Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Делян Пеевски, депутат от ДПС и крупен собственик в различни индустрии, втори ден поред повтаря, че ДПС е национално отговорна партия. Вчера, Пеевски, който според турски медии е обявен за персона нон грата от Анкара, излезе със специално изявление, за да обяви своята и на партията си патриотизъм. Днес за по-убедително реши да даде и интервю пред агенция "Фокус", в което повтаря опорната точка за национално отговорната партия и за Местан, който действа против интересите на България. 

ЩЕ ЗАЩИТАВАМ ДОКРАЙ НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ

Ако има забрана за влизането ми в Турция, това доказва, че Лютви Местан действа против интересите на България, а ДПС ще остане национално отговорна партия. Това заяви Делян Пеевски, депутат от ПГ на ДПС, в интервюто за "Фокус".

„Вече изразих публично позицията си по този въпрос. Ако действително е така, това само доказва по несъмнен начин, че Лютви Местан действа против интересите на България, а ДПС ще остане национално отговорна партия, въпреки опитите да бъде подчинена на чуждо влияние”, казва той.

Депутатът искрено се забавлявал и на опорните точки на кръга „Капитал“ и на присъдружните им медии, че едва ли не е руски шпионин и контрабандист.

„Фантазията ми не е достатъчна, за да предположа какви още безсмислици ще тиражират тези медии, претендирайки, че са новите морални стожери на обществото. Нека обаче преди да пишат, първо погледнат собствените си действия и да си отговорят на въпроса как служат на българското общество. Може би като получават чужди финансирания?”, каза Пеевски. 

Пеевски коментира и твърдението на френския посланик у нас Ксавие Лапер дьо Кабан, че концентрацията на вестници в ръцете на една медийна група е огромен проблем за България, визирайки именно Делян Пеевски.

ДЬО КАБАН: ПРЕСАТА В БЪЛГАРИЯ Е ЗАВИСИМА ОТ ИКОНОМИЧЕСКАТА МОЩ НА ЕДИН ЧОВЕК 

„Може да се провери, че аз съм съсобственик само в една медийна група – „Нова Българска Медийна Група Холдинг“, която издава „Телеграф“, „Монитор“, „Политика“, „Меридиан Мач“ и има дялово участие във вестник „Борба“. Ако господин посланикът има доказателства, че всички вестници в България са концентрирани на едно място, нека да ги предостави”, призова Пеевски.

Огромен проблем било, че "постоянно се хвърлят празни думи в публичното пространство и пред обществото, които после се използват целенасочено именно от медиите, работещи по предварително зададен им дневен ред. „Дали тези медии обслужват български интереси, можем да си отговорим сами”.

МЕДИИТЕ ОКОЛО ПЕЕВСКИ ОБЯВИХА ДОГАН ЗА НОВИЯ ЛЕВСКИ

Ключови думи

Коментари

.........

Коментарът е изтрит поради неспазване <a href="/TermsAndConditions">условията за ползване</a>

so;

Пеевски няма акъл.Ако е тръгнал да се конфронтира с посланник на държава постоянен член за сигурност в ООН,основател на ЕС и люлка на демокрацията значи ,че ще го мятат и от към Европа.

Мхм

Те го метнаха вече. Според мен ще го опукат в Дубай, това е честа практика. Не се знае дали турското, някое европейско разузнаване или ЦРУ.

Френският посланик

Има Френска държава и френски служби ( за разлика от нашите) . Когато казва нещо, ...трябва да е ясно ,че нещата са дебели ...Ами Германия ,като не говори да не би да има друго мнение ...Ами на Америка ...:) Всеки ден Америка, е в устата на ПИК - ливите медиите,които произвеждащи помия. Те ли не знаят кое,какво на кого!!?? БУДА и КОМПАНИЯ идея си нямат как ги следят по банки, как ги слушат по телефон. Русия също си е напред в шпионажа .... , а с помощта на Сноудън,... дори много напред :) За малка част от нещата споменават Сноъдън и Асандж ! Изречението бе нещо от рода ..Светът на 1984 е отдавна надминат ! Та такива свински пинизи -докажи и ги дай на ЦАЦАРОВ,...и той да прецени не са за посланик.

Гостенин

Турен си на дузпата, сине майчин! Моли се за инфаркт, да не е олово.

свинята можела да говори?!

Avatar

Съвсем тихомълком и без много шум "тиквата", "простият пожарникар", "банкянската мутра" и т.н. ("ласкавите" определения, с които тролиадата от всички БКП-та плюе по Борисов) успя да накара двете водещи мафии - тази около Пеевски и тази от кръга "Капитал" на драгалевския крадец да се хванат за гушите и да започнат да се самоизяждат! Ако съдя по едно скорошно изказване на Борисов за спрените контрабандни канали, огромната част от тях са обслужвали Костов и ДСБ. Това до голяма степен обяснява и внезапното мълчание на Пърданчо, който пак беше набрал инерция в плюенето по ГЕРБ и Борисов, а след това изказване внезапно му изчезнаха ораторските мераци. Искрено се надявам прокуратурата да е започнала да действа по разкритите схеми и съвсем скоро да научим за "народополезната" деятелност на Пърдан и мафията около Костов и Прокопиев.

