Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Руският президент Владимир Путин вече е разбрал, че спирането на проекта за газопровод „Южен поток“ не е защото България е била против Русия, а защото е изпълнявала като лоялен член на Европейския съюз наложените санкции.

Това заяви премиерът Бойко Борисов в Брюксел, предаде БГНЕС. Той е на срещата на правителствените и държавни глави на страните от Евросъюза.

Премиерът коментира поредните обвинения на Путин срещу България. Те бяха отправени по-рано днес на голямата годишна пресконференция на руския президент следобед.

В КАКВО НИ ОБВИНИ ПУТИН

"Днес и руският президент е дал интервю, в което вече и на него му е ясно, че спирането на „Южен поток“ беше заради това, че България не е била против Русия, а е изпълнявала като лоялен член всички санкции, разпоредби, Третия енергиен пакет и изискванията, които сме имали към всички газови проекти", каза Борисов.

Ключови думи

Коментари

даа

Добре че по-голямата част от българския народ избра европейския път на развитие .

Добре,че "по-голямата част" е по-малка.

ЩОМ ДО СЕГА НЕ ПРОУМЯХТЕ ДО КЪДЕ НИ ДОВЕДЕ ТОЯ "ЕВРОГЕЙСКИ" ПЪТ, НЯМА И ДА ГО РАЗБЕРЕТЕ. ОСВЕН, МОЖЕ БИ, КОГАТО САЩ ЗАПОЧНАТ ВОЙНАТА СИ СРЕЩУ РУСИЯ ОТ НАШАТА ЗЕМЯ И ТОГАВА ЩЕ УНИЩОЖИТЕ ДЪРЖАВАТА НАПЪЛНО, което явно е целта ви! ТЪПИ МОЗЪЦИ ПРОМИТИ. Нищо не знаете, нищо не четете за сатанистите от САЩ и тяхната политика.

infidel

Абе селянин, заеми най-после ясна позиция и стига си въртя задника като дърта куртизанка. Все някой ти е виновен, егати плазмодия

абе

Бойко ти си един льольо. Южен поток беше спрян от Станишев и това беше една НАПЪЛНО ПОГРЕШНА СТЪПКА. Ти като премиер трябваше да положиш усилия да рестартираш отношенията с Газпром. Вместо това се правиш на бай Ганю и ходиш хъбчета да чертаеш и прочие тъпни. Махай се преди да си скарал България с целия свят!

Българин

Цялата политика на Путин следва да се разглежда през призмата на войната. Ако тръбопроводната армия на Газпром не е успяла да влезе в българия, това е огромен успех за България

абе

престанете с тоя плоска теза- Южен поток си беше ОК, докато Станишев не реши да го прави против европравилата(поправката Газпром) и срещу Украйна. Това торпилира Южен поток. Много по-смислено беше да се направят разговори с Италия, там всички по трасето и да започнат да се изграждат участъците, а Газпром да се договори с Брюксел за европравилата. Вместо това Станишев тръгна срещу ЕС, започна някаква геополитическа игра, че дойде чак Маккейн(който не е от администрацията на Обама) и СПРЯХА НЕЩО, което далеч надхвърля границите на България. Борисов също носи вина за тази плитка игра.

Българино, бягай при личния лекар за направление!

А ОТ ЦЯЛАТА ПОЛИТИКА НА ЗАПАДА И САЩ, НИЕ ОСТАНАХМЕ ГОЛИ И БОСИ! ЯВНО ПО-ВИ ХАРЕСВА НА ВАС, ТЪПИТЕ НЕОЛИБЕРАЛИ, ДА СТЕ БЕДНИ ПОДЛОГИ НА ЛЮБИМИЯ ВИ ЗАПАД КОЙТО ВИ ПРЕЗИРА, ОТКОЛКОТО БОГАТИ И СЪЩИЯ ТОЗИ ЗАПАД ДА ВИ УВАЖАВА! ЗАЩОТО ЛИПСАТА НА ДОСТОЙНСТВО Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПОРОК ЗА ЕДНА НАЦИЯ, А С ДОЛАРИТЕ КОИТО ПОЛУЧАВАТЕ ОТ АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ, ДОСТОЙНСТВО НЕ СЕ КУПУВА!!!

socialen

Но ЕС не ни предостави други алтернатива. Положението е заварено. Отказахме под външен натиск чрез нашите неолиберали, либертарианци и пазарни фундаменталисти от стотици милиони € / година.

