Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Смятам, че Ирина Бокова притежава всички необходими достойнства, за да се опита да се пребори за този много висок и много отговорен пост."

ОФИЦИАЛНО: БЪЛГАРИЯ НОМИНИРА ИРИНА БОКОВА ЗА ШЕФ НА ООН

Така руският посланик у нас Юрий Исаков отговори на въпрос на Клуб Z дали България може да очаква подкрепата на Русия за кандидатурата на Бокова за генерален секретар на ООН.

Смята се, че Русия твърдо стои зад сънародничката ни, която в момента е генерален директор на ЮНЕСКО.

"Сами разбирате, че това е много важен политически въпрос. Решенията, естествено, ще се вземат от най-висшето ръководство на Русия и от руското външно министерство", допълни Исаков.

ГЕРБ, БСП И ДПС С ОВАЦИИ ЗА ИЗДИГАНЕТО НА ИРИНА БОКОВА

МАРТИН ДИМИТРОВ ПРЕД КЛУБ Z: НОМИНАЦИЯТА НА БОКОВА Е ГРЕШКА

"Познавам донякъде лично госпожа Бокова. Прекрасно познавам нейния принос за работата на системата на ОНН", каза още дипломатът.

Ключови думи

Коментари

Развеселен

глиган!

Лапсус

"да се пребори за ООН"? Вероятно е имал предвид "да се пребори С ООН", в смисъл да го "бие". "Бие" не беше ли любимата думичка на Б Борисович?

Заглавия: Минтруд заявил о беспрецедентном падении реальных зарплат Депутаты предложили снизить цены на водку перед выборами

Ми КГБ е зад нея.

През 2014 г. се случи нещо немислимо - една държава, постоянен член на Съвета за Сигурност (Светая Светих, както иронично се изразяват наблюдатели) на ООН, окупира част от територията на друга държава, член на същия този ООН. В 21-ви век един външнополитически ход, присъщ на 19 век, постави точка на целия смисъл от съществуването на ООН като организация.

ИсакOFF

Бойко е гениален играч и предпазва изстрадалата ни Родина от гражданска война, която ВСЕ ОЩЕ КРИТИЧНАТА МАСА КОМУНОИДИ у нас и Русия се опитват на възпламенят. Играта е на кантар, затова не го укорявайте, а го подкрепете! Ирина няма кой да я избере вече и нейният провал ще е триумф за истинските българи. Най-важното е да има у нас стабилност при която неруските сили да укрепнат!

Най-важното е да се спазват принципите и правилата. Това е сабилността, а не разните му там компромиси и задкулисни заигравки. ГЕРБ да не разчита повече на моя глас !

cos

Боже, кога тези ще се разкарат от държавата ни???

анонимен

Според доклада на дипломата на КГБ,Бокова притежава ,,всички необходими достойнства".Руски възпитаник и кадър не може да не е за пример.

al

След като и руския посланик е на мнение,че става,то какво по-голямо доказтелство има,че НЕ СТАВА.

Зaглaвие

Медведев предупредил о нехватке денег на антикризисные меры

Сия

Защото като чуе за достойната кандидатура на Грибаускайте го втриса.

ДГД

Надай се како, в парламента агентите ще те лапнaт

Долна руска измет.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.