Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Дали г-н Местан ще бъде свален като лидер или не, съвсем не е най-важният въпрос, коментира по Нова тв социологът Андрей Райчев новогодишната реч на почетния председател на ДПС Ахмед Доган. Според Райчев важното било, че Доган разсъждава по геополитически теми, "за България и българските турци". 

"Дали сега г-н Местан ще го свалят или не, нямам представа, това не е най-важният въпрос. Важното е, че г-н Доган разсъждава за Бъгария и за българските турци. Той предупреждава те да не станат заложници на по-големи интереси", разясни своето тълкуване на мислите на Доган, който проговори публично за първи път от три години. "Ако се сбият Русия и Турция, нашите турци ще дадат фира, това очевидно е така", продължи социологът.

"Той казва", разясни словото Доганово Райчев, "ЕС я се разпадне, я не. Ние не можем да бъдем сигурни в бъдещето си, от това следват хиляди неща. Как това да не засяга нас, българите", попита анализаторът.

"От години имаме политическо изказване, реално, много се зарадвах като го чух", каза още Райчев.

Той обясни още, че мислел Радан Кънев за умен човек преди лидерът на ДСБ да коментира, че това са пиянски брътвежи.

"Имаме огромния шанс като българи, че шефът на турската партия мисли за България, а шефът на дясната партия уж умен човек казва че това са пиянски брътвежи", разясни още ситуацията Райчев.

Ключови думи

Коментари

Леле-мале, всичките комунисти са луднали по Доган. Как защитават техния човек и тяхната партия ДПС!

Инспектор Стрезов

Райчев, ква турска партия, бе? Нали по конституция в България няма етнически партии?

шефът на турската партия

мисли единствено и само за собствения си задник и как да спаси откраднатото

добре

едно е сигурно, ако ЕС се разпадне - Турция, Русия и Гърция ще се сбият за България, независимо от позицията на ДПС или който и да е. Така че не е ли по-логично да се борим за ЕС, а не да чакаме да се разпадне и чак тогава да се сетим, че без Европа сме загубени?! Просто КГБ-то си противоречи само на себе си.

В сегашната ситуация най-опасно е на плоскумни, безнравствени и номенклатурно създадени за сметка на беднотията на народа същества като Райчев да се дава каквато и да е трибуна! Нито разбира нещата, нито има акъл за коментари, нито има каквата и да е капчица морал...Това че е сътворен от Луканов мултимилионер, не е достатъчно да бъде отново запускан да мъти водата и да вреди на държавата и на народа!

:)

"Имаме огромен шанс, че шефът на турската партия мисли за България" И огромен проблем, че шефът на путинската партия НЕ мисли за България.

Тоз, Райчев взе пак да се изказва, защото разчите, че сме го забравили що за червена и корумпирана подлога е, а пък жена ми (Виза Недялкова) подскача нервно в защита на Волгин - като цяло предколедно изпълзяване на хтонични същества!

Пълен ненормалник, мосли си, че може да заблуди някого, смахнат наивник.

Абе добре си каза Доган. Сега четете Андрей Райчев и колегите му вдясно за да разберете кой е "правилният" разговор. Толкова са изветрели, че са прозрачни.

Данъкоплатец

Вместо този деградирал пияница, нарочен за социолог да ни обяснява за "великия" Доган, да вземе Цацаров да се събуди и разследва агента на ДС Доган и цялата му престъпна шайка за злоупотреба с власт, за незаконно придобито имущество и шпионаж в полза на Русия.

коЙ?

Цацата баш тва не мойе да го направи, тои се опитва да върне давността на престапленията на комунетата!

Данъкопалтец. Не халюцюнирай, а се опомни. Искаш този, който е поставен от Доган, да го разследва. Единствено разследване може да се случи. Когато властта в България, бъде напълно прочистена от кремълската агентура. А това става единствено с външна намеса. Инак оптвътре никога една здраво окопала се Крепост не е падала. А винаги от вън е била разушавана. Така че. Когато България, бъде унищожена като държава, и на нейно име, изникне нова държава, пак с иметоп България, но със съвършенно нови хора, а такива ги има. Армия, Полиция, служби, бъде преформатирани напълно, тогава говори за следствие.

socialen

Кънев не е адекватен! Всички знаят, че мюсюлманите не пият алкохол.

Че ти и мюсюлманин ли сега стана. И извънземен ще станеш, стига да си на върха на лайното.

Всички знаят, че Доган рядко изтрезнява, а пък ти си идиот.

дестилатор

Днес нямаш умора троле "Соцоален"/соц+ален/.

socialen

Меди Доганов учуди приятно всички с дълбоко съдържателната си реч! Доган показа, че разбира отлично причините за геополитическите промени в Света днес! За разлика от психопатите от преименувалото се СДС, които усвояват грантове и продължават да вярват в Невидимата Ръка на Пазара и неговата чудодейна, самолековита, саморегулираща се сила и на емпирично доказано грешната Неокласика, която се срина пред очите на целия Свят на 15.09.2008 година!

Преди беше презрян резняк, и мохамангал. А сега е Меди Доганов. Такива като теб им се вика, политически курви. Пускат се на всеки, който им шепне сладникави приказчици. От прекаленото въртене, на разногледи сте станали, че не схващате, каква сте въобще излагация на човещкият род, и каква природна грешка сте.

socialen

ДПС е българска либерална партия, чиито електорат са предимно български турци. ДПС е член на редица международни политически съюзи, като например, Либералния Алианс в Европейския Парламент и на световната либерална асоциация.

