическата обосновка на путлитическата обстановка.

Вълю

Добра стига,маркизе!Поздрави от морето!Можем доста да си хортуваме тъдява,но ми ся чини,че из керкенезката-аватаро-стоянова хралупа ще долети злъчна реч!Мигар,не позна"яш керкенеза Стоянъ!О.р.Стоянув,га зърне само,че някой зяпне да каже нящо за герб,немедлено дотърчава туканка,досущ носорог газещ огън!Сполай ти земляко за "арните думи!Голям празник ще я за меня,твоето присуствие тъдява!

От ощавения

Караянчева, извиневам се, симпатична ми е, борбена, напомня ми камсамолската младост...

Браво Ozzy побърка аватара, скри се като плъх даже на са му платили.Дали са му само един стек без бандерол от ония за Сирия.

Югозомби

А писането на несвързани с темата коментари продължава. Типично. И очаквано. :)

ozzy

Тиквата е извън темата, ти сериозно ли???

ozzy

"Главният секретар отиде лично до сарая му, за да му подари каракачанска овчарка. После около сто пъти повтори, че Доган е най-големият български политик. Помните ли тези мигове на толерантност и разбирателство?" ...Прощавай Юго, и това май е извън темата.

Югозомби

ozzy, още няколко произволни цитата от теб и ДСБ ще бъде първа сила. В писането на несвързани със статиите и дискусиите неща. :)

Вън руски свини

МИЛИ НАШИ ВНУЦИ, НЕ ЯЖТЕ ХИБРИДНИ ДОМАТИ ! ЧЕРВЕНОТО БОЛИ ! ВПРОЧЕМ, СИГУРНИ СМЕ, ЧЕ КРЕМЪЛ ТРЯБВА ДА БЪДЕ РАЗРУШЕН ! -------------------------------------------------------- 12 художници от град Варна нарисувахме с думи Русия … (изпрати на приятел) *** РУСИЯ – ОСВИЕНЦИМ НА ЧОВЕЧНОСТТА —————————————-------------------------------- А Н А Т Е М А, РУСИЙО ! РУСИЙО, ТИ “ИМПЕРИЯ НА ЗЛОТО”, РУСИЙО, ТИ ВРЪХ ЕВЕРЕСТ НА ТИРАНИЯТА, РУСИЙО, ТИ “ГУЛАГ” НА СВОБОДАТА, РУСИЙО, ТИ КРЕМЪЛ НА ПАЛАЧИТЕ, РУСИЙО, ТИ АЛЧНА МАСТИЙО, РУСИЙО, СРУТИ СЕ ЗАВИНАГИ УТРЕ В РАННИ ЗОРИ ! РУСИЙО, ЗЕМЬО БАНДИТСКА ! РУСИЙО, ЗЕМЬО ОБСЕБВАНА И УБИВАНА ОТ СВОИТЕ ЦАРЕ И БОЛШЕВИШКИТЕ БАНДИ… РУСИЙО, ТИ РОДЕН ДОМ НА КРАДЦИТЕ, ТИ САТАНИНСКАТА, ТИ ПОДЛАТА, ТИ ЛУКАВАТА, ТИ ПРЕСТЪПНАТА И КОВАРНАТА, ТИ, РУСИЙО, ВРАГ НА ЧОВЕЦИТЕ ! А Н А Т Е М А, РУСИЙО ! ТРИЖДИ ДА СИ ПРОКЪЛНАТА ОТ БОГА, ТИ, РУСИЙО – САТАНИНСКО ИЗЧАДИЕ … А Н А Т Е М А, РУСИЙО ! ОСТАВИ НИ НА МИРА, РУСИЙО – МАЙКА НА ВСИЧКИ ЗЛИНИ ПО СВЕТА … А Н А Т Е М А, РУСИЙО ! ТИ РУСИЙО, ЛЕНИН НА ЗЛОТО, ТИ РУСИЙО, СССР НА НАСИЛИЕТО, ТИ РУСИЙО, ЧЕ ГЕВАРА НА ГЛАВОРЕЗИТЕ. ТИ РУСИЙО, КРЕПОСТ НА ТЕРОРИЗМА ! ТИ РУСИЙО. ИЗВЕРГ ОТ ВЕКОВЕ… А Н А Т Е М А, РУСИЙО ! УДАВИ СЕ ВЪВ ВОДКА, РУСИЙО АЛКОХОЛИЗИРАНА ! ДОИЗПИЙТЕ СИ ВОДКАТА, РУСКИ СВИНИ И СЕ ИЗМИТАЙТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ ! КЪШ, КРАДЛИВА ПАПЛАЧ ! СИКТИР ОТ ЖИВОТА НИ, РУСКИ БАНДИТИ ! ВЪН ОТ ДЪРЖАВАТА НИ КРЕМЪЛСКИ МАФИОТИ, ВЪН ! РАЗКАРАЙТЕ СЕ, ИЗРОДИ, И НЕ СЕ ВРЪЩАЙТЕ ! НИЕ, СВОБОДНИТЕ ОТ ТЕБ БЪЛГАРИ, ТЕ ПРЕЗИРАМЕ, ЗАЩОТО СИ УБИЙЦА, РУСИЙО ! ГОСПОД ДА ТЕ ЗАТРИЕ, ИЗВРАТЕНА РУСИЙО – ПОБЕСНЯЛА КУЧКО КРАСНАЯ… А Н А Т Е М А, РУСИЙО ! РУСИЙО, ТИ МУТРО ДЕГРАДИРАЛА, СРУТИ СЕ УТРЕ ДО ОСНОВИ, ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ ! АМИН ! —————– пп БОГ ДА ЗАСИТИ С КАМЪНИ ЛАКОМИЯТА И АЛЧНОСТТА на крадците, простаците, тъпаците, гащниците, селяндурите – РУБЛОФИЛИ, членове на партиите : БСП, ДПС, АБВ, АТАКА – ПРЕДАТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ… ! —————————————- Речник: – сиктир – марш от тука, пръждосай се от тука… – ” ГУЛАГ ” – Главно Управление на ЛАГерите – Затвори за политически репресии в Съветския съюз. ==========================================

...

ПЪТИН ВСЯКА ВЕЧЕР СПЯЛ НА ДРУГО МЯСТО...И ПОСТОЯННО БИЛ ОСРАН И НАПИКАН ОТ СТРАХ ДА НЕ ГО УБИЯТ НЕГОВИТЕ БАНДИТИ...

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.