Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Финландският премиер Юха Сипиля седял в тоалетната на самолет при полет от столицата Хелзинки до град Оулу в началото на месеца, съобщи Нюз.Ру, като цитира местната преса.

При това министър-председателят се "самозаточил" съвсем доброволно на мястото, където човек ходи винаги сам.

Сипиля участвал в преговори за реформата на социалното осигуряване и здравеопазването. Разговорите обаче се проточили цяла нощ. Така премиерът изпуснал всички полети до Оулу, където смятал да отиде със съпругата си.

Сипиля решил да лети със самолет на спасителната служба, твърди финландският таблоид "Италехти". На борда обаче имало само едно свободно място. Министър-председателят кавалерски го отстъпил на жена си. Самият той бил принуден да прекара целия полет в тоалетната.

Тази история звучи доста невероятно. Но може би само в България, където все щеше да се намери място за премиер в самолета.

Ключови думи

Коментари

Незнайка

Ми като си няма собствен авиоотряд, нека седи в тоалетната:)))

дебелян пеевский

Именно, в България като му се счупи фалконя на рапоня, дигнаха еърбъса да го приберат от Варна. Предполагаме, понеже с кортежа е по-скъпо :)

Развеселен

аз рекох, че се е посрал, а то...

И друг път съм ти казвал, не съди за всички по себе си.

Големи мизерници туй финландците, нито авиоотряд, нито кортеж. Като оня, швейцарския президент който ползва метрото за да иде на работа, същия мизерник и той. Да взимат пример от нашия елит.

В България се намира веднага самолет за премиера.Също и за тези по-долу от него.

роско

И за Бистришките тигри :-)

Николай I

Това не е нищо. Нашият премиер управлява страната от тоалетната в Банкя.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.