Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Съдия Румяна Ченалова е сезирала европейски институции за нарушения и престъпления, които се извършват от хора на доста високи постове в държавата, включително и такива от съдебната власт. Това обяви тя на влизане в сградата на ДАНС, съобщи "Дневник".

Ченалова бе привикана там, за да бъде разпитана по ново повдигнато й обвинение, което още не е известно за какво е.

Съдийката пристигна заедно с брат си, който е неин защитник по този случай.

Ченалова бе призована в ДАНС в същия час - 15 ч., в който и етичната комисия към Висшия съдебен съвет (ВСС) я покани да я изслуша във връзка с изтеклите записи на разговори между нея и бившия председател на Софийския градски съд Владимира Янева, които сайтът "Биволъ" разпространи.

По отношение на въпросните записи Ченалова каза, че си спомня този разговор и фактите от него, както и "много други факти".

В четвъртък разбрах, че нещо се случва, обясни Ченалова по повод извикването ѝ в ДАНС. Тя разказа, че в петък е била на вилата си в Стара Загора, където й се обадил следовател, представил се като Стоян. Той ѝ обяснил, че е призована да бъде разпитана по ново досъдебно производство.

"Случващото се с мен е поради факта, че властите в България са известени за това, че съм сезирала европейските институции", е обяснението на Ченалова.

Тя обаче не посочи за какви престъпления говори и които точно институции има предвид.

"Дадено ми беше да разбера, че властите са известени за това мое действие. Не знам по какъв начин", посочи тя за сезирането.

Ключови думи

Коментари

Радев

Ченалова няма какво да губи. Явно ще разръчка здраво кочината.

123

Нали тя е в същата тая кочина?:)))

Радев е дебил, прост и тъп! НЕ ГО ЧЕТЕТЕ!

Плаши ма, съдийко. А, защо по-добре, вместо да плашиш, направо да действаш. Шибана кучко?

haha

а чаналовица нали знае какви са наказанията за укриване на престъпления?? тя е съучастник в това. Какво плаши, ако има нещо да го слага на масата и да се приключва с цирка.

дебелян пеевский

Колкото Цв.В. направи "разкрития", толкова и тая ще направи. Всички си имат цена, а както видяхме миналата седмица, няма никакъв проблем за несъгласните да влезе в действие и тъп инструмент като брадвата.

Дедо Либен

Само не разбирам тия лелки откъде ги намират ... то и самите им разговори са ужасяващи ... като ги слушах и ми стана някак студено ....

Тия лелки решават съдби на поколения. Затова и "държавата" е мелачка на съдби.

123

Ку-ку,ку-ку!!!:)))

ДАНС я привикват за да я сплашат и разберат какво знае и ако знае много просто ще я блъсне кола.Тука е България- страната на мафията.

Николай I

На Ченалова се падна високата чест да опере пешкира заради всички, стоящи по-високо от нея в йерархията, но тя май не е съгласна. И на мен много ми се иска птичето да пропее, та да се разсмърди цялата кочина. Много ми се иска, ама никак не ми се вярва. А бе важно е съдебната реформа да върви напред! (това последното е шега.)

mardafi

залагам 100 ойро че тази ще умре скоро

Според мен трябва да сключи сделка със съда и прокуратурата и да разкаже това, което знае. И така да и бъде намалена присъдата(ако има такава) за това, че е "съдействала". Странното тук е че "съдействието" ще уличи същите тези, които ще я съдят :).Ще трябва да им разказва неща в които те самите са замесени вече и ги знаят :). А сега де. Егати покварата. 26 000 граждани напускат годишно Престъпния апарат "държавата". Много от тях са дори готови на момента да се откажат от българското си гражданство. Защо ли?

Николов

А беше време, когато Ченалова и Янева бяха големите фаворитки на днешните властници.

тука е така

Това го чухме и от Мустака,дай нещо по-реално.Мустака се е покрил в Сърбия и мълчи да не казвам като какво.Поредния бълвоч в пространството,който не служи за абсолютно нищо освен да се раздвижва въздуха!

тука е така

Това го чухме и от Мустака,дай нещо по-реално.Мустака се е покрил в Сърбия и мълчи да не казвам като какво.Поредния бълвоч в пространството,който не служи за абсолютно нищо освен да се раздвижва въздуха!

тука е така

Николов,така е .В един момент си удобен в другия НЕ!Булгаристан се нарича това!

Мария Зангова

И двете хубавици са пряко свързани с настоящите управляващи. Каквито са Ченалова и Янева, такива са и техните покровители от изпълнителната и законодателната власт. Разделението на властите в България е фикция, прах в очите на обществото.

мария

Всички само плашат ! И Цветан Василев за КТБ и помните ли Алексей Петров....сега и тая съдийка и колко още, а мълчат като риби ! Ха са казали- ха се е разплело кълбото ! Бъдете сигурни, че ще мълчат !

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.