Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Правилният път е Реформаторският блок да продъжи да управлява, обяви лидерът на СДС и министър на икономиката Божидар Лукарски в предаването "Годината" на Дарик радио. Според него аргументите за това са повече от излизането от властта. В противен случай нямало как в опозиция да се проведат планираните реформи.

"Не виждам аргументи да бламираме в момента правителството. Това ще доведе до спирала на невероятна политическа нестабилност. Това ще бъде пагубно за България. Ще влезем в сценария на правителството на Орешарски, и то за по-дълго време", обяви още Лукарски.

В отовор на въпрос той обясни, че в рамките на Реформаторския блок не е обсъждан вариант, при който част от партиите излизат от управлението, а други остават в него. Той изрази надежда, че такава тема няма да се появи на дневен ред.

Лукарски обясни и че тъкмо заради стабилността досега има ръст на инвестициите и износа както и на промишленото производство, а безработицата е паднала под 10 процента.

На въпрос не е ли залог тъкмо съдебната реформа управлението да продължи в настоящия формат, Лукарски отговори, че спорният текст за квотите между съдии и прокурори във Висшия съдебен съвет съвсем не е поантата на съдебната реформа, макар че случилото се не било приятно.

В стила на премиера той посочи, че се случва да се губят мачове, но заради това не трябва да се излиза от първенството. Освен това хората и бизнесът под съдебна реформа разбират облекчаване на процедурите и по-бързо правораздаване по граждани и други дела, но не и по наказателни.

Според него ГЕРБ трябва да предложат нов министър на правосъдието, СДС няма да предлага, а кандидатура на Меглена Кунева за поста, не била обсъждана.

Ключови думи

Коментари

Специално този не можем да си позволим да загубим. Икономист, та дрънка.

Добре, че си има ЕКСПЕРТИ НЕ САМО в Мин. съвет и в Парламента, а и в Иконом. Комисия в Брюксел, та ТЕ да оценяват. ПРОСТАЦИТЕ тъпи, неграмотни - даже не знаят това и се изцепват НЕОБРАЗОВАНО по сайтовете!

запалянко

"...заради това не трябва да се излиза от първенството..." А ако мачовете са нагласени?

дебелян пеевский

Лайното от снимката мисли, че са нагласени за него. Може и да са.

дебелян пеевский

Еми, седераст от най-ново поколение :)

Е, НЕ е като теб - КОМу-НИСТ долен и гнусен!

Прав си - възроди убитото от Костов, спечели Местните избори и даже вкара партияте си в управлението! НЕ Е КАТО БСП и твоите от бАтака - да си умрат прави!!

SPQR

Лукарски - буааа, повърнах...

ОТ гнусотията на Костов ВСИЧКИ буаааа, повръщат... от години!

дебелян пеевский

Иначе съболезнования на десния избирател и негербав протестиращ, начукаха ви го яко. Другият път искайте да имате участие в съставянето на листи, пръ-пър-пер-преференцията не стига ;)

Не се радвай! 1. Припомни си , ако си забравил, какво стана със събарянето на правителството на Филип Димитров през 1992. 2. Пак си припомни какво стана със разгромната победа на БСП през 1994; 3. Припомни си какво стана след победата на Мадридския крадец и лъжец след края на юни 2001. 4. Понеже се фукаш, че си инженер, то нашата професия е преди всичко прагматична. И се интересува от сравними чисала. Хайде смятай, ако можеш да смяташ!

Трън

Харс! И то умря. СДС-то

УРА от убийците му - Костоваци!

Луков ..

.. седерас, шаляляляля, о, Луков, 5-der-ass, ..

Реалист

Божо, не се ли наяде к**во недодялана? Точно ти, точно на този пост? Безподобен хаймана, несретник и гьонсурат!

Ами той гледа от Вашия заместник лидер - Пешо Москов и затова. Нали Москов е хаймана, несретник и гьонсурат - ЗАТОВА стои в управлението!

Деян

В кое управление искаш да останеш бе Лукарски. Как не те е срам. Дойде в СДС от Горно нанадолнище, яхна министерското кресло, захапа големия комат и в негово име си готов да предадеш и майка си. А мислиш ли, че твоите избиратели са съгласни с тебе? Аз съм един от тях, но след тези ти думи те презирам Ти си една отрепка и нищо повече.

