Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Слух за оставката на Лютви Местан плъзна из политическите среди днес - броени дни, след като в новогодишната си реч пред елита на ДПС Ахмед Доган разкритикува водената от сегашния  председател на Движението политика. Доган нарече "гаф" декларацията  на ДПС в подкрепа на Турция след свалянето на руския самолет. "ДПС не може да се създаде отново. ДПС трябва да се поднови, но не може да се подмени. Дори с подкрепата на съседни държави…", отсича Доган в речта.

Агенция "Блиц" е пуснала информация, че Местан е подал оставка в почивните дни, но явно веднага след това информацията е свалена. Останали са "следи" единствено в Гугъл, но линкът не води към нищо.

Близък до Местан, потърсен от Клуб Z, предположи, че това са интриги вътре в ДПС, целящи да изнервят Местан.

Източници от ДПС обаче потвърдиха, че в партията вече има промяна, която все още не е оповестена официално. След обявяването начело на Движението щял да бъде сложен временен председател. Източникът ни предположи, че това ще е д-р Тунчер Кърджалиев от Търговище - депутат, зам.-председател на парламентарната група.

В средите на ДПС са категорични, че Доган няма да се върне в оперативното ръководство на партията. Според друг източник, следващият председател на Движението ще е етнически българин.

 

Ключови думи

Коментари

Doctor

ЛУСТРАЦИЯ

Радев

DMS - MESTAN

тука е така

А Местан няма ли да се бори за поста си?Смятах го за по-смел,да излезне и да каже нещо?

ddemi

А ти помниш ли как Доган самоуби мъжката си секретарка в сарая?

SCHWARZ FREIHERR

Значи, вместо да се радват малко по-отрано на коледните празници, нашите "журналисти" продължават усърдно да "работят", т.е. да "информират" нашето общество. Абе хора, засрамете се, само забележката против Местан ли разбрахте от цялата реч на Доган?!?!

Толкова могат да разберат. Не ги надценявай.

hahahaaa

и всички те във вкупом ненужни станаха. Да им дръпнем водата и да си изтекат в канала!!!

един дол дренки

Зебри, пропуснали сте в заглавието ШОК... МЪЛНИЯ... БОМБА... Като сте приели стандартите на пикльовци и блицаджии, придържайте се към тях.

s.djam

Ако се окажем прави, не забравяйте да се извините.

Тиквата

Глупости. Изказването на Доган си е чист пинг-понг с Местан, тъпанари.

ДПС го клатят

Да го цепят ДПС-то. Ко си мислят,че няма да платят за направените грешки.

Доган освен всичко друго и просто дигна топка на партииките на примитивния патриотизъм. Бачо Ангел.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.