Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Класическият състав на Guns N’ Roses ще оглави Coachella Music & Arts Festival в Калифорния, обяви престижното издание„Billboard”, цитирано от ZRock. Слуховете за събирането на Аксел Роуз, Слаш и компания продължават да се появяват в медиите.

Coachella, както и през последните години, ще се проведе в два уикенда – 15-17 април и 22-24 април.

От „Билборд” твърдят, че Guns N’ Roses ще са и първата банда, която ще свири в новата Las Vegas Arena - тя ще бъде официално открита на 6 април. Отново по информация на „Билборд”, бандата вече преговаря с промоутъри за 25 футболни стадиона в Северна Америка през лятото на 2016 година. По всичко личи, че наистина се готви голямо завръщане.

ВСИЧКИ РОК ВЪПРОСИ НА 2016 Г. - СЪБИРАТ ЛИ СЕ GUNS?

Неотдавна беше пуснат кратък видео тийзър, който загатва скорошното събиране на бандата. Той се излъчваше преди прожекциите на Star Wars: The Force Awakens. Буквално преди дни групата обнови и визията на сайта си, където качи класическото си лого.

Както Клуб Z писа, от месеци насам текат спекулации за събирането на мегагрупата в оригиналния й състав. Слуховете допълнително бяха подсилени от напусканео на двамата китаристи от сегашния - DJ Ашба и Рон „Бъмбълфуут” Тал. Засега сред прогнозите за голямото завръщане попада и Reading Festival догодина, а "Ню Мюзикъл експрес" добавя Isle Of Wight и Download festival през 2017.

Ето и малко атмосфера от "онези" Guns N’ Roses на големия концерт в памет на Фреди Меркюри:

Ключови думи

Коментари

За пари и на маймуни ще се направят ;)

евгени георгиев

Ма кой те кара да ги слушаш, бе!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.