Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Всеки друг, но не и Тръмп!

Америка е велика, Тръмп е отвратителен.

Тръмп е фашист.

Жителите на Айова отхвърлят Тръмп.

Това написаха т. нар. skywriters - пилоти, които са специализирани да рисуват в небето, на 127-ия Парад на розите в Пасадина, Калифорния.

Skywriters откраднаха шоуто на Парада на розите, хвали ги CNN.

За красивите картинки помогнало и безоблачното небе над Калифорния, отбелязва още телевизията.

Традиционният новогодишен Парад на розите в Калифорния се провежда при безпрецедентни мерки за сигурност. На него се очакваха около 700 хиляди зрители. Обикновено празничното шествие на музикални оркестри и украсени с цветя платформи продължава около два часа.

Първият парад на розите в Пасадина е проведен на 1 януари 1890 година.

Негативното отношение на част от американските граждани към Тръмп беше предизвикано от крайните му изказвания, най-вече по отношение на имигрантите, по време на кампанията му.

Ключови думи

Коментари

Е, и?

socialen

Олигархията в лицето на Джеб Буш, Хилари Клинтън и останалите републикански и демократни кандидати също е отвратителна изключение прави само Бърни Сендърс.

socialen

Бърни Сендърс не е приемлив за американската Олигархия и затова няма шанс. Следващият президент ще е Джеб Буш, защото Олигархията се пренасочи към него и в момента той има най-много дарения.

Развеселен

5% ръст предвиждам за Тръмп от този ход

Малко ъпсурт, няма откъде да му дойдат новите поклонници. Всичките радикални христиени с расистки уклон вече се зарибиха, а даже наш сракю томов го отрече.

THE REFORMIST

Дори издание, което минава за дясно и консервативно, се подлъгва по мантрите на Новата левица, разбирай културните марксисти, чиято цел е окончателното унищожаване на буржоазията и пазарното стопанство.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.