Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Европейската комисия днес предложи бежанската квота на Австия да бъде намалена с 30 на сто и поиска Гърция да започне да приема обратно мигранти от Западна Европа, които нямат право да останат в Европейския съюз.

Димитрис Аврамопулос, комисар по миграцията, вътрешните работи и гражданството, съобщи, че е изпратил писма до всички вътрешни министри в ЕС с настояване страните им по най-бързия начин да изпълнят квотите си за приемане на мигранти от Гърция и Италия.

Той се изказа резервирано за лансирана от Германия и Турция идея кораби на НАТО да се включат за спиране на нелегалния трафик на хора от турския малоазийски бряг към гръцките острови. В момента те се главната входна врата за миграция в ЕС.

Аврамопулос отчете днес как действат предложените от Комисията мерки срещу миграционната криза и се похвали с напредък преди среща на върха на ЕС идните четвъртък и петък, където двете главни теми ще са кризата и проект за споразумение с Великобритания преди референдума ѝ да остане ли в ЕС.

Ключови думи

Коментари

Путин е в циничен съюз с арабския тероризъм, търси врага в Запада

Нападнаха Башар Асад с рaкети на погребението на майка му

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.