Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Сайтът "Биволъ" публикува ново парче от прословутите разговори между две лица, за които се твърди, че са бившата шефка на СГС Владимира Янева и разследваната съдийка Румяна Ченалова.

Всъщност новото аудио е допълнена обща версия на всички досегашни парчета, които излизаха в сайта. От последния запис от първия сезон на „Яневагейт“ обаче става ясно какви са според Владимира Янева мотивите за нейната зла участ.

Става дума за „Цветан“. Най-вероятно това е същият „Цецо“, който „натиска яко“, както стана известно от по-рано публикуван запис.

Ето и допълнението, което излезе днес:

РЧ: Добре де, защо, аз това не разбирам, може ли така да ти пише и да ти праща сигнали и…

ВЯ: Не знам… Не мога да ти кажа, не знам.

РЧ: Добре, той какъв мотив има да е толкова зверски настроен? 

ВЯ: Бойко ли?

РЧ: Да.

ВЯ: Единият мотив е заради Цветан.

РЧ: А да, ти ми го каза...

РЧ: Хубаво, но има възможни и невъзможни неща.

ВЯ: Аз мисля, че имам функционален имунитет.

ЧЕНАЛОВА: ЦАЦАРОВ ДАДЕ УКАЗАНИЯ ЗА ЕДНО ДЕЛО, НЕ СЕ СЪГЛАСИХ

БРЮКСЕЛ: "ИЗКЛЮЧВАНЕ" Е НЕКОРЕКТНО ДА СЕ ПРЕВЕЖДА КАТО "ОСТАВКА"

Клуб Z напомня, че за разговорите от записите се твърди, че са от края на февруари, когато около Янева "ври и кипи". Вероятно по чисто съвпадение в този период Цветан Цветанов все още е осъден на две инстанции на 4 г. затвор за казуса с 6-те "не". ВКС отмени присъдата му чак на 19 юни т.г., а по-късно тази година Софийският апелативен съд взе диаметрално противоположно на първото си решение и го оправда напълно.

За сглобеното пълно парче на разговорите от "Биволъ" твърдят, че са анализирали и в него няма данни за монтажи и интервенции. Може да го чуете тук.

По-рано председателят на Върховния касационен съд Лозан Панов призова президента Росен Плевнелиев да инициира независима проверка. 

Ключови думи

Коментари

socialen

Борисов и Цветанов изнудваха, за да може Цветанов да отърве панделата.

Хленчето

Такава отврат можеше да бъде сготвена само от творчески колектив "Галерия Бивол"!

Крайно време е на Бойко зверски да му писне, макар че такова медийно падение и трябва да стигне докрай!

праско

Ще се праскаме!!!

дарт

Мисля, че тези се праскат групово.

Хленчето

Ченалова я имаше в тефтерчето на Красьо Черния и точка! Въртяха, сукаха и в момента Анка Тъпата разгласява, че Борисов, Пеевски, Цацаров и Цветанов се били събрали, за да я отстранят! Надявам се този път ЕК да заведе дело срещу Медиапул за лъжа и измама и да им приберат паричките, дето ги взеха от някаква фондация. У нас има крещяща липса на справедливост. Да си сипем малко за успокоение! Пеевски и Цацаров ще си идат, но заслужават професионално отстраняване!

симон

НА ЦЯЛ НАРОД СА ЯСНИ НЕЩАТА САМО УПРАВЛЯВАЩИТЕ СЕ ПРАВЯТ НА УЩИПАНА НЕВЕСТА И ПРАВОРАЗДАВАТЕЛНИТЕ ОРГАНИ СЕ ЧУДЯТ КАК ДА ЗАМАЖАТ ПОЛОЖЕНИЕТО - ТОВА Е БЪЛГАРИЯ- КОЕ Е ТРЪГНАЛО И Какво са направили освен да харчат безнаказано пари нашите пари коя държава си разрешава едно правителство на едноседмичен воаяж в КИТАИ сигорно са били нА ДЖОБНИ ПАРИ айдеде

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.