Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

НАТО смята да запази военното си присъствие в Афганистан на сегашното ниво от 12 000 души, каза днес генералният секретар на алианса Йенс Столтенберг.

"Това, което целим, е да запазим приблизително същото ниво на силите - около 12 000 войници и през 2016 година", каза Столтенберг на пресконференция преди започваща утре двудневна среща на външните министри на НАТО. "Почти половината от тях ще бъдат не-американски войски, а останалите ще са на САЩ".

Външните министри още ще решат да отправят ли покана за преговори за членство към Черна гора.

Други теми за обсъждане са инцидентът със сваления руски самолет на границата между Турция и Сирия, Украйна и приложението на споразумението от Минск, стратегията на НАТО срещу хибридни форми на диверсия, каза Столтенберг.

Ключови думи

Коментари

дебелян пеевский

"...който съдържа правила за големи военни учения, както и предвижда горещи телефонни линии и други канали за комуникация за избягване на конфликти." -- нещо не ми е ясно в таз мярка, руснаците казаха, че имат такова споразумение с НАТО за Сирия и че са уведомили НАТО, така де, големия му началник, за полетите. Никой досега не го е отрекъл, значи явно е така. Та, с какво тоя инструмент е по-различен от оня?

009

Наглост на квадрат. Русия струпвала войски до тях. Не че те, НАТО, се приближиха до Русия приемайки нови страни, ами Русия струпвала войски. А това че по времето на онзи белязания от Дявола Горбачов обещаха дапна се приближават до Русия....това не го помнят.

Умен си като Борисов, следователно не би ме разбрал ако ти отговоря.

майор от запаса

Ако ученията се водят основно в Русия,рискът ще е отпаднал.

за мир!

Руснаците са достатъчно безочливи да струпват хора и оръжие в близост до новопприетите членки на Алианса.И до бъдещите.

.....хибридни форми на диверсия,....демек мурзилките и разни други твари развиващи подривна дейност....

B B

НАТО може да си го навре този инструмент в задника, ще създават прецеденти, ще се обаждат по горещият телефон и ще се правят на вода ненапита. Чиновническа психика, но трябва да си оправдаят хлябът. Доктрината им беше борбата с тероризма, а те го създават и подкрепят до като им опре яйцето и на техният задник.

Нали НАТО е отбранителен съюз? Защо не се разпадна след като нападателния съюз Вършавски договор прекрати съществуването си?

Защото знаят болния мозък на руснаците и комунистите.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.