Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Направи ми силно впечатление, че нашите братя българи се отнасят с особено уважение към нашите паметници. Това поражда удивително чувство у мен", каза ръководителят на Федералната агенция по туризъм на Руската Федерация Олег Сафонов в интервю за "Фокус".

Той е у нас за участие в заседанията на българо-руската междуправителствена комисия, тема на която са туризмът, енергийните проекти и водният транспорт.  

"За първи път съм в България и се чувствам много комфортно и приятно, като вкъщи. Когато минахме през града видях голямата катедрала „Александър Невски”, видях Руската църква, след това обядвахме с г-жа Николина Ангелкова на ул. "Московска" в центъра на града и наистина имах чувството, че се намирам вкъщи", обяснява Сафонов.

Според него в момента между Русия и България има изключително откровен диалог в областта на туризма, което помагало да се решават проблемите.

"Сега са спрени полетите от Русия до Египет, прекратени са отношенията в туристическия отрасъл с Турция. Затова действително за нашите туристи България е едно от интересните места. Дестинация, много близка по език, и по история, и по дух. Много е важно да се разкажат и покажат възможностите на България", смята Сафонов.

Според него България е стабилна страна, в която има високо ниво на сигурност, а за руснаците не се планират никакви ограничения да почиват там, където поискат.

Ключови думи

Коментари

Не е лъжа. Българинът винаги ще тачи Русия, колкото и сороспиите да се пънат да облъчват хората в обратното

Русия се опитва да тачи България (да се подмазва). Ама си тъп и не виждаш очевидното.

укропитеки пидоры

Петролът се качва, рублата и тя, всё хорошо!

Долни мръсни и нагли, руска измет.

оставка ма!

Позор

В столицата на България има повече монументи в прослава на Русия, отколкото на България. Позор!!

киро

Защо да не се гаври с нас руския пе..де ..рун..гел, след като цяла България се е на..ду..пила и мечтае за руски к.ур.

Чакаме Ви руски братя! Заповядайте!

ЗДРАСТВУЙТЕ, БРАТУШКИ! – Мамо, мамо, я ги виж! – Що е? – Идат, погледни ги. С пушки, с саби... – Що стоиш? Скоро, чедо, поздрави ги! Тях ги бог прати насам, да помагат, чедо, нам. – И детето дава крушки на солдатите без страх и крещи на тях: здравствуйте, братушки! Генералът кат орел ескадроните повежда, а орачът се запрел и омаян ги изглежда: чини му се, че е сън... Изведнъж с туптенье, с звън приближават кат вихрушки. Той си шапката свали и ги поздрави: здравствуйте, братушки! Шипка! Шипка! Гръм се чуй. Гурко мина планините! Радост, чудо беше туй! И на Тракия момите срещат храбрите борци и покриват със венци техни глави, коне, пушки... И кат стискат им ръце, викат от сърце: здравствуйте, братушки! Как са горди тез момци! Един казак варди, гони хиляди злодей, крадци – цели турски легиони. И народа с лик засмен, като гледа вече в плен тия полкове хайдушки, на казаците добри тъй благодари: здравствуйте, братушки!

ЛЕВСКИ

Който ни освободи, той ще ни пороби.

анонимен

Никоя европейска страна не се отнася с уважение към руснаците.От страните в Европа,които са били под турско владичество излиза,че само ние сме били роби.Това е в интерес на хибридната война която води Русия срещу България,да ни припомнят през дългите години,че сме и длъжници.Да и ние днес сме роби на Русия благодарение на пишман патриоти и русофилите.Стига!

впечатлен

Доларите вече са им кът.За какво ни са пияни ватенки без пари?

впечатлен

Доларите вече са им кът.За какво ни са пияни ватенки без пари?

Ще плащат с рубли.

Е какво? В софия -в идеалния център има и улица Вашингтон, има протестантски църкви, има фондация каубои а България, има улица Макгахан, има гимназия хенри Форд, има улица Уошбърн. В София всичко е на името на чужденци-руснаци, американци и тн, а но наполовината български ханове няма нито улица, нито паметник. Знаете, ли имената на българските ханове от 8-ми век? със сигурност е знаете,или най-много на 1-2. А те са много

Пефектен кризисен PR! Не може да се отрече! Първо правим "огромен протест" в фейсбук и "медиите" с предупреждението колко лошо ще стане. Второ махаме едни министър,което отдавна се отлага,че е направил "много лоши неща"! Добавяме минискандали и една бомба, за миризма-"бизнес" с русия и руски самолети и т.н. Почти забравихме за цацаратурата/никакви решения за анализ на дейността от ВВС/, за зависимостите в тая власт, за "бизнеса" на пеевски , за корупцията при „усвояването“ на пари за големи обекти и прочие! Евала -машалах аги!

Курица не птица и Болгария не заграница.

Батето

А ты мля, пидор горбатый.

#произвеждатнефът

Лукойл стал первым покупателем иранской нефти в Европе

Зaглaвие

Число средних предприятий в РФ в 2015 году сократилось на 14% - бизнес-омбудсмен Титов

"А ты мля, пидор горбатый." - Нет, дорогой, пидоры это вы - болгары. Вам турки долбили анусы 500 лет пока мы вас не освободили и не подарили вам государство.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.