Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Газихме по трупове, бягахме да се скрием, разказват оцелели от касапницата в зала "Батаклан". 

Журналистът Жюлиен Пеарс, който е бил на концерта на рок групата "Орли на смъртта", описва ужаса така:

Беше около 21,30, когато в залата нахлуха двама или трима души. Стреляха безразборно. Единият беше с автомат "Калашников". Това трая около 10 минути. Те имаха време да презаредят. И продължиха да стрелят. Убиваха от упор. Успяхме да се скрием зад декорите на сцената. В един момент нещата утихнаха и тогава се юрнахме към авариините изходи. Когато се добрахме до улицата видяхме десетки хора окървавени.

Друг зрител се е скрил зад високоговорител и това го е спасило. Той разказва:

Инстинктивно залегнахