Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Сайтът "Биволъ" пусна нов запис от аферата "Яневагейт". В предишния публикуван епизод бившата шефка на Софийски градски съд съд споделя пред колежката си Румяна Ченалова и пред неизвестен мъж-юрист, че близкият приятел на Бойко Борисов, който е взел "Рубин" (бившия завод на Цветан Василев, б.р.), я е посъветвал да се обади лично на премиера и да се срещне с него, защото Бойко искал.

От изповедта на Владимира Янева става ясно, че Александър Сталийски я посъветвал:

“Той си иска да се види с тебе и да си се разбере с тебе, така, че аз не мога да посреднича, съжалявам! Мога след като ти си говорила с него да го ръчкам после и да говоря..”.

Тук се намесва Ченалова с въпроса:

“Ми ти що не отидеш и да си говориш с него?”

На което Янева отговаря простодушно: “Ми, щот не искам.”

Тогава остана открита загадката защо Янева не иска да се срещне лично и да говори по своя проблем с премиера, а предпочита посредничество на различни лица и евентуално есемеси и Viber комуникация, пише "Биволъ". Кое възпира от подобен контакт тогавашната шефка на най-възловия окръжен съд в България?

Ето какво гласи и новото едва 30-секундно парче, което е монолог на Янева:

ВЯ: Аз, ако съм искала да преспя с Бойко, съм щяла да преспя преди 5 години.

Ся зорлем да го правя пет години по-късно, просто когато не искам, няма смисъл.

Ся за кво трябва да отида, да влизам в някаква ситуация, в която да се чудя - ни напред, ни назад, да стане още по-лошо.

Няма смисъл ссс... си влизам в такава ситуация.

Ти къв мислиш ще ми бъде разговорът с него?

Ше ме пита юридически правилно ли съм подписала СРС-та ли?

От "Биволъ" припомнят и един предишен епизод - как от Брюксел Бойко дори й изпратил успокоителен СМС по Viber, в който я успокоил и дори предложил „да се разходят в парка“. Тя обаче не откликнала на призива.

 

 

Ключови думи

Коментари

Радев

Мале, Боко много е занижил критерия, бе! вярно, много слухове се носят, че не подбирал /включително и с една-две главни редакторки на всекидневници, с общо тегло над 200 кг./, ама Янева излъчва толкова сексапил, колкото и Цветан Цветанов е слънчев човек.

Няма тук критерии. За един петел опраскването на всички кокошки е преди всичко поддържане на статуса.

гагарин

А никой не се чуди откъде идват тия записи и кой ги пуска? Или наистина има идиоти които си мислят че Биволъ е някакъв съвсем случаен сайт и съвсем случайно пуска някакви подобни простотии...

?

Наистина ли за това трябва се тревожим дали е "Бивол" или "Петел"? Мен пък далеч повече ме притеснява съдържанието.

Аз лично все по-малко се чудя. Да му мислят които подскачат според квото им подхвърлят.

дебелян пеевский

Ако има някой, който да прави разследваща журналистика и да е ял бой за нея, това е Биволъ, педерастче мазно. А вие, дето плюете по вестоносеца сте най-жалката паплач.

хм

клуб зет все по-вече заприличва на жълт клюкарски сайт,може да е от повдигнатите обвинения към собственика му огнян донев

Хахахха

Е сега "опраскването" придоби смисъл хахаха. Това обяснява и истеричната любов на една групичка попресъхнали лелки към Вожда.

А

Аз бих я праснал Янева, така че го разбирам боко. Тук е в правото си трябва да я поканиш в парка, за да ти даде иначе тя да не телепат да знае?! Освен това имам въпрос, Цв. Цв. канил ли я е в парка, защото от разговорите разбираме, че той е бил полудял и затова натиска да я опраскат. А като го знам какъв е комплексар със сигурност я е канил, а тя му е отказала!

Б

На селяндура от Банкя само простите като него му пускат.

Николов

Я ме светнете, преди пет години Борисов не беше ли премиер.Ами тази ,ако е вярно това ,което казва, как е отказала тогава?

бойко

аз от такива каки не можа да се оженя

косъма

Радан Кънев често ходи да се вижда с БОйко!!!!!!!! И после в Блицизлезе, че бил гей!

ozzy

Крив женски косъм ли си, ГЕРБаджия на хранилка ли си - по тъпак си и от Б.Б. и Цвъ. Цвъ накуп.

тука е така

Ние се бъзикахме за физическото "пращене" ама можело и такова да е имало,то е позволено ерген е единия,другия е съдия,какво му пречи в Б-я сме все пак!

?!

Ааа, може пък да е добра в някои нестардартни техники, не се знае.

ББ

Елате на Банкя - боко ще ви чука

Развеселен

какво самочувствие...

дебелян пеевский

Е, кво, тоя дърт педофил на деца пращаше смски, та на стари курви ще им цепи басма.

