Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

През пролетта ще има конференция на ДПС, на която ще бъде обявено името на новия лидер на партията. Това заяви в ефира на „Здравей, България” бившият заместник-председател на движението Осман Октай. Той потвърди появилите се информации за предколеден купон в сараите на Доган и критиката на почетния председател на движението към Местан.

КАКВИ ОСТРИ ДУМИ ИЗРЕЧЕ ДОГАН В МАЛКИТЕ ЧАСОВЕ НА ПАРТИЙНОТО ПАРТИ

Октай допуска, че на върха в ДПС може да стъпят не един, а двама души.

Според него Лютви Местан ще се прости с поста си заради „агресивното поведение, което демонстрира в публичното пространство”. Това ядосало и Ахмет Доган. На събиране на всички членове на партията и представителите на отделните й структури миналата седмица Сокола остро разкритикувал Местан и заради незадоволителните резултати на ДПС на местните избори.

Октай обаче отказа да сподели предложенията си за това кой ще бъде новият вожд. Това щял да е човек, приемлив за Североизточна България и за Западните Родопи, все пак прогнозира той. 

Доган никога не се е оттеглял от политиката. Откакто назначи Лютви Местан, той управлява партията и лидера й във всички ситуации, коментира още Осман Октай. Според него в последните години Местан станал много агресивен в публичното пространство, който не довел до възможности за партньорство.

Местан игра ролята на "бушон", посочи още Октай. Вождът бил посредник между партията и избирателите, но в последно време имал провокативни изказвания. "Всичко това не е характерно за лидера на ДПС. Никога не сте виждали Доган преди ерата Лютви Местан да е бил в такава позиция. Изпускал се е, но не винаги е бил така агресивен", обясни Октай. По думите му Доган иска ДПС да се превърне в "приемлив" политически партньор. Не напразно в този дух било и изявлението на Бойко Борисов, че с ДПС може да се работи, но ако го няма Пеевски. 

Ключови думи

Коментари

роско

И с двама, и с трима - все тая. А Боцето да не се прави на луд, щото даде на Пеевски поръчка за милиони, за кой ли път..... Всичко е парлама!

Франк Лойд Райт

Бившият втори в ДПС - това ми звучи като бивш педераст, бивш комунист, бивш агент на ДС... Оксиморон един вид.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.