Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Министър-председателят на Великобритания Дейвид Камерън е на път да се откаже от едно от ключовите си искания в преговорите с ЕС: прекратяването на социалните плащания за мигрантите от Общността през първите четири години след пристигането им в Обединеното Кралство. Това пише вестник The Sunday Times, цитиран от "Фокус".

Британският премиер консерватор не се отказва от плана на масата за преговори, но ще изясни, че отворен за алтернативи, твърди източник от "Даунинг стрийт" 10.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.