нас

Нас българите не ни кефят руснаци.Е,затова не стана ! Нас европейците не ни кефят руснаци.И затова не стана.Цивилизования свят не ни кефят руснаци.Затова няма и да става каквото и да е изпълзи от там.

знаещ

Абе, ти да не си избягал от 4тикм?

Айййй, па тебе нищо не те кефи, бре! Да беше прочел барем половин книга, да понаучиш нещо от правопис!

Инч Хай

Инспектор Стрезов - искаш да кажеш, че България, Сърбия, Унгария, АВСТРИЯ И ИТАЛИЯ са се вързали на игра против ЕВРОПА??? Моля, я пак. Грешката е изцяло на Станишев и Орешарски. Те нямат властта и компетенцията да УНИЩОЖАВАТ ДОГОВОР между 7 страни. А Газпром иска не иска трябва да се съобразява с правилата на държавите. Именно от такива КОРПОРАЦИИ, които си мислят, че правилата за тях не важат, се побърка целия свят! Така че Южен поток си е ОК и напълно легитимен проект до намесата на Станишев и поправката Газпром, насочена изцяло и напълно срещу Украйна. Борисов това не го разбира, той е един дебил. Идва и се целува с Давутоглу и ПРАВИ СЕЧЕНО на Путин като ще пълни трасето на бившия Южен поток с газ от Азърбейджан през Турция(вместо руския Южен поток И с азерски газ по европравилата). Да не мислиш, че руснаците и техните съюзници в Близкия изток(като Хизбула и Хамас) ще ни пожалят да им бъркаме играта. БОРИСОВ СЪЗНАВА ли В КАКВО КРЪВОПРОЛИТИЕ ЩЕ ВКАРА БЪЛГАРИЯ.

С никакъв азербайджански газ няма да пълни каквото и са е. Азербайджан втора година не добива газ. Внася газ от Русия за вътрешно потребление. За това преди да се говори "компетентно" за политики, тръби и кой на кого ще натиска ядрения бутон,трябва да се четат икономически доклади. Затова Давутоглу си тръгна с празни ръце и от Азербайджан и от Туркменистан. Инч Хай, вземи порасни, щото и анализите ти са на ниво инч.

дебелян пеевский

Българският гьонсуратлък нема граница. Боце подписа договора за ЮП, а го прекъсна Орешарски.

минко610

----Балъци, будали, тъпоумници....толкова много са се пръклнали наоколо -----ЮЖЕН ПОТОК, ТУРСКИ ПОТОК ---ПАРАКТИКА РАБОТА ----- ТА РАЗМИСЛИЛ СЕ ПУТКИН, КАК ДА ПОВИШИ БЛАГОСЪСТОЯНИЕТО Я НА БРАТСКИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД, Я НА НЕНАВИЖДАНИЯТ-ТУРСКИ .....ЦЕЛИЯТ ТОЗИ МАСКАРАД Е ДА СЕ ПОКАЖЕ СРЕДЕН ПРЪСТ НА НЕПОСЛУШНИТЕ-ОТ-КОЛЕ КАЗАЦИ ...ТА ВСЕКИ ЗНАЕ, ЧЕ ПО ПРЯК ПО ЕВТИН ПЪТ НА ГАЗТА ДО БОГАТИТЕ КОНСУМАТОРИ Е ОТ ТАМ .....

