Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Членът на борда на директорите на пътностроителната компания "Трейс Груп Холд" АД Галин Михайлов ще закупи почти 200 000 акции на ЦСКА, съобщиха от клуба. Точната бройка е 195 583. Това означава, че бизнесменът ще инвестира 586 749 лева в любимия си отбор.

"Закупуването за ценните книжа ще бъдат отразено пред Централен депозитар след предстоящите празници. Акциите, които ще са на името на господин Михайлов, са взети в лично качество. ЦСКА София благодари за интереса и вниманието на този солиден бизнесмен. Това е поредното доказателство, че мотото "ЦСКА - това си ти" достига до всеки!", пише в съобщение на официалния сайт на 31-кратните шампиони.

Днес бяха купени 3503 акции на армейците. Общият брой на закупените книжа до момента е 232 614, като за да бъде емисията успешна трябва да бъдат записани минимум 1 409 210 дяла. 

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.