Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Първите 400 от най-богатите хора в света са загубили само през първата седмица на новата година общо 194 милиарда долара. Причините са спадовете на фондовите пазари и поевтиняването на петролните цени, съобщи агенция Блумбърг.

Основателят на Майкрософт Бил Гейтс е изгубил през първата седмица на годината звучащата шокиращо сума от 4,5 милиарда долара. По-зле от него обаче е мексиканският магнат Карлос Слим. Състоянието на собственика на "Мобилтел" у нас е намаляло за първите седем дни на годината с 5,7 милиарда долара. И все пак и от това лошо, има по-лошо - най-много е "обеднял"  шефът на "Амазон" Джеф Безос. Неговото състояние за първите дни на 2016 г. е намаляло с 5,9 милиарда долара, след 10-процентния спад на акциите на интернет магазина.

Сега състоянието на 400-те най-богати хора на планетата се оценява общо на 3,7 трилиона долара.

Ключови думи

Коментари

Развалихте ми неделята с тази новина. Как ще преживяват тези хора? Няма ли вече във фейсбук оповестена кампания за дарителска сметка?

дебелян пеевский

Има сметка, разбира се, пращай на DMS SPASI PEEVSKII. От 5 лева.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.