Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Комуникационната услуга Viber пуска нова видеоигра - Rude Rider към платформата си от 5 заглавия, която включва Wonderball, Viber Backgammon, Viber Candy Mania, Wild Luck Casino и Viber Pop.

Играта вече е налична за безплатно сваляне от iPhone и Android устройства. С нея потребителите могат да се състезават на пътя в градски условия, да взривяват коли, хеликоптери, танкове и всякакви други препятствия, които им се изпречат.

Играчите събират монети при всяко отстреляно препятствие и ги използват за тунинговане на колите им, като си купуват бустери, оръжия, щитове и други. Viber Connect добавя социален елемент към играта, като им позволява да разбият всичко по пътя си към върха на класирането в играта, като се състезават срещу приятелите си от Viber, изпращат им подаръци и се хвалят с постиженията си.

От компанията обръщат внимание, четази игра е предназначена за потребители над 13 годишна възраст, според регламента на Viber, че потребителите на комуникационната услуга трябва да надвишават тази възрастова граница.

Viber се съсредоточава върху дългосрочни партньорства с геймърски студия, за да увеличи максимално потенциала на всяка игра при пускането ѝ на пазара. Планът е платформата с игри на Viber да се увеличи, като целта е да се предложат още над 20 игри тази година, съобщава компанията.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.