Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Няколко души се скриха в съблекалнята. Нападателите влязоха вътре и убиха всички без едно дете, което се криеше под коженото ми яке."

Това заяви музикантът Джеси Хюз от рокгрупата Eagles of Death Metal. Тя свиреше в парижката зала "Батаклан", когато вътре нахлуха терористи и избиха над 80 души. Това бе най-кървавият от няколкото едновременни атентати във френската столица на 13 ноември.

Хюз даде интервю за американското списание "Вайс", в което описва случилото се в тяхната гримьорна зад кулисите и на сцената. Малка част от интервюто бе анонсирана днес. Цялото ще бъде публикувана идната седмица.

"Хората се правеха на мъртви. Бяха толкова уплашени. Причина за многото загинали е фактът, че хората не искаха да изоставят приятелите си. Толкова много хора застанаха пред други хора, за да ги защитят", разказва Хюз.

Сред жертвите от "Батаклан" са Ник Алекзандър, продавал продукти с марката на бандата в дъното на залата, и трима служители на музикалната къща "Юнивърсъл”, с която работи групата.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.