Най-после! Михаел Шумахер се събуди от комата! Новината съобщи говорителката на 7-кратния световен шампион във Формула 1 Сабине Кем пред тв канала RTL.

Според Кем германецът дори е разпознал жена си, което е чудесен знак предвид факта, че вече 95 дни е в кома след падането си край ски писта във френския курорт Мерибел. Половинката на Шуми - Корина, почти неотлъчно е до него край болничното му легло.

Кем отказа да даде повече детайли за състоянието на бившия пилот. Все пак става ясно, че той ту се събужда, ту отново заспива. Според лекарите този процес е нормален и се очаква да продължи още известно време. "Михаел става все по-добре", добави пиарката, която буквално преди дни провъзгласи, че повече няма да дава информация за състоението на Шумахер. Не и докато не се случи нещо ново, било то в положтелна или отрицателна насока по отношение на състоянието му. 

Германецът падна и удари главата си на 29 декември на ски ваканция с приятели. Той кривнал от пистата, за да помогне на паднало момиче.