Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Двамата адвокати на Роман Логвиненко - един от заподозрените за атентата срещу Алексей Петров, днес въобще не оспорваха състоятелността на обвиненията срещу него по време на гледане на мярката му за неотклонение. Затова пък буквално затрупаха Софийския апелативен съд с цели 10 здравни документа, говорещи за тежки заболявания на украинеца, които не му позволяват да остане в ареста.

Оказа се, че Логвиненко има хепатит С, изваден далак, затъмнение на белия дроб, което тепърва трябва да се изследва и получава инвалидна пенсия в родината си.

Съдът уважи искането на защитата документите да бъдат приложени и насрочи ново гледане на мярката за след седмица. През това време ще бъде назначен превод на всичката медицинска документация, както и българска съдебно-медицинска експертиза, която да установи състоянието на арестанта.

ЧЕТИРИМА УКРАИНЦИ ЗАПОДОЗРЕНИ ЗА АТЕНТАТА СРЕЩУ АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ

Миналата сряда МВР и прокуратурата дадоха съвместна пресконференция, на която обявиха удара срещу 4-мата украинци (другите трима освен Логвиненко се издирват, б.р.) за небивал успех в най-новата ни история.

"Пресконференции не ме интересуват. Доколкото си спомням, имаше едни пресконференции и за кечърите, и за Емилия Масларова", каза след днешното съдебно заседание един от адвокатите на Логвиненко.

Според защитата прокуратурата има 2-ма свидетели и трябва да се изчака те какво ще кажат.

 

Ключови думи

Коментари

Франк Лойд Райт

На тоя чичо само дясната му ръка е здрава, ама стига колкото да държи гранатомета.

дебелян пеевский

"Атентатът" срещу Трактора е като "атентата" срещу Сопола, партенка, която дори пред глупаци не хваща декиш.

Зад тъмните очила погледът излъчва ленинска доброта.

mardafi

Бе дайте на някои дядка от БНА едно РПГ и да видим дали ще оцелее тоя помак

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.