Хахахаха

Като марионетка на мафиотите, какво според теб ще стане когато мафиите рухнат, Аватарчо? Точно така, Боко отива в преразход хахахаха.

Със студени душове пробвал ли си?

ОТАН

Доказателството е в това, че Пеевски се е разпознал в думите на посланика.

Доказателствата ги давате вие, съкровище, ежедневно и ежечасно. Поради нелечимата ви тъпота. Един Слави се обяснява на машата ти и тъпакът, вместо да отговори "И аз те обичам, но ме е страх да не ми лепнеш някоя болест", той отива и плаче на Пеефски, че прокуратурата бездействала. И Пеефски се изцепва, че прокуратурата трябвало да се намеси. И на другия ден учиндолецът е призован някъде си. Не доказателства, тояга трябва, но в тази държава все няма кой.

denim58

Пееф, много разговорлив си станал напоследък...За два дни, две изявления, ти да видиш. Притесняваш ли се нещо?!

Avatar

Хахахаха 2/12/2016, 3:00:42 PM - "...какво според теб ще стане когато мафиите рухнат, Аватарчо? Точно така, Боко отива в преразход" *** Слаби сте в анализите, детето ми! Беше време, когато всички вярваха, че ако премахнат Борисов и Цветанов, с ГЕРБ е свършено. Именно заради това скалъпиха преврата и Костинброд. Сега дори БСП проумяха, че това няма как да стане и Борисов предвидливо изгради около себе си силни лидери, които във всеки един момент могат да го заместят. Томислав Дончев, Московски, кметовете на Бургас, Стара Загора и т.н. В този смисъл надежБите на такива интелектуални лилипутчета като твоя милост са повече от наивни. Според мен след тази партия в преразход отиват Пърдан, Доган и Бюрека, с цял вагон колатерални жертви от редиците на партията им - майка - БСП. тя ще продължи да мъждука поне още един кръг. ГЕРБ ще расте, реформаторите, ако си изиграят добре картите и изхвърлят окончателно трътлестия слуга на драгалевския врач също имат нелоши шансове да се закрепят като някаква средно голяма дясна патерица, но като цяло политиката в следващото десетилетие (поне) ще е доминирана изцяло от ГЕРБ. Съжалявам за вас и за излишния труд, който положихте. Знам, че Пърдан е стиснат и няма да ви възнагради щедро, но пък и вие не можахте да свършите кой знае каква работа - при тези очевидни интелектуални дефицити, това е самопонятно.

Хахахаха

Стоенчо, Стоенчо, сигурно имаш некоя роднина-калинка и ти е мъка на сърцето, но това е положението, шиле. Настават тежки времена. За вас, рапоните от село хахаха.

и ТОВА ЩЕ СТАНЕ!"Забравете за бизнеса на Пеевски и Доган през Турция. Забравете за "линия" през Азербайджан, Катар, Саудитска Арабия. Обаче. Най-вече забравете за бизнес през основни държави от НАТО. Свършено е с бизнеса на Пеевски и Доган, ако Турция задейства верижна реакция по линия на НАТО. Настъпват тежки времена за бизнеса на ДПС, направо кошмарни. Путин разпродава обекти в България и си търси "рестото", направо ужас. Сега забравете за тези от тях, които години наред въртяха схеми от Турция през България за Холандия, да речем. ... ...Далаверата с "белия" внос-износ, схемите с дърводобива, препиращи мангизите от "тревата", комбините с шиптърите, контролирани от старите ДС-връзки по линия на системата TIR, всичко пада в канала без "доброто" на Турция, разбирайте MIT. ....... bgsniper.com

"К*Р ЗА ПЕЕВСКИ“! и ЗА ДОАН ТОЖЕ! И двамата са криминални типове.\\\"Уличаваща информация на партньорските служби за почетния председател на ДПС Ахмед Доган и на депутата от ДПС Делян Пеевски "

След словестните излияния , следва даНни в някои чужди медии и дори документ, а после може и ЕВРОПЕЙСКА ЗАПОВЕД ЗА АРЕСТ!

дебелян пеевский

Има да чакате да паднат на коча орехчетата.

?

Кой е Кабан?

КУРшум, и после мноо червей!

На тая дебела свиня не знам някой да не му е турил мерника..... От тук нататък на него и агент Сава става трудно! МНООГО ТРУДНО! Има Господ! Има ВЪЗМЕЗДИЕ!

дебелян пеевский

Нещо и за лустрацията кажи.

Импала

КЛУБЗ квалифицирате изявления, било то и на Пеевски като опорни точки. Сякаш вие не работите по опорни точки. Във вашата медия съм прочела стотици статии писани по опорни точки. Почти няма статия от Смилов, Бедров, Слатински... която да не е внушение на опорни точки.

гепард

Бегай!Давам ти хендикап до оПИКаната от тебе локва!Реших!Днес ти ще си ми мезе!Бегай!

Гусин посланика...