Аха сега стана българска либерална партия, инак етническата, турска партия ДПС. На такива като теб, мненията им се менят от ден, до пладне. както го гледа човек, изведнъж се е преметнал на другата страна, за да спаси кожата. И по тази причина, никой не залага на подобни нагаждачи. И къде заминаха клетвите ти? за либератрианските режими бе? мамул руслар. Или това което ви изнася, е хубаво. А това което не ви изнася е лошо. Така е и с демокрацията. Когато защитава правата на хората, а а а няма по лошо от нея, искат си тоталитаризма. Но когато тоталитаризма отнема правата на инак привържениците му, няма по хубаво нещо от деморкацията. И с такива като теб болни същества, се очкава да се съжителства, че да ти се налагат постоянно. И не говори за българско, за българин, защото си руснак, пишещ на български. А руснаци, най-малкото пък ще бъдат толерирани да вземат отношения, по чисто български въпроси.

socialen

Българските турци са известни с трудолюбието, прагматизма и умението си да правят бизнес. Докато нашите психодесни от СДСто и преименувалото се СДС четяха дебели англосаксонски, неокласически, неолиберални, пазарнофундаментални, либертариански теоритически, пропагандни тухли, българските турци използваха възмодностите на пазарната икономика и създадоха конкурентно способни фирми, със социални структури, които днес имат бизнес и търгуват с всички страни от Балканския Полуостров и със Западна Европа.

socialen23.12.2015 г., 10:44:33Отговори ДПС е българска либерална партия, -------- четяха дебели англосаксонски, неокласически, неолиберални, пазарнофундаментални, либертариански -------- И след това не ми говори за психо, шизолев боклук такъв. Ето как си противоречиш, но инак другите били четяли пропагандни тухли били. Защото ти Маркс и Енгелс, за десни пропагандни идеологеми ли ги имаш бе? ляв шизо.

socialen

На бедния български Пролетариат му внушиха за 26 години, че е десен и капиталист, защото му туриха дяснолиберален англосаксонски Капитализъм по американски образец, познат още като Неолиберализъм, Либертарианство, Пазарен Фундаментализъм, Обективизъм и Монетаризъм, и оставиха бедния български Пролетариат на произвола на Невидимата Ръка на Пазара и неговата чудодейна, самолековита, саморегулираща се сила. Българските турци ги туриха, обаче, в малкия си джоб с трудолюбието си и с желанието си да създават блага и да правят социален бизнес. Десните психопати свикнаха да получават грантове на готово и крякат като папагали простотиите от митингите на СДСто от 1990 година.

socialen

Когато човек се задълбочи в паралелния свят на англосаксонските неолиберални, либертариански, пазарнофундаментални, монетаристки, обективистки и остеритетнофетишистки философи и неокоасическите им емпирично доказано грешни неокласически теории, сринали се пред очите на целия Свят на 15.09.2008 година, то се стига до присъщата за СДСто неадекватност, която наблюдаваме от 26 години.

socialen

Доган разбра още през 1992 година, че си има работа с десни, асоциални психопати и им би шута през декември 1992 година! Уви, прекалено късно! Това никога няма да му го простят.

сара

Много са ти крайни позициите. Може би не е такъв дявол, какъвто го изкарват останалите, но е далеч от идеалния образ, който представяш ти. Изобщо бг политическо пространство е много тъжна картинка. Целият кольор без изключение. А иначе честита коледа!

on

да бе, 1 000%, Райчоолу! Пълни глупости се въртят из нета!

zzyx

Г-н Райчев, вие какъв филм гледате?! Хидроинженера го движи само хонорара, а той няма общо с никоя държава, а със статукво. Интересно как ББ "пее" цяла седмица за стабилност и сега хоп, Доган взе да приглася. Къде се синхронизират опорните точки е по-редно да се запитате?

д-р Пeтроff

Тоя кавал Лайчев,потвърждава зависимостите си от библиотекарите.Щом е против ЕС,значи го е грижа за България.Тази песен е толкова ясна,че коментари не са нужни.Всички знаят,че агент Ангелов-Сергей-Сава е финансирал 1,7 млн лв. създаването на "патриотичната" партия на съветският патриот Болен.

сара

Аз не знаех. Би ли ми дал линк към тази информация?

Грешка на езика -- искал е да каже, е шефът на турската партия мисли за Русия.

висок

Изпревари ме! Определено Доган застава на амбразурата да защитава Раша и Путлер.

РасПутин

Добре,че има хора като тоя,жена му,Волгин и куп други хора на Путин да ни разясняват нещата.След това следва ,,правилното'' гласуване по различни избори...Като следствие-България е най-бедна в ЕС и всеки кадърен млад човек извън България...Милата ни Родина какво я застигна......

дестилатор

"Социологът" Райчев отново/след няколко месечен отдих/ се включи на "облъчвателен режим" и си мисли ,че не помним "социологическите" му лъжи още от 1990 година.Аде холан , не сме забравили "прекрасните" ви манипулации , "социолог" Райчев.

geg

"...много се зарадвах като го чух" На парици замириса, а?

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.