Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Едно "архитектурно изнасилване", една "гавра с историята" остана в миналото. На мястото на неавтентичната метална ролетна щора на източната порта на Улпия Сердика е поставена автентична ограда, съчетание от дърво и метал, за да пази старините, докато тече гладежът на Античния културно-комуникационен комплекс "Сердика", видя обективът на Клуб Z.

ЧИСТО НОВИ РОЛЕТНИ ЩОРИ НА ИЗТОЧНАТА ПОРТА НА УЛПИЯ СЕРДИКА

Старата порта не беше автентична, но пазеше от течение и от крадци.

Новата порта е много по-автентична от старата, категорични са специалисти. Все пак има няколко проблеми. Тя не спира течението над работниците, а освен това няма и да попречи на посегателствата върху съвременните строителни материали от сръчни крадци. Освен това на тавана стоят и следите от старата щора, което не е много естетично.

И все пак важното е, че е останал пепелникът.

Ключови думи

Коментари

Боре

Пепелника добре че е останал, щото той поне е автентичен, те и древноримските са били подобни - от алпака. Той и божидар димитров нали скоро откри такъв, древноримски, мисля че при разкопките на ... древния Димитровград! Точно същия - алпаката добре че не гние!

Иихаа

Блестящо! За симетрия от другата страна ще поставим една пазарска количка, а вътре Лафка.

Станко

Комуноидите в омразата си към другите и Бойко толкова са се извратили, че вече не знаят какви безумия вършат.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.