Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Тройката, която временно управлява ДПС - Мустафа Карадайъ, Рушен Риза и Четин Казак, гостува при Илиана Беновска в "Канал 3". Интервюто започна с това, че водещата прочете подпури от свое интервю с Ахмед Доган от началото на 1990-те, в което той обяснява, че вижда бъдещето си как се бори за добруването на всички хора.

- След 26 години г-н Доган може би пак е същият. Нещо повече – мисля, че и ДПС след 26 г. си е същата като ценности и като кауза - каза с удовлетворение след "антрето" Карадайъ.

- Аз не съм съгласна с вас. ДПС преживя една голяма еволюция. 25-годишна еволюция! ДПС се превърна в надбългарска националноотговорна партия - поправи го Беновска.

- ... Каквато винаги е била - пое паса Казак.

- Аз мисля, че трябва да се спре с етническите обвинения в етническия характер на ДПС - продължи известната с острите си въпроси и безкомпромисен стил тв водеща.

След като четиримата единомислено се доуточниха за основните ценности на партията - евроатлантически принципи, равни права на всички, и т.н., гостите казаха, че движението дори е разширило картата на присъствието си в последните години.

Относно Кърджали, Мустафа Карадайъ напомни, че там е сърцето на ДПС и са в процес на търсене на нов местен лидер. "Партията е стабилна в Кърджали и в национален мащаб. Вървим към националната конференция, след която ще бъдем по-силна партия. Предвиждаме тя да е към края на април", посочи Карадайъ.

Казак каза, че са опозиция, но са много ухажвана опозиция, защото никога не с били безцелна и радикална партия и конструктивно са подкрепяли решенията, които са били "в унисон с утвърждаването на европейския характер на България".

Тримата също така казаха, че случаят Местан е приключен, защото се изговорило много и  няма смисъл да досаждаме на хората.

Триумвиратът декларира и подкрепата си за съдебната реформа, но по друг начин.

"Надявам се, че сме си взели поука и новият проект за съдебна реформа няма да има нищо общо с този на Христо Иванов", обяви Казак.

Според него Висшият съдебен съвет трябва да бъде оставен да работи нормално.

Ключови думи

Коментари

Пише се потпури и иде от френски, а не от турски. А че съдебната реформа няма да има нищо общо -- каква изненада. Както и че Беновска няма нищо общо със себе си.

роско

Ама тя и в този й вариант няма нищо общо с Христо Иванов.

f2

Както се казва–Шефе, никой не може да ми забрани да ви обичам! Дърта измекярка!

Б.Борисов

Много харесвам И.Беновска!

Евстатий

@н@лно?

denim58

Анал3 върви по пътя на ТВ7, а Беновска е слугиня също като Бареков!

аз

Беновски, оля се Беновска. Я си избърши лигите, потекли по брадата ти. А дали са само лиги...

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.