Де лянчо, СРАМ ме е за Москов, че колко дни вече НЕ може да каже КЪДЕ ЩЕ Е! ПО-ДОЛНО и ПОДЛО е, че не слуша Радан и продава партияте Ви! СРАМ! СРАМ! ПОЗОР!

бе

бе, ти си едно БЕ, защото не наказахте по Костовски "демократично" Москов. Бе, съсипете го, щом не ви слуша!

Разкритие

Забелязал съм, че Лукара редовно коментира из форумите на клубз. Вероятно е наел и други от клиентелата - бай Ваньо Русото, Кремъковския кмет с портрет на боко в кабинета, Стефан и Ванов, и др.

А Радан се изцепва директно по ТВ и взе Нобеловата награда "ПИСАЧ във фейса".

Специалист

Лукара е консуматор. Това остана в СДС -консуматорите. За срам и гнус.Оставете го да се дави в захлебването.Такива като него минаха и заминаха.Ще построи една къща, ще задели някое и друго евро комисионни и подкупи за после и ще смърди като говновоз до края на жизнения си път.

СРАМ и ГНУС за необразованите и простите, станали Специалисти по лъжи и интриги за другите. ПОНЕЖЕ ПРИ ТЯХ ВСИЧКО Е НАГОРЕ С КРАКАТА И СА В ПАТ СИТУАЦИЯ, търсят под вола теле на чужди партии.

Омръзнало ми е от оправдания "Да изберем по-малкото зло".

Деян

За сега НЯМА решение и не се знае дали ще се изпълнят заповедите на Командира от Драгалевци. Москов предател, Радан - опозиционер, партията - ПЕРВЕРЗ!

миризлив дебелян КОМСОМОЛЕЦ

Отивам да спретна сбирка, че да линчуваме Москов. Решил да изпълнява поетите, казани и написани предизборни програми! ЩЕ ГО СМАЖЕМ - ПРЕДАТЕЛ, а не зам.председател.

дебелия дебелян - селянин

Въпрос: Защо ли пък Костовите тролове ръфат ушите САМО на Лукарски, който си върши ДОБРЕ работата по оценките НЕ САМО на Брюксел. Явно лидерсквото му и поведението му ЗАСТРАШАВА трикаджията "днес така, утре-обратното", грешни "кметове" на София и Варна, безпринципни "тефтерчета" и най-вече "за-против" Бойко. Затова няма реакция срещу Ненчев, срещу Танев и сие, а само хулене, гнусотий и долни обиди срещу единствения ОПАСЕН! Ама няма как да промиете главите на хората, които могат да мислят и виждат ФАКТИТЕ!!!

смях на парцали

Кое му е опасното на този провинциален лизач бе, момче? Къде веднъж е показал зъби на който и да е, освен на пиченцето с което ходи на екскурзии, че да докаже аджеба колко е опасен? Лелеее ... :))))

Радев

Отивам да докладвам на Командира червен, че съм си изпълнил поръчението и съм написал 4 мръснишки тролски коментари срещу, когото ми наредиха.

Радев отново

Аз съм си червен трол и такъв искам да си остана. Не ми се сърдете, такъв съм си от малък - ПОДЛЯР и ГНИДА!

Генерал Атанасов

Айде стига театри! След хулиганийте на Волен, сега пък - Радан прави театър. Ама с аматьори-актьори - XАЙДЕ НЯМА НУЖДА!

Какво излиза, че Местан определя кога да има предсрочни избори - от къде знае? Той ли ръководи реформаторите и в частност ДСБ? Или Радан Кънев е скритата лимонка на ДПС. Значи ние сме свикнали в политиката най-големите протестъри да са предатели. Плюят ДПС, за да скрият договорката с тях, за да свалят властта и да спрат реформите.Няма никакава логика това положение.Значи ДСБ са ДС продукт на ДПС - ясно.

Радан "умния"

Радан "умния" сега първо ще разцепи собствената си партия, за да избират - с него в опозиция или с "приятеля" му Пешо Москов - оставане в управляващата коалиция. После ще се прехвърли в Реформ. блок, та да го разцепи и него. Това е познато - Костов така му заповядва.

струи акъл ...

... от теб дрогарю!

смях на парцали

Голем жалкар се оказа тоя. Поне на следващият бял автобус ще можем да го качим и него. :)

ПРОСТАК, та дрънка - неграмотник!

ПРОСТАК, та и НЕОБРАЗОВАН! НЕГРАМОТЕН ОЛИГОФРЕН!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.