дебелян пеевский

Коментарът е изтрит поради неспазване <a href="/TermsAndConditions">условията за ползване</a>

А

А Веско Маринов ги люби

Попадия

Коментарът е изтрит поради неспазване <a href="/TermsAndConditions">условията за ползване</a>

Като минете 50-те, каките на 45 изглеждат много свежо, вервайте ми !

Новият

И тази дрисла е била шеф на най-големия съд в България???!!! Където са разглеждани дела с особена важност! Как не ги е срам съдиите да протестират! Знаете ли, че съм дочувал неволно разговори, как в някои съдилища тези с тогите започват на обяд с бяло винце и понякога пропускат дела, а в други случаи отиват пияни на работа!!! СРАМ! СРАМ!СРАМ! Там и атомна бомба да падне пак не може да ги разбие!!!

А една жена на пазара каза ...

А

Коментарът е изтрит поради неспазване <a href="/TermsAndConditions">условията за ползване</a>

socialen

Срамни далавери!

да се смееш ли, да плачеш ли

Коментарът е изтрит поради неспазване <a href="/TermsAndConditions">условията за ползване</a>

Цветелина

Според мен тези записи идват от едино сейфче в съседна Сърбия. Цветан Василев много пъти е казвал, че разполага с компромати срещу цялата власт, а от около две години е финансовият благодетел в сянка на Бивол. Така че всичко, което виждаме в момента е едно режисирано театро, чиято цел е да се свали правителството и да се разчисти пътя, за да може Василев да си назначи свои хора във властта и в съдебната система. Целата сама можете да се сетите е просто да се създаде анархия и да се покрият следите на изчезналите 4 млрд. спестявания на вложителите на КТБ. Според вас легализирането на кражбата на 4 млрд лева (5% от БВП на страната) не е ли достатъчен стимул за сваляне на всяко неизгодно правителство, а?

А

Коментарът е изтрит поради неспазване <a href="/TermsAndConditions">условията за ползване</a>

Дори и да е режисирано театро, на теб харесва ли ти изложеното в непринудения разговор?

Ся,

Коментарът е изтрит поради неспазване <a href="/TermsAndConditions">условията за ползване</a>

чудя се значи и се мая, ти сега дебил ли си или просто така обичаш да обиждаш наляво и надясно докато си бърбориш ?

Ама вие серизиозно ли мислите, че Бойко си пада по жени!? Дааа тя Олигархията само такива женолюбци си избира за пионки :)

Съдебната проституция добива все по-буквално, а не метафорично измерение. Както е правно коректно вече да се казва - еб*м ти и държавата.

дебелян пеевский

Ихаа, тука кво демократично триене е паднало.

Ро ко ко

Да видя кога ще ми изтрият коментара. Тук се шири разбирането че това е държавата на проститутките- мъжки и женски. Защо ли ?

Коледа е

Всички искат да са любовници на Боко. Бас сържа че е хванал сифилис вече.

Крачун - един ПИКлив лъжец!

Главният редактор на едно ПИКливо сайтче, трябва да е превъртял, завалията! Пък може и по рождение да е с изкривена психика, предвид силно удължената му кратуна на раменете, която носи вместо глава, и която много прилича на тиква, от банкянския БОСТАН, сорт "цигулка. Защото психясалото нищожество Крачун, с кратуна вместо глава на раменете, обвинява БТВ за последните записи с разговорите на двете каки - Ченалова и оная формена простачка, Владимира Яневата, семейната приятелка на много имотния физкултурник, Цецо-крадецо. Само че, Крачуне, само че, нищожество БОСТАНджийско, записите бяха пуснати първо в сайта "Бивол", чийто собственик се казва Асен Йорданов, брат на Републиканския лизач на делянпеевския задник, чорбаджията ти Пърдялко Пърдялков! И още нещо, нищожество БОСТАНджийско, дето ти викат Крачун, колкото и да лижете с Пърдялко тлъстия задник на благодетеля ви - туловището Пеевски, колкото и да въртите мръсните си слузести езици по този задник, никога няма да стигнете нивото на Асен Йорданов, може само да сънувате неговото достойнство и чест, както и на Атанас Чобанов!Те вече са получили признанието на цял народ и на цяла Европа! А вие, Крачуне, с много смешния ти чорбаджия - Пърдялко Пърдялков, си оставате СИКаджийски и БОСТАНджийски свиркаджии и подлоги, преливащи от злъч, омраза и злоба към всеки, който се осмели да се обяви срещу банкянската мутра, срещу престъпната му политика и срещу ортаците му от сарая и хотел "Берлин". Поради тази причина, нищожество, Крачуне, вие сте най-голямото падение, най-големият срам и резил на българската журналистика. Дори и на българската слугинска журналистика! Дори и делянпеевската слугиня Беновска, дори и тя, в сравнение с вас може да мине за Света Петка.Само че, нищожество Крачуне, от толкова много злоба и омраза в душата, се хваща рак. И за всеки случай, предвид все по-удължаващата ти се кратуна на раменете, ти защо не отидеш на един скенер? Профилактично.

Скука. Поупражнявай се малко насаме, преди да публикуваш !

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.