Напоследък Григор Димитров определено не е във върхова форма на корта, но това изобщо не му пречи да печели сърцата на красиви и известни дами от различни държави. Новото му завоевание е не коя да е, а американската поп икона Никол Шерцингер. Новината излезе днес в английските таблоиди "Сън" и "Мирър".

Тя идва броени дни след като излязоха информациите, че френската тенисистка Ализе Лим е сменила Мария Шарапова в леглото на Гришо.

Никол е кака на хасковлията. Тя е на 37 години, докато нашият е на 24.

"Димитров може да спечели сърцето й. Двамата излизат заедно. Напълно отдадени са един на друг. Обаче няма как да бъдат видени един до друг към този момент, тъй като са много внимателни и не искат връзката им да бъде обект на внимание", е разказал близък на двамата пред "Сън".

Никол Шерцингер имаше дългогодишна връзка със световния шампион във Формула 1 Люис Хамилтън, но се разделиха преди година. След като се разделиха, красавицата имаше няколко краткотрайни флирта.

Според информацията на "Мирък" Хамилтън вече знаел за бившето му гадже и българинът и бил бесен от новината.

"Люис знае и е много нещастен. Това го накара да осъзнае, че вече няма бъдеще с нея. Той отчаяно опитва да се види с Никол и да поговорят, но опитите му през последните няколко седмици удрят на камък", разказал източник на таблоида.