Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Бившият зам.-председател на Народното събрание и на ДПС Христо Бисеров бе оправдан от Софийския градски съд. Прокуратурата бе поискала 4 години лишаване от свобода по обвинения за избягване установяването и плащането на данъчни задължения в особено големи размери, за нарушаване на Валутния закон относно задължението за деклариране на сделки с валутни ценности над 50 000 лв. и за затаяване на истина в писмена декларация, подадена пред Сметната палата. 

Прокурор по делото бе Боряна Бецова, чието наказание вчера поиска министърът на правосъдието Христо Иванов, а главният прокурор Сотир Цацаров пламенно я защити

Решението на съда е факт и то подлежи на обжалване. Това, което последва в социалните мрежи обаче, е не по-малко интересно. 

Иван Червенков направи колаж на билборд в стила на рекламите на пластичния хирург д-р Енчев. В главната роля този път е Бисеров.

"Прекалено много знам, за да лежа в затвора!

Благодаря Ви, прокурор Бецова!"

Жоро Иванов също публикува колаж, на който Христо Бисеров е изобразен като клошар. На стната зад него е залепена бележка "в чужбина съм". Върху количката информацията е допълнена: "по лични причини... болят ме зъбите". (Намек за изказване на Христо Бисеров към Цветан Цветанов от парламентарната трибуна от лятото на 2013 година, когато бившият вътрешен министър стана клиент на правосъдието: "Сега боли ли? Боли ли, боли ли като ви вадят зъбите?"

Други изразиха отношение към новината с кратки статуси:

Любомир Чернев:

Спешно търся адвокат! Някой има ли телефона на Христо Бисеров?

Самуил Петканов:

Бисеров е невинен, а Данчо Ментата и като човек е истинско бижу!

Емил Джасим:

ОСЪДИХА БИСЕРОВ НА 4 ГОДИНИ ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА!!!

...

Майтапя се, бе. Не са. :( 

‪#‎СъдебнатаСистемаСиРаботиСуперБе‬

Мая Томова:

Да благодарим на Прокуратурата, че СГС оправда Бисеров! Да са всички живи и здрави!

Александър Кошничаров – Гиби:

Абе, винетките са най-важни. На кой му пука за Бисеров.

Бившият журналист Любомир Кольовски е написал малко по-дълъг коментар, в който сравнява Христо Бисеров с бисерна сълза:

Новини от света на цветята

НОВ СОРТ МОМИНА СЪЛЗА

CONVALLARIA BISSEROVICHI

Convallaria-Majalis... За нея се разказват легенди на най-различни езици. Ако умееш да четеш на руски, например, ще узнаеш, че цветето е израснало от сълзите на княгиня Волхова. Тя била силно влюбена в храбрия гуслар Садко. Той в нощните потайни часове се среща с Любава. Когато княгинята зърва влюбените, сърцето й се обръща и тя от любовна мъка се тича към студеното си царство, за да се скрие там.convallaria majalis Единствена луната вижда как от прекрасните й сини очи се ронят бисерни сълзи. Падат те към меката трева, а щом се докоснат до нея, мигом се превръщат в бели цветя. Те стават символ на красотата, на любовта, на чистото и нежно моминско сърце. Разпозна ли я вече? Това е Момината сълза. 

Подобна е и сълзата на Хр. Бисеров, адвокат и любител цветар.

Ключови думи

Коментари

Много сме силни в приказките и смешните картинки, много сме зле в свършената работа.

ИЗБИРАТЕЛ

ЗА ТОВА ЛИ ЗАБАВИХА ТОЛКОВА ВРЕМЕ ДЕЛОТО СРЕЩУ БИСЕРОВ.И НА КРАЯ ГО ОПРАВДАХА.ЗНАЧИ ВСИЧКИ СА НАВЪРЗАНИ ЕДИН ЗА ДРУГ.КАКТО СЕ КАЗВА КАТО СВИНСКИ ЧЕРВА.А КАЗАНО ПО ДРУГ НАЧИН---МАФИЯТА ЯКО СЕ ДЪРЖИ И ПОДКРЕПЯ.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.