Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Падението на корпорацията ДПС е свързано с падението на Ахмед Доган, а то е факт от години.

Това заяви днес пред БНР Корман Исмаилов - председател на партия „Свобода и достойнство“, която е част от Реформаторския блок.

"Пеевски заедно с Доган е един от мажоритарните собственици на ДПС. Доган го създаде в тази му мощ и той се разви благодарение на този политически и икономически гръб", каза Исмаилов.

Според него част от хората в ДПС не осъзнават какви пионки са на шахматната дъска на Доган. Следващият председател щял да бъде пак кукла на конци.

"Очаквам това да бъде господин Мустафа Карадайъ", заяви Корман Исмаилов.

Той смята, че има логика сваленият наскоро лидер на ДПС Лютви Местан да търси сближаване с партията на Радан Кънев. Няма обаче хипотетична възможност ДСБ да намери общ език с Лютви Местан. Хората на Кънев имат категорично отношение към агентите на бившата ДС, които са навредили на българските граждани и на българските мюсюлмани.

"Позицията на Лютви Местан винаги е била много конюнктурна и той няма интегритет, за да се нареди в една редица до нас, за да водим една линия срещу хора в ръководството на ДПС, каквито има сега и срещу други партии, разбира се. Местан във времето изговаряше поредица от кьорфишеци", припомни Исмаилов.

Той допълни, че Местан е съзрял късно за някои истини и едва ли има ресурс оттук нататък в политиката.

Ключови думи

Коментари

Avatar

"Позицията на Лютви Местан винаги е била много конюнктурна и той няма интегритет, за да се нареди в една редица до нас..." Аз пък се питам, ако Местан няма интегритет, от къде ти го имаш, след като си бил в абсолютно същата позиция като Местан само преди няколко години? Незначителната разлика, че той е бил с едно ниво над тебе в ръководството на ДПС, по никакъв начин не променя факта, че и двамата сте участвали, в продължение на години, в ръководните органи на тази партия. Няма как да избягате от този факт! Колкото е почтен Местан, толкова си почтен и ти. За Пърданча да не говорим.

Няма

Разлика между ДАЛ и МЕСТАН! Просто единият излиза сега ...За мен е важно дали ще бъде подсечен ДЕБЕЛЯН и кръговете. За мен лично по скоро да ! Очевидно с помощи на Америка и Турция ще излизат лоши неща като факти

darkstar

ДПС се изчерпи = освен за дразнилка на българите като Волен, за друго не става. Бъдещето е на интегриране на нашите съграждани в български системни партии , както НПСД в РБ не на етнически и религиозен принцип, а на системния "ляво-дясно". Обществото ни се развива - елементарните трикове за манипулация вече издишат. Местан ще остане в политиката и десния му проект има бъдеще. Другото е пропаганда - ДПС няма паничка за всеки. Останалите без хранилка ще отидат при Местан.

ДПС яка мафия

Изчерпило се ДПС??? Мафиота Местан, беше отстранен от Дон Доган!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.