"Радан Кънев говори истината. Обществото подкрепи ГЕРБ на 5 октомври 2014 г. защото допускаше, че Б. Борисов е извлякъл поуката от унизителния начин, по който мафията го отстрани от власт през февруари 2013-та. За съжаление, днес е очевидно, че такава поука няма. Днес мафията иска същото, което искаше през 2013-та", написа във фейсбук социологът Огнян Минчев по повод Коментара на лидера на ДСБ Радан Кънев, че "мафията си иска 100% държавата".

РАДАН КЪНЕВ: МАФИЯТА СИ ИСКА 100% ДЪРЖАВАТА

"Има два пътя - първият, да скъсаш зависимостите с мафията, да се опреш на гражданската подкрепа и да вървиш по пътя на необходимата промяна. Вторият - още по-усърдно да се плашиш от рекета на мафията, че ако не й служиш - ще бъдеш отстранен от власт. И покорно да й служиш. Всеки може разумно да прецени кой път избра днешното управление начело с ГЕРБ", пише Минчев. "За съжаление, една политическа криза днес и утре ще се случи на фона на една все по-опасна и непредвидима международна среда, в условия на арогантен натиск върху България от двете регионални империи", добавя той.

"Да, прав е Р. Кънев - има и още един аргумент за това, че е прав: гнусната помия, с която го заливат жълто-кафявите медии на сарайско-библиотекарската мафия. Тези тъпи копелета не можаха да измислят нищо ново - от времето на Филип Димитров насам тъпата им злоба изобретява все един и същ идиотски компромат - обвинение в хомосексуализъм. Независимо от това, че в компромата няма нищо вярно, да бъдеш хомосексуалист не е нещо укоримо. Укоримо е да бъдеш милиционерски помияр", заключава социологът.

http://clubz.bg/33142-qnaki_stoilov_atakata_na_nqkoi_medii_kym_radan_kynev_e_politicheska_pornografiq