Даниеле Масаро, един от най-добрите нападатели на италианския футбол от близкото минало, прие поканата на Христо Стоичков и се присъедини към звездите за юбилейния мач "50 години номер 8" на 20 май догодина. 

„За мен е чест и удоволствие да уважа моя скъп приятел за юбилея му. Празникът на Стоичков е и мой празник. Ще се радвам да участвам в тази наистина интересна среща и отново да изляза на терена с най-добрите футболисти в света", каза бившият играч на "Милан".

Масаро е световен шампион с Италия през 1982 г., макар че не е изиграл и една минута на мондиала в Испания. Той е сребърен медалист от "САЩ '94". Вкара ключов гол срещу Мексико (1:1 в групата), благодарение на който "адзурите" продължиха напред. На финала срещу Бразилия Масаро първо направи пропуск сам срещу вратаря, а след това изтърва една от дузпите, подобно на Роберто Баджо и Франко Барези.

През същата година "Милан" разби "Барселона" на финала на Шампионската лига с 4:0 в Атина. Масаро вкара два гола, а Стоичков бе от губещата страна. Двамата размениха фланелките си, като Даниеле остана с тази на Камата дори по време на коронацията на "росонерите" и на пресконференцията.

Той никога не е крил, че е голям фен на Стоичков заради головете и характера му. Добри приятели са от паметната 1994-та.

Масаро ще играе в София три дни преди 55-ия си рожден ден. С "Милан" той е спечелил четири титли и две Суперкупи на Италия, 2 трофея от Шампионската лига, три Суперкупи на Европа и две междуконтинентални.

До момента обявените футболисти за шоу сблъсъка на стадион "Васил Левски" са Диего Армандо Марадона, Карлос Валдерама, Георге Хаджи, Георге Попеску, както и вратарите Хорхе Кампос и Хосе Луис Чилаверт.