Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Депутатът Цвета Караянчева коментира пред бТВ, че забранаха от страна на Турция за Ахмед Доган и Делян Пеевски да влизат на нейна територия е поредната стъпка за подкрепа на партията на Лютви Местан.

"Нека да изчакаме да видим официалната позиция. Но това е поредната стъпка за подкрепа на партията на Лютви Местан. Той е поредният човек, който излиза от ДПС. Защо търси подкрепа в Турция, защо търси подкрепа в турското посолство? Турските медии в момента неистово го подкрепят. Има такава подкрепа, която не е оказвана досега на никой друг. При всичко това как ще обясним на българските граждани, че това е българска партия. Хората около него са свързани с религията", каза Караянчева.

Тя припомни, че и ДПС години наред е работело с Турция.

"Голямата битка е за изселниците. Лошото е, че другите партии, освен ГЕРБ, не работят в тези региони. Те работят само в големите градове. Хората в Кърджали са раздвоени, притеснени и объркани. Говори се, че Доган е свързан с Русия, а Местан с Турция. А хората там имат сантимент към Турция. Бомбата, която избухна с отстраняването на Лютви Местан, не е малка", каза още Караянчева.

Тя все пак изтъкна, че това доколко една партия има влияние ще се види на изборите. Караянчева заяви, че ГЕРБ няма да влиза в коалиция с ДПС. Така тя коментира твърденията, че в момента  ДПС се преопакова патриотично, за да бъде по-подходящо за коалиция.

Ключови думи

Коментари

al

Значи с Турция не бива,но с Руските боклуци може?

Рашид

Между Доган и Местан, този път май ще дам глас за ГЕРБ.

Сабрие

Раши, твоята работа май от трън та на глог!

ozzy

"аватарчо" тъпако, а кога нискочело не си гласувал за Мутрата?

Аз пък съм от ГЕРБ, но ще те неутрализирам като гласувам за Местан.

Роудс

Рядко срещана посредствена лелка,"полята" от Господ,с ведрото на властта!Мецка Цачева,Мунда Стоянова и Клета Караянчева-мечките стръвници на бойковата банда!

denim58

Големият въпрос е защо и в ДПС , и в ГЕРБ толкова ги е страх от евентуална партия на Местан?! Ще бъда изключително доволна, ако някой разбие мафията ДПС,прикрита като партия!

S.I.

Доган засрами българските политици като изрита Местан. За новоизлюпените български османлии всяко неудобство за Турция е руска намеса. Прави са – ако не беше Русия, сега щяха да са в Турция. Нищо не ви пречи и сега – границата е открита, ще ви обрежат, ще ви дадат мюсюлманско име и сте готови.

i.S.

Така ли мислиш,или не ти се връща ресто?

ozzy

Е ти SI по-тъп и от "аватарчо".

Хасан

Милата ми тя! Колко много е разтревожена тази Цвета! Май има една закономерност на която никой не иска да обърне внимание - цветните имена ги носят или пълни идиоти, или кандидати за идиоти, или покрили нормата за носенето на името. Това била последната подкрепа за Местан! Ами колкото Русия подкрепя единсвой агент, защо пък Турция да не подкрепи един свой агент! Колкото Местан защитава националните интереси на България, толкова и турското циганче защитава интересите на България. Е, да, ама Доганчо си е наше момче! - викат червените мишки. Ами че то и Местанчо си е наше момче бе! - отговарят тези, от Анкара. Доган се превърна в доживотен затворник в собствено изградения си затвор.

герб>БКП

Точно в десетката,Хасан!

ozzy

Караянчева, права си, Доган е нашето момче и шеф, и порциите от него, дай да го крепиме, че да не стане като с Ц.Василев.Грешна е Мутрата - зависима.

Хахаа

Ох, милата, как щяла да обясни, че местановата била българска партия. Че то досега никой още не ни е обяснил или убедил, че ДПС е изобщо партия, а не организирана мафиотска групировка, ма лельо.

mardafi

Савецките курви изплуваха бавно като труп в езеро

На следващите избори ДСБ ще е втори с разлика от 3% от ГЕРБ.

Хахаха

На следващите избори нито ДПС, нито ГЕРБ ще минат 4-процентовата бариера.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.