Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Не повярвах нито на очите си, нито на ушите си на това, което се е случило вчера. Искам само да кажа категорчно, че този път няма да стане така! Защото не може всички да са маскари. Ако щете, го наречете разделение.

Това каза тази сутрин председателят на ВКС Лозан Панов, който поиска думата в началото на заседанието на ВСС (анов не присъства вчера, когато Соня Найденова бе свален от представляващ, б.р.)

Вчера съдебното правителство достигна дъното на общественото доверие. А когато ВСС е стигнало дъното на общественото доверие, то да не се съмняваме че българските граждани на улиците, в съдебната палата подлагат под съмнение всички решения.

Рибата се вмирисва откъм главата. Това, което се случи в последните дни, води до натиск. Само справедливостта трябва да спре тази агресия.

Връщането на справдливостта означава изчистване на върховния орган.

Тази колективна наглост и арогантност, която проявяваме, няма да остане безнаказна и парата рано или късно ще избие.

След изпратеното съобщение миналия четвъртък последва поредица от лъжи и манипулации към мен.

Недоверието е подходяща среда за развитие на статуквото . Ние непрекъснато влизаме от скандал в скандал и всичко приключва без резултат. Но пък в обществото се натрупва усещане за безнадеждност.

След скандала миналия четвъртък последва внезапна смяна на представляващия. 

Избран е колега, над когото са надвиснали най-големите подозрения за подаване на съобщението.

Днес публично заявявам, че отказвам да ме представлява г-н Узунов, докато не изпрати разпечатка от мобилните си телефони за миналия четвъртък.

Призовавам и всички останали колеги, защото този път трябва някой да понесе отговорност.

Ако това не се случи, тогава призовавам всички членове колективно да не участват в заседанията на ВСС.

Оказвам да бъда част от всичко това. Призовавам цялата магистратска общност да упражни натиск за разкриване на истината.

Смятам, че г-жа Найденова в качестовто си на представляващ към онзи ден, би могла да изиска такива разпечатки. 

След това председателят на ВКС напусна заседанието.

Преди това пред журналисти Панов каза иронично: Приемете, че всичко, което се говори за мен от декември и особено в последните седмици, е истина. 

 

Ключови думи

Коментари

И това няма никога да се разкрие. Специалистът по борба с организираната престъпност, спокойно може да чукне съобщението от компютъра пред него,а Вайбър не дава разпечатки.

Няма да се разкрие защото няма желание за разкриване. Вайбър може и да не дава разпечатки, но мобилният оператор на Борисов дава и показва кой номер му е пратил съобщението.

Радев

Браво на Панов. Явно ще се окаже сериозен трън в петата на Тиквоча, Шопара, Цацата и останалата мафиотска пасмина.

Божидар Чеков преди 21 мин. НЕГОВОРЕНЕТО Е ПО-ЛОШО ОТ МЪЛЧАНИЕТО! Всеки ден по един скандал избухва около ВСС. Всеки ден в сутрешните блокове се изреждат опръскани или опраскани магистрати, кой с диплома, кой с баджанак, да обясняват че всичко е нормално. Телефони, СЕМеси, гнили ябълки, любовници и къщи (някои в чужбина) отвличат вниманието от основния проблем - КВОТИТЕ! Членовете на ВСС се хванаха гуша за гуша в резултат на НАЗНАЧАВАНЕТО на СЪДИИ чрез КВОТИ и никой не сочи този факт, въпреки че противоречи на Конституцията, защото позволява на депутатите да надничат в съдебните дела! Всичко останло е пушек и заслепява публиката с интриги далеч от същността на проблема.

Анализатор

Видимо мафията изпада в истерия. Пределно ясно е, че смс-ът не е изпратен от член на ВСС - всеки съдия от съвета би бил наясно, че Панов ДЕ ФАКТО не е предлагал да се вика Борисов и не се е провеждало гласуване по въпроса - а в съобщението се казва именно това: "Лозан Панов отново предложи да ви викаме във ВСС по записа с двете каки, не го приехме". Разбира се, жълтата преса не разглежда важните неща в случая - какво казва електронното съобщение, а залита по граматически анализи.

Дори да е бил наясно, че Панов ДЕ ФАКТО не е предлагал да се вика Борисов и не се е провеждало гласуване по въпроса, подлогата с милиционерски мозък е искал да се подмаже, затова е бързал и съчинявал, да не би друга подлога да го-изпревари. Да не мислиш, че чистачката е го изпратила.

фен на Л.Панов

С Вас сме, г-н Панов, респект към Вашата смелост и дано имате последователи сред Вашите колеги.