Абе, уродливо, тлъсто и противно туловище, дето майка ит, една свиня като теб, те е кръстила Делянчо! Доказателствата, тлъсто туловище са много?! Най- явните от тях са ПИКливия сайт на един твой лакей и теляк, признат за Републикански лизач на тлъстия ти задник! Викат му Пърдялко Пърдялков! Мазната му мутра е също толкова отблъскваща, колкото и твоята. И, в ПИКливото сайтче на Пърдялко Пърдялков от вчера е смут, страх, ужас, хаос и нечуваяна бъркотия! Пърдялко врещял като умопобъркан, понеже той знае истината за теб, за хилядите ТИРове с незаконни цигари от "Булгартабак", който си поделихте под масата в Банкя със СИКаджийската мутра и с агент Сава! Та, врещял Пърдялко, чак пресипнал, вдигнал кръвното, слугите в сайтчето му, дето се правят на журналисти, непрекъснато го заливали със студена вода и мъкнели топове тоалетна хартия, за да бршат мазната му и грозна физиономия. Да не говорим за "главния редактор"Крачун, който вместо глава, носи на раменете си продълговатата куха кратуна боянски сорт, тоест - от боянския БОСТАН. Непрекъснато блъскал кухата си кратуна в стените, но кръв изобщо не потичала. Изсипвали се само мухлясали, кухи семки!Да не говорим и за бозуковата Славка, тая нещастница, която се скъса и тя да лиже тлъстия ти задник, белким й подхвърлиш някой допълнителен бонус! А за още един твой лакей и гъзолизец, направо е излишно да се говори, но все пак, да го споменем и това нищожество, че да не се обиди. викат му Петьо Блъснатия, той дължи милиони на КТБ, но енщо се разсейва, надява се да му ги платиш ш затова във всеки брой ти лиже задника и ти върти свирки! Още много да докадателствата, че почти всички медии си ги купил ти, тлъсто туловище, деуто ти викат пеевски, ама и за тях ще стане дума. И техният ред ще дойде. Медиите са твои, а нощожестават в тях са ит ратаи, лакеи, теляци и въобще, работата им е да обгрижват уродливото ти туловище. Засега се справят блестящо! Особено Пърдялко, бозуковата Славка и Блъснатия Петьоте, дрегите се спотайват, но и те ще излязат на светло! Както вече излизат на светло всичките ти престъпления всички медиродливо

Д-р Петър Москов

Много болна сган в това дясното пространство бе. Малко по-спокойно дали няма да е удобно? Верно, не е в най-добрата си форма психиатричната помощ, но вие все пак опитайте. Може да ви изпишат нещо полезно.

На нашата прокуратура ли ?

Да ги даде !?:)) Има Френска държава и френски служби ( за разлика от нашите) . Когато казва нещо, ...трябва да е ясно ,че нещата са дебели ...Ами Германия ,като не говори има същото мнение ...Ами на Америка ...:) Всеки ден Америка, е в устата на ПИК - ливите медиите,които произвеждащи помия. Те ли не знаят кое,какво на кого!!?? БУДА и КОМПАНИЯ май идея си нямат как ги следят по банки, как ги слушат по телефони ; разузнаване през мрежата. Русия също си е напред в шпионажа .... , а с помощта на Сноудън,... дори много напред :) За малка част от нещата споменават Сноъдън и Асандж ! Изречението бе нещо от рода ..Светът на 1984 е отдавна надминат ! Та такива свински пинизи -докажи и ги дай на ...:)) Българската НАП, може и нищо да не намери ,ама днес турската НАП е попукала всички фирми търгували с ГРУХ, след това ще тръгне Дубайската...и пр. Ако все пак има нещо ПАТРИОТИЧНО ...кажи си за БУДА, така поне някой ще каже добра дума. Иначе силите които са тръгнали вашата империя ...май ще намерят всеки дори и на полярният полюс да се скрие !

mardafi

Както каза Местан - настъпих руска мина - Доган настъпи американска противопехотна мина базиранч в Турция и умирането му е само въпрос на време

Депутат в Народното събрание не знае, че обръщението към посланик на чужда държава е Нейно\Негово Превъзходителство г-жа\г-н(съответно за жена и мъж), а не господин посланика.

Дипломатически протокол

А ти къде видя депутатът да се е обръщал пряко към посланика?

Спомням си преди години едно нагло пиянде зет на бат Тоша се репчеше на американският посланник. Малко по-късно му се случи едно интервю по BBC и кариерата му в "спорта" приключи безславно. Малко по-късно ритна камбаната. Защо ли усещам, че тук ще се случи нещо подобно... Само че вместо интервю ще има данъчно разследване по цял свят и едни конфискъвани пари.... После може и да ритне камбаната от отраване с Полоний....

Не зная дали Доган и Свинян насъпаха турска мина, но не бих се учудил ако тя се окаже американско производство. Не знам само дали това не е и сигнал към Боко, че полето на североизток е минирано.

Хех

Той Боко вече настъпа мината, в Лихтенщайн.

ozzy

Kъде го чукаш къде се пука? За Дебелото, за "аватарчо" и за импалка става на въпрос, измекяри от една кочина.

Берия

Ще те боли .... сеш се нали. Малка десна гнидка.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.