Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

 

Богати руснаци и украинци инвестират парите си в имоти в Лондон за да се предпазят от бъдещи икономически санкции, съобщава в. "Файненшъл таймс".

Според анализ на компанията Savills през 2013 г. руснаци са инвестирали около 180 млн. паунда в лондонско недвижимо имущество. Очакванията са тази година сумата значително да нарасне.

Много руски клиенти, които през последните години са обмисляли покупка на имот я правят точно сега, казва Питър Скейрисбрик, директор на компанията Property Vision.

Въпреки по-високите данъци, богатите източноевропейци предпочитат покупката на имотите да става чрез фирми, като така успяват да скрият крайния собственик по сделката.

Използват се и офшорни фирми, като така проследяването на купувачите става много трудно.  

Ключови думи

Коментари

Деян

Защо ли не купуват имоти в Камчатка?

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.