Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Реал" (Мадрид) ще обжалва наложената от ФИФА санкция да няма право да прави трансфери в два "прозореца" - през лятото на тази година и зимата на 2017-а. Дори да не постигне желаното, Кралския клуб ще спечели време. Големият градски съперник "Атлетико" също падна под ударите на ФИФА и не можа да привлича футболисти да същия период от време. И също обжалва.

Двата мадридски гранда са наказани за едно и също - нарушаване на трансферните правила при вземане на играчи под 18 г.

Разследвани са сделките за над 50 млади състезатели още от 2007 г. насам. Най-интересното е, дори нелепо, че сред тях са четиримата синове на Зидан, който наскоро стана старши треньор на "Реал", а години преди това работеше в клуба като наставник на подрастващи.

И четиримата наследници на Зизу - Елиас (10 г.), Тео (13 г.), Лука (17) и Енцо (20), са собственост на "Лос меренгес". Най-големият е в Б отбора на "кралете" и дори е играл за един от юношеските национални отбори на Испания, тъй като има гражданство. Все още обаче не е решил кой представителен тим да избере окончателно, като може да предпочете Франция или Алжир. Енцо играе на поста на баща си - №10.

17-годишният Лука, поне засега, е считан за най-талантлив от карето. Той е вратар и през месец май миналата година стана европейски шампион до 17 г. с Франция на първенството в България. Зидан-старши бе очакван на финала срещу Германия в Бургас, но в последния момент се отказа.

Другите двама са още малки, за да се правят прогнози.

"Барселона" вече мина по пътя на "Реал" и "Атлетико" - наказанието на Барса току-що изтече. Каталунците обаче обжалваха докрай и в крайна сметка получиха "малък прозорец", за да придобият желаните играчи. Същото се очаква да се случи с мадридските тимове.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.