Баце, ще ти дърпа

ушите Гоце. Нали знаеш - измежду всички рубладжии, Гоце обича най-много Русия и Путин, след него е Воуен, след Воуен е тандема Митко Гестапото/ Шаренкова и най-накрая в чувствата си към Путин и Русия е Мишко Миков

Единственото заради което заслужава вниманието на света това бездарното джудже в Кремъл е ядреното куфарче, наследено от разкапалия се СССР. Печалният резултат от управлението му е превръщането на най-богатата на природни ресурси държава в световен парий без приятели, без бъдеще, с отрицателен прираст и разнебитена икономика. Бездънната алчност на руските държавни чиновници, превърнати от него в милиардери-касички е стихията, която все още го крепи на поста му. Но колосалните корупционни пари могат и да го изритат обратно в дупката от която е изпълзял, ако се опита да ги ограничи – затова е и тази вътрешно и външно политическа агония напоследък. Русия – с огромната си култура и научен потенциал – не заслужава параноичния си, клептократичен, пост-тоталитарен елит. Смазването на диктатурата на Путин е задача №1 на цивилизования свят. И това няма нищо общо с нито с лична непоносимост, нито с геополитика – това е хуманитарен жест към една велика европейска култура, която е заплашена от изчезване. Истинската Русия, заслужава солидарност и подкрепа.

Пийте си хапчетата

Калин

В едно свое интервю Адам Михник казва: "Ако се случи да се ръкувате с Путин, после непременно си пребройте пръстите..."

Деян

Видиотяването на Борисов върви с ускоряващи се темпове. Само кръгъл идиот може да не види, че Южен поток ни поставяше в болезнена и опасна зависимост от Русия. Не лоялността към ЕС, а инстинкта ни за самосъхранение диктуваше условията, които поставихме на руснаците за да го има този газопровод.А връх на простотията е свързването му със санкциите към Кремъл за дивашкото му нахлуване в Украйна.

Глупости

Ostaveta go

Боко, Путин още утре може да те смени и да даде задача на новото правителство да пусне южен поток :)

Аз

Жалък, много жалък !

знаещ

Вече и Путин е разбрал, че тиси един голям страхливец!

знаещ

Лелеее, що тролове са се събрали само на един пост! Бързо бегайте краченца.......

Иван Петров

ЕДИН ВЪПРОС КЪМ БОЙКО БОРИСОВ!!!!!: Ако Европейският Съюз ни нареди да изпратим войска против Русия в един евентуален конфликт, той от лоялност ще ги послуша ли???? Едно време цар Борис не послуша Хитлер и не изпрати българи на източният фронт нали? Цар Борис не прояви лоялност към Хитлер. В днешно време Бойко Борисов би ли послушал Европейският Съюз и от лоялност би ли изпратил българската армия да помага на Турция в един конфликт с Русия???

Да се отъждествява режимът на Путин с Русия и управлението на ГЕРБ с България е класически пример на хибридна, опорна точка. Никой в момента не заплашва Русия повече от неспособното ѝ ръководство. А Турция може сама да се защити и не се бои да го покаже на дело. колкото до ядрените блъфове на Кремъл, те са само за вътрешна употреба. Заплахата от унищожителен отговор превръща на ядрения шантаж от аргумент на външната политика в инструмент на пропагандната война срещу собствения народ. А в хибридните форми на гражданска война путинистите надминаха дори Гьобелс и Сталин.

Петрович, ние не сме обявявали воойна на Русия. Тя ни е обявявала на два пъти през 1944 и 1916. Има и още два пъти - през 1885 и 1913 Ама те са хибриден вариант. И четирите войни не се изучават в българското училище. Затова пък зснаем, че янките са прогонили индианците и бият и негрите. И сами си взривиха кулите. И не са кацали на Луната.

Тоя съвсем изпърдя.

Тоя предател вече няма място в България

Тоя предател вече няма място в България .Време му е да бъде съден от народа и всичко което е откраднал да му бъде отнето

Ти го плюеш, той си мисли, че дъжд ръми!

САМО ЧЕ, ТУК Е БЪЛГАРИЯ, БОКО! НЕ Е ЕС! ИЛИ ЗА ТЕБ Е ВАЖНО ТЕ ДА ЖИВЕЯТ ДОБРЕ, А НЕ НИЕ БЪЛГАРИТЕ, ЧИИТО ПРЕМИЕР ЗА СЪЖАЛЕНИЕ СИ ТИ!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.