Раличка

ФЕН? Не знаех, че Панов е фолк-певица.

Да подкрепим Панов

В този момент всички, които искат справедливост и нормален живот да подкрепят Панов

DDD

За съжаление Лозан Панов няма сили да се пребори с всички останали - колеги, правителство, Пеевски /и неговият слуга - Цацаров/. Ще му скроят шапка, кур-капан, а може накрая и физически да бъде премахнат, ей така, случаен нещастен случай.

Че те вече веднъж го "предупредиха" на пешеходната пътека...

Николов

Аватарко-братко, хайде заедно: " Аз съм Лозан Панов!"

cos

И докога свестните ще си тръгват, (кой от система, кой за друга държава), а злите и арогантни ще управляват фирми и държава? ДОКОГА?

Почвата, в която трябва да расте свястното е покварена. Покълва винаги свястно, но почвата го трови. Като покълне, трябва да се изнася веднага в чужбина.

ео3еи3

Мисля, че и Бойко трябва да покаже телефона си и от кой е смс-а.

Много си наивен, все едно да си признае за Мишо бирата.

ми да

та всичко да стане ясно за 2 минути

Фрунзе

И С Т И Н А Т А ще ви направи свободни!!!!!!!!!!!!!!!!

въпрос

Може би аз пропускам основен елемент в тази история, но не намирам логичен отговор на един елементарен въпрос: Боко препраща смс-а на Панов (с неясни подбуди), но е близко до акъла да предположи, че този смс ще бъде оповестен. Ако е целил това, защо просто не каже и номера от който го е получил?

Бойко цели сплашване, внимавай защото знам на мига какво правите.

Avatar

Изумително е до каква степен на оскотялост е доведена общността на "умните и красивите", предявяващи абсолютно необосновани претенции да се явяват някакъв елит и авангард на нацията! Тук аргументи, факти и доводи нямат абсолютно никакво значение и са заменени от болшевишки плам и точене на лиги покрай всеки пореден герой, посочен от Партията. Реки от лиги по Радан, въпреки неоспоримия му идиотизъм, доказан многократно, реки от лиги по румънската кошница Маковей, реки от лиги по Панов. "Търчете! Тамо са раите!" И ордите тръгват с викове сърдити"... И същите тези ни убеждават как най-големия проблем на България били "комунистите". Ами че вие сте по-зле и от комунистите бе, другаря. Поне два пъти по-зле. Ония поне знаеха, че са комунисти, а вие и това не знаете. Държите се като комунисти, разсъждавате като комунисти, действате като комунисти, а твърдите, че сте били демократи?!? Едно нещо, ако се държи като комунист, лъже като комунист и е безмозъчно като комунист, по всяка вероятност е комунист - независимо от това на какво се опитва да се прави.

1111

ГЕРБ+ДПС трябва да си ходят,а върхушките им осъдена, тогава България ще върви напред

Развеселен

повервал си е Лозан, но според мен блицкрига към властта не успя. Това вече се агонизиращи реакции.

Гейзер, пак изригна със студена вода.

Евала Лозане.

Николов

Аватарко-братко, развесели ме. Особено с литературните си познания.Ако ние сме ордите дивашки, значи ти си от " орляка юнашки." Ако ние идем като тигри и бягаме като овци. ти като лъв тичаш по " страшний редут." Леле какъв юнак, какъв смелчага. Само едно си забравил- че твоят връх не е " Шика " ,а е Банкя и там вече няма за какво " гърди геройски на смърт да излагаш"- бостана е обран вече, няма полза от опълченци, матросовци и всякакви подобни. По добре- "Грабвайте телата" и беж да ви няма!. И накрая-да се хванем на бас - кой лъже повече-комунист или герберист?

Докога ще ви гледаме мутрите ??

Залата обаче реагира с мълчание !!!??? Народа не ви плаща Другари съдии да мълчите като ученички! Ако вие мълчите пред Справедливостта и Честността и се срамите да бъдете Достойни тогава в България наистина няма държава !!! Народа е длъжен да поеме нещата във свои ръце и да изгони Безсрамните и Безчестни боклуци обезчестили Държавата!!!

Avatar

Апселютно! Бегай пали Аврора, ние идваме...

Узунов не е титуляр по договора за телефона си! Няма как мобилният оператор да му даде разпечатка! Телефоните на членовете на ВСС със сигурност са на юридическо лице, т.е. са им служебни! Трябва да се изиска разпечатка за всички членове от работодателя им! Може би това е ВСС?! Освен това, мобилните оператори предоставят (например МТел) с месечните фактури и пълна разпечатка на всички разговори и SMS-и. Също така всеки може да си направи справка (ако липсва във фактурата) и по И-нет. Всичко е толкова просто! Да беше и Бойко казал от кого е SMS-a! Защо мълчи и той?!!!

Каза

Корупция до дупка

Не е ли крайно време тази клика от висши хайдуци (магистрати) да се закрие и да няма ВСС? До един членуват в "Лаянс клуб" Делата се решават там.

И аз това си мисля от няколко дни - да има един главен съдия и един главен прокурор, които не се назначават а се определят с избори (както се избира президента) и съответно тези главен прокурор и главен съдия да се оправят отук нататък с прокурорите и съответно със съдиите. Очевидно ВСС в сегашния му вид не работи "правилно" и е повече вреден отколкото полезен.

реалист

Единствено премиерът Бойко Борисов трябва да разкрие кой му е изпратил СМС-а. Но той упорито мълчи...ЗАЩО?

ozzy

...ЗАЩОТО е ЧЕРВЕН БОКЛУК!

ozzy

ГЕРБаджията си е прост по природа, а платеният ГЕРБаджия си е чиста проба агресивен - воинстващ простак. "аватарчо" и неговата развеселена шайка измекяри какво мислят по въпроса?

osbourne

ozzy, костовистите сте си прости по рождение, а платените сте най-агресивните, тъпи, високомерни и арогантни нищожества! Примери колкото искаш!

ozzy

Нещо ново измисли ЧЕРВЕН тъпако, нещо ново ГЕРБаджийо?

Хахаа

Риенето в кочината си е чиста реформа. Браво на Панов! Баце, дължащ обяснение на обществото, можеше да си го спести, ако след тоя смс, разкриващ тежка инситуционална криза, просто беше съобщил кой и защо му го праща, та всеки да си понесе последствията, вместо разни системни парцали да лъготят по тивито. Но в небелите територии първо панически лъсват всичките червени 4-буквия, които попарата пак ще си я изсърбат.

Avatar

Ти ли си обществото? Доста неграмотно "общество", бих казал...

Зъл комунист

Спокойно, следващият месец ги почваме гербавите. По списък, голямо опраскване отзад. След санитарното чистене, ГЕРБ ще престане да съществува като партия.

Avatar

Ама що чак другия месец? Сега какво пречи?

toto

avatar, много жалък мутроклльор си, много. не може да го пвщравиш безплатно. ти си част от проблема, ти и шефа ти, дето и мутра не можа са стане от шубе и простотия

Дешифраторка

Колежке, този текст на какъв език е написан? Срещам затруднения в разчитането! SOS-SOS-SOS - дешифраторка вика образователна система, дешифраторка вика образователна система, как ме чувате, приемам...

tibia

Видяхте ли как се прави съдебна реформа? Видяхте! Кажете едно "благодаря" на Борисов, че направи нещо, което обикновено се случва с реки от кръв, а той просто влезе в съдебното задкулисие и запали лампата. Е, всички виждаме как съдебните хлебарки се разхвърчаха във всички посоки, даже има и летящи! Да му мислят ония, които са взели пари от Цветан Василев и нито могат да изпълнят поръчката му, нито могат да ги върнат!...............До "зъл комунист". Няма нужда от "зъл“ - "комунист" казва всичко!

Илиана Илиева

Да не се навираме в тази клозетна чиния, наречена ВСС. Цялата съдебна система вони, и то не от врмето на управлението на Борисов, а от 1944г, когато се превърнха всички от системата прислужници на БКП. По времето на т,н, Светло бъдеще, нямаше осъден партиен член.Преди да бъде съден, го изключваха от партита, Решенията на съда се взимаха при по важни въпроси, от ЦК на БКП, а за гражанските от партйните бюра към районите. От последният плнум на БКП, стана ясно, че държавата България е фалирала, че ни оставят като зестра дълг от 12 МИЛЯРДА лева, Кой беше потърпевш, кой печаливш. Червеата номенкулатура станаха милионери, а народеца длъжник.Осъди ли съда някой за това, та как Мръчков ще обвинява като главен прокурор съпартиците си. Това беше нашата съдебна система до 1990 г, С лед това настано златно време за прокурори, съдии, следователи, печели делото този, който може да плати, Имаше кръчма на Черни връх, където се събираха прокурора, съъдията и двамата адвокати на двете страни, и се доховаряха кой колко дава и така се вземаха съдебните решения, Това стана обичайна практика необезпокявана от управляващата 25 години след 1989 г, БКП/ БСП.За да се променят нещата , и се проведът реформи, е необходимо да се провери имущственото състояние на прокурори, съдии, следователи ДАНС, и който не може да докае произхода им , да се комфискува недоказуемата част от имуществото. Не е необходимо да бъдат съдени, гарван на гарвана очи не вади. Конфискация, това е достатъчно за реформите.

Така е, не всички са маскари.

Пинг................понг

Така е, не всички сте маскари. Някои сте престъпници!

Nikov

Принудиха съдиите (магистратите) да се занимават с партийност и партийни интриги. Досега някои само се подчиняваха на "партийната повеля". Сега ги принудиха самите те, "обективните" и "независимите", да правят партии за да се придвижват по кадровата стълбица... Това доказва несъстоятелността на такова отделяне на съдебната власт. В буржоазна България съдиите са се подчинявали само на закона, дори и в кадровото си израстване и са били най-добре платените и защитени държавни чиновници. Съдията е знаел какво ще получи и за какви заслуги или прегрешения. Сега не знаят кога и за какво ще им отрежат главата.

хммм

Ако Бойко цели сплашване, с какво държи Панов тогава? Ако работата на Панов е чиста, с какво ще бъде сплашен от Бойко?

Нина Пенева

Домъчня ми за Панов, расърди се, и няма повече да ходи на работа , докато нещата станели ясни. Стана ли ясно, записите на двете каки афтентини ли са, и толкова ли беше важно та да ни занимават вече три месеца с това За това ли получават тези огромни заплати, Панов, като няма да работи, докато не стане ясно ,кое точно , няма да работи, Това не е ли отлъчване от работното място , и трябва ли за това да получава заплата, Това са правни въпроси от законадателството ни , нека Панов да се отегли от поста си, щом като не може да се справи с проблемите в ВСС. Да не търсим вина в който и да били политик, защото лично аз съм птърпевша от съда, Имушствено дело спечелено при първа инстанция в наша полза, го загубихме Една от наследничките от другата страна ми завяи в лицето, че съм виновна, че детето и било наказано . Били дали на съдйките 35, 000 лева за да спечелят. делото. При протеста на съдиите, видях една от съдийките да протестира. И ЗА ТОВА ЛИ СА ВИНОВНИ ПОЛИТИЦИТЕ, Нека да не слагаме ореол на Панов, няма начин и на него да вярваме, при положение, че и той притежава 6 апартамента . Спомням си, че един политик беше съден, че има 6 апартамента, Панов с какви права се ползва, за да не се търси и при него доказване на произхода на имуществото му. Хайде да не го виждаме в бяло.

Ева Попова

Лозан Панов ядосан от другарчетата си в ВСС, ИМ ХВЪРЛИ ПАРЦАЛИТЕ И СИ ПОИСКА КУКЛИЧКАТА Соня Найденова. Не така Лозане , не се дръж като напикано дете, а ако има проблеми в ВСС, се дръж като мъж, и се справи с тях. Не си на този пост , за да се пениш, а да управляваш. Направи необходимото ,ако не можеш, значи положението в ВСС е по лошо и от детска градина.

hrhr

Браво на Лозан Панов , не им се дава на уродите!

Kostovist = Tapo jivotno

Съдията Предхрислед

Разпечатките са виртуални цифри. Който представлява мобилния оператор ще има и контрол над номерата, които са вписани вътре. Могат да си ги променят предполагам, ако нямат добра система.

Валери

Разпечатка от кой от всичките му телефони искате да покажел????

чапаев

Аватар не е чел само Винету.Познайте какво чете тези дни?

Чете опорни точки. И не само "тези дни", а постоянно.

Петка

Как така един дето бил чел само Винету ви разказа играта и ви свали от черешата на глупостта и смайващите ви предразсъдъци, а? Ами да я бяхте прочели и вие тая книга!

БЕСИЛО ЗА ПРОДАЖНИТЕ БЕЗРОДНИЦИ

!!!!! АЛЛОООООООО , ЛОЗАНЕ......!!!! АЛООООООО ПАНОВ , ЧУВАМЕ ЛИ СЕ...!!!! ТИ НА ЛУД ЛИ СЕ ПРАВИШ ИЛИ НА ОПРАСКАН ОТЗАД...!!!!! СЕГА СЕ ПРАВИШ НА ГОЛЯМ БОРЕЦ ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ , А ЛОЗАНЧО - МАСОНСКА " КУРВО: И ПАЧАВРО...!!!! И , понеже тези , които не знаят защо изричам тези епитети, ще перефразирам един твой разговор с една съдийка от Първо Наказателно отделение на ВКС...!!!!! Разговор между Лозан Панов - Председател на ВКС и съдийката Ружена Керанова - Председател на Първо Наказателно отделение на ВКС в края на месец април 2015 година ...!!!! Лозан Панов :- трябва да осъдиш Чикагото , получих такова разпореждане от Цветан Цветанов и Бойко.... Ружена Керанова : Не ме вкарвайте във вашите игрички и интриги , я погледни какво са сътворили тези от Окръжна прокуратура...Няма как да стане. Има куп процесуални нарушения, бих казла и престъпления даже от страна на длъжностни лица....Искам да завърша кариерата си като съдия в ЕСПЧ -Страсбург...!!!! Решението е написано от състав на Първо наказателно отделение на ВКС и умишлено задържано до 28.09.2015 година ..Спазен е едномесечния срок за произнасяне...!!! Разговор Между Лозан Панов и Ружана Керанова , състоял се в края на месец септември , 2015 година..!!! Лозан Панов : Ако не бъде осъден Чикагото, се започва дисциплинарно производство срещу теб, във връзка с имотите които притежава твоето семейство по българското черноморие , а те са за милиони левове....Нямаш избор..... На 28.09.2015 година съм осъден на 3, 6 години лишаване от свобода по чл.356 А от НК за приготовление за извършване на престъпление в трета държава, без Прокуратурата да представи предмета на престъплението - Високо Наркотично вещество..Спирам до тук....!!!! ТИ ЛИ ЛОЗАНЕ СИ НАЙ-ГОЛЕМИЯ БОРЕЦ ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ, ДОЛНА ТВАР, ГНИДА, МЪРША, МАСОНСКА ПАЧАВРО , САТАНИСТ И ДЯВОЛСКА ОРКА...!!! БИХ ТЕ УДОШИЛ САМО С ДВА ПРЪСТА МРЪСНИКО ДОЛЕН...!!!!! И ТОВА ЩЕ СЕ СЛУЧИ..!!!!! ТИ И ВСИЧКИ КАТО ТЕБ ЩЕ ПОЕМЕТЕ ПЪТЯ КЪМ ПАНДЕЛАТА, ДАВОЛСКО ИЗЧЯДИЕ ДОЛНО...!!!!!Нормалните хора не знаят , че Лозан Панов е МАСОН, а след като е МАСОН е и САТАНИСТ, след като е САТАНИСТ, значи е ДЯВОСЛАК ОРКА, след като е ДЯВОЛСКА ОРКА, означава че е МАСОНСКА ПАЧАВРА..!!!! Така, че ако вие подкрепяте такъв човек-вълк облечен в агнешка кожа, то значи и вие сте като него....

Раличка

Г-н Панов наистина е много смел! Самата аз понякога изпитвам силно желание да съм толкова смела и по цял ден вися като глупачка пред някоя телевизия, и моля всеки, който влиза и излиза - ама моля ви се, елате ми снимайте съобщенията в телефона, ей така, съвсем безкористно ви давам да ги снимате - имам от фризьорката, от мъжа ми, дори от шефа имам няколко, когато заплашително ме пита защо не съм на работа. Това е само когато вися пред някоя телевизия, за да ми снимат ес-ем-ес-ите, иначе съм много примерна служителка, наистина. Ама нали и на мен понякога ми се приисква да съм така смела, като г-н Панов! Той е истински герой за нас, обикновените хора! Моля ви, ако някой успее да намери журналист, който е съгласен да ми снима телефона и да ме накара да се почувствам поне за ден толкова смела, колкото г-н Панов, да ми се обади. Благодаря ви предварително!

антитрол

Ей, драга тролке, да беше си направила труда малко да си промениш коментара дето си го напускала под всички статии за Панов и Кънев. Пък и мързеливи, бе - за какво ви плащат, само за копи-пейст? Хайде, заработете си паричките, напънете главичките!

БРАВО НА ЛОЗАН ПАНОВ - РАСТРЕСЕ СЕ БОСТАНА

позор! позор! позор! нарушение на конституцията за тайната на личната кореспонденция! болшевишки разследвания във ВСС! това магистрати ли са? боклуци! вън всички! нов ВСС!

assense

Дами и господа, колкото и да звучи парадоксално, всички вие сте повлияни само от едно техн.средство - телефона, но не трябва да забравяте, че има богат и разнообразен набор от техн.средства за подслушване, за филмиране, за наблюдение и за какво ли още не. Защо ли Цецко Цветанов се покри от публичното полесражение и е заровил главата си като Щрауса в пясъка. Същият е големия специалист по използването на такива средства и би следвало него да питате, да не би да има оборудвани Технически средства навсякъде, за да бъдат контролирани магистратите!

Абе, нали си имахме бостан - от Борисов и Местан? Е сега от Радан и Местан какво ще излезе? Копеле някакво сигурно!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.