Синдиците на фалиралата корпоративна търговска банка огласиха четири нови списъци с имена на лица и фирми, свързани с гласуваните през м.г. промени в Закона за кредитните институции (ЗКИ).

Единият списък е на консултантските договори, договори за наем и други възмездни и безвъмездни договори, сключени между КТБ АД и лицата по чл. 2, ал. 1 и ал. 3 от Закона за публичност на имуществото на лица, заемащи висши държавни и други длъжности, членовете на надзорния съвет и на управителния съвет на КТБ АД и юридическите лица, за които е предоставена информация по чл. 62, ал. 15 от ЗКИ.

Той може да бъде видян на този адрес.

Другият списък е на влоговете и кредитите на физическите лица по чл. 2, ал. 1 и ал. 3 от Закона за публичност на имуществото на лица, заемащи висши държавни и други длъжности, включително на членовете на надзорния съвет и на управителния съвет на КТБ АД, съставен въз основа на сведения, предоставени на основание чл. 62, ал. 15 от ЗКИ от председателя на Сметната палата.

Той се намира на този адрес.

Третият списък е на влоговете и кредитите на юридическите лица, съставен въз основа на сведения, предоставени на основание чл. 62, ал. 15 от ЗКИ от председателя на Сметната палата.

Той се намира на този адрес.

И четвърти е списъкът на влоговете и кредитите на политическите партии.

Информацията се отнася за срок до 5 години преди датата на отнемане на лиценза на КТБ.

Очаквайте подробности