Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Предполагаемият водач на групата терористи, която извърши нападенията в Париж, Абделхамид Абаауд е мъртъв.

Това обяви прокурорът на Париж. Джихадистът е сред убитите в акцията на полицията в Сен Дени вчера.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

Ключови думи

Коментари

Vive le France

Браво на французите! Отне им 3 дни!!!

българин, живеещ във Лил

След като не намери твърда подкрепа сред партньорите си в НАТО, президентът на Франция реши да отиде в Москва. Посещението е планирано за 26 ноември, съобщава вестник “Независимая газета“. Най-вероятно преговорите ще се водят не само за политика, но и за военно-приложими задачи. Вчера група кораби на френските ВМС отплаваха, за да се присъединят към руските кораби, блокиращи сирийското крайбрежие. Най-вероятно Франсоа Оланд е смятал, че съюзниците в алианса моментално ще бъдат обзети от трагичните събития и съгласно алинея 5 от устава на НАТО веднага ще грабнат оръжията за колективно отмъщение на „Ислямска държава“ за атентатите в Париж. Но Европейският съюз, в лицето на своята бюрокрация, предпочете колективната отговорност за нападението над един от членовете на НАТО да бъде характеризирана от неопределени двустранни ангажименти, изпълнението на които не е така задължаващо. А САЩ от своя страна вместо да нанесат фатален удар по „Ислямска държава“, помагайки на Франция, заявяват, че за ликвидирането на терористичната заплаха от Близкия изток е достатъчно само да се махне Башар Асад от власт и според тях мирният процес веднага ще започне.

Сия

Член 5 от Вашингтонския договор не задължава по никакъв начин Европейския съюз и неговата бюрокрация. И позицията на САЩ е предадена непълно.

в

к'ъв мозАк е тоя свински сопол???

мвм

Клубтъп, пардон клубзъ :)))) Разбира се,че "мозъкът" на операциите в Париж е мъртъв! Всички терористи са мъртви, преди дори да бъдат убити. Точно така се прикриват живите. Освен с автоматите Калашников с най-добро качество, все повече държави се учат от българите. Искаш да скриеш някого- обявяваш го за мъртъв. В България има отдавна действаща цяла структура за погребения на живи хора. Плащаш си на когото трябва и умираш, а след това накъдето ти видят очите и колкото ти стига откраднатото. Хиляди живи-умрели! Ако обаче някой си фантазира, че само нашите съучастници политпростаци имат смелост да търгуват с Ислямска държава, дълбоко се заблуждава. Без едно рамо "отвън" и споделена печалба не става. Точно заради това се пригответе усърдно- каски, противогази, оръжие и лични планове за самосъхранение за вас и семействата ви. Другият път към демокрацията ви е да си намерите по един пън и да изчакате. Ще бъдете посетени от когото трябва в дома ви... Събудете се, българи! А Вие клубзъ, засрамете се...

Не може да се засрамят безсрамници, продали душата си на дявола. Верният път е да ги оставиш да си умрат с простотията си, Господ си знае работата!

сега

съветвам Башар Асад да прочете два пъти тази статия. И да си припомни, че Путин, точно Путин, не си мръдна дори веждата, за да защити Милошевич(тогава беше шеф на КГБ или Премиер), нито си мръдна пръстчето, за да защити Садам Хюсеин, а за Кадафи направо се включи в свалянето и убийството му. Ако Асад и АЛЕВИТИТЕ искат да изпратят 2016 година живи, ги съветвам веднагически да започнат преки преговори със САЩ и Франция. След този атентат и тази кървава саморазправа в Париж, а и навсякъде, СВЕТЪТ ще се разбере много бързо с Путин и руснаците(няма къде да бяат) и ще свали и накаже Башар Асад. Ако иска да избегне жалката съдба на предишните руски мекерета, както и да спаси от геноцид алевитите, АСАД още сега трябва да позвъни на Барак Обама и да преговаря за оттеглянето си. Путин вече се пазари за главата му!

Запази си простотиите за себе си!

Препоръчвам кремация с две свински уши за гарнитура.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.