Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Двете каки", според израза на премиера Бойко Борисов, се разминаха за позициите си около серията записи, които сайтът "Биволъ" публикува.

Оказа се, че Владимира Янева не си спомняла да е водила телефонни разговори с колежката си Румяна Ченалова като тези, чиито записи изтекоха.

В записите се чуваше ясно как женски глас, за който се твърди, че е на Янева, споделя, че главният прокурор Сотир Цацаров бил натиснат от премиера Бойко Борисов да я "опраска".

За амнезията на Янева стана ясно по време на брифинг на водилата заседанието към Етичната комисия към Висшия съдебен съвет (ВСС) Даниела Костова и на колежката ѝ Юлиана Колева.

Те бяха крайно лаконични, тъй като от Етичната комисия не искали Ченалова да научи от медиите какво е казала Янева. Днес Ченалова не дойде на заседанието, защото по същото време бе привикана в ДАНС.

При пристигането си в ДАНС по-рано днес съдийката обяви, че такъв разговор наистина е бил воден и че си го спомня много добре. Тя каза също така и че помни и "много други неща". Освен това Ченалова отправи и многозначителна заплаха, а именно, че "е сезирала европейски институции за нарушения и престъпления, които се извършват от хора на доста високи постове в държавата".

От ВСС ще поискат от "Биволъ" пълния звуков файл, тъй като до момента той изтичал парче по парче и това пречело на пълна проверка по случая. Освен това Етичната комисия ще поиска от приложението „Viber" съобщенията между двете съдийки, тъй като те се пазели за срок от 30 месеца.

Ключови думи

Коментари

Plamen

E TAZI OTVRATITELNA DARTA ALCHNA SADIIKA RESHI DA SE ZAPISHE I TO KOGATO SE DOKAZA CHE IMENNO TQ E TAZI DETO OBSLYJVA MAFIOTI,OTVRAT DA MY SE ZAPOVRASHTA NA CHOVEK

Бабата и дядото се отдават на спомени пред огнището. Тя: Ъм повниш ли га съ зехми и ти не можа да ми свършиш работа първата вечер? Той: Ъм ти повниш ли как сутринта като ти свърших работа и не беше за пред хората? Тя: Уууу, чи вчера ли е било да повня.

Красю Ч.

Добре де, ако не е луда, каква да е? Как да я кадрувам тази система?

фрунзе

Учиндолският цървул продължава вместо "каки" да използва "свраки"-дребен селски манипулатор, ама да се чудиш на сценаристите... Уж го играят малко по-умни, ама май дългия ги е обезличил по свой образ и подобие

mardafi

Тия гранита защо не са в ареста?

Разбрахте ли яе у нас няма приятелство има интиреси - най яркия пример е Ц.ЦВЕТАНОВ

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.