Последният началник на Шести отдел на Шесто управление на Държавна сигурност Димитър Иванов (популярен и с прякора си естапото) ще връчи днес наградите на оглавявания от него Институт за изследване и развитие на лидерството в информационна среда. Това съобщи сайтът Епицентър

Предлагаме ви съобщението без редакторска намеса:

"Институтът за изследване и развитие на лидерството в информационна среда, Институтът за изследване на населението и човека и Националният военно-исторически музей организират Десетата научна сесия по проблеми на лидерството на тема: „Качества на личността и лидерски практики". Тя ще се проведе на 11 февруари (четвъртък), от 10,00 часа в Националния военноисторически музей. 

На тази сесия ще бъде връчен Почетният знак за лидерство „Стефан Стамболов” в следните категории: 

- за личен лидерски принос към държавността – на д-р Ахмед Доган – почетен председател на ДПС; 

- за личен лидерски принос в духовността – на акад. Светлин Русев – доайен на българските художници и колекционери; 

- за личен лидерски принос в местното самоуправление – на г-н Димитър Николов – кмет на Община Бургас. 

Досега с Почетния знак „Стефан Стамболов” са отличени президентите Желю Желев и Георги Първанов, патриарсите Максим и Неофит, министър-председателят Бойко Борисов, кметът на София Йорданка Фандъкова, генералният директор на ЮНЕСКО Ирина Бокова, акад. Антон Дончев, проф. Андрей Пантев, вицепрезидентите ген. Ангел Марин и Маргарита Попова, вицепремиерът Ивайло Калфин. 

С пленарни доклади в сесията ще участват: г-жа Маргарита Попова – вицепрезидент на Република България, доц. Антоанета Христова – директор на Института за изследване на населението и човека към БАН, и доц. Евгения Ковачева от Университета по библиотекознание и информационни технологии. 

За участие в сесията с доклади и научни съобщения са записани над 20 учени и общественици."

Екип на Клуб Z е на мястото на събитието. ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!