Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Това е последната употреба на Ахмед Доган от нашето задкулисие. Приравняването на Доган с Пеевски е тежък удар срещу самия Доган. Това каза бившият заместник-председател на ДПС Осман Октай пред БНР в коментар на информацията, че Турция е забранила влизането в страната на Делян Пеевски и Ахмед Доган.

ТУРЦИЯ ЗАБРАНИ НА ДОГАН И ПЕЕВСКИ ДА ВЛИЗАТ В СТРАНАТА

Според Октай, ако мярката е била наложена само срещу Доган, това би могло да е чисто политически акт и знак към българските турци зад кого политически застава Турция – зад Доган или зад Местан. За първи път на такова ниво държава от НАТО обявява хора за персона нон грата, посочи той.

"Очаквам развитие около тази ситуация. Свързвам този акт и с двукратното посещение на главния прокурор Сотир Цацаров в Анкара, за които посещения не получихме информация", отбеляза Октай. Той прогнозира дълбоко сътресение в полето на ДПС.

"Това е много силен удар срещу ДПС и модела "Доган"", категоричен беше Октай.

Той отново припомни тезата си, че България е станала територия на провокиране на напрежение между Москва и Анкара, между двама диктатори – Путин и Ердоган.

"Винаги съм казвал, че на тази пирамида са закачени хората от съдебната власт, прокуратурата, медиите и всички сектори, за да бъдат обслужващо звено на това задкулисие", това коментира Октай за изнесените списъци на КТБ.

Ключови думи

Коментари

дебелян пеевский

Обратното е, демонизират ме, като ме свързват с Доган. А ние нямаме нищо общо, освен една парламентарна скамейка.

"К*Р ЗА доган“

Октай е точен

Много точен анализ. Това е истината за тези двама видни мафиоти. Ако бяхме нормална държава отдавна да са в затвора. Цацаров, къде си?

А какво става в Лихтенщайн!?

Мда

Мда, след това ще се радваме н Лютвито.

"К*Р ЗА ПЕЕВСКИ“! И ЗА ДОАН ТОЖЕ! "Новите "Левски"!? И двамата са криминални типове. "Уличаваща информация на партньорските служби за почетния председател на ДПС Ахмед Доган и на депутата от ДПС Делян Пеевски " МОЖЕ ДА ИДВА ОТ ЛИХТЕНЩАЙН! ЗАПОРИРАЙТЕ ПАРИ И ИМОТИ! доган за да се изчисти от Турция и да го харесаме? ще се преименува на СОКОЛЬОВ,а пеевски ще добави само едно "й"!? Ще ги правят ПОЧЕТНИ ГРАЖДАНИ НА СИБИР!

mardafi

ЕДНО малко уточнение Свинята Цацаров е държавен обвинител - съд решава кой колко - а с този корумпиран съд за къде сме

ok

Сори, че ще те разочарован, mardafi, ама съдът присъжда въз основа на доказателствата, които му осигури прокуратурата. Когато държавното обвинение играе с мафията и умишлено представя негодни доказателства, няма как да станат работите. Топката е в полето (водата ) на цацата.

ПРАБАБА 73

Г Н ОКТАЙ КАКВОТО Е КАЗВАЛ И ПРЕДПОЛАГАЛ ВСЕ СЕ Е СЛУЧВАЛО.ЗНАЕТЕ ЧЕ Е БИЛ МНОГО НАВЪТРЕ В ЖИВОТА НА ДПС.АНАЛИЗИТЕ МУ ЗА ТАЗИ ПАРТИЯ И ДОГАН СА ТОЧНИ И ВЕРНИ.НО ТОЙ ЗНАЕ МНОГО ЗА ДОГАН НО ОЩЕ НЕ СЕ Е ОТПУСНАЛ И РЕШИЛ ДА ГОВОРИ С ПОДРОБНОСТИ.САМО ЗАГАТВА И ДОБРЕ ГО ПРАВИ А ЗА ОСТАНАЛОТО САМИ ДА СЕ ДОСЕТИМ.

Бабе, айде да не викаш толкова, ние чуваме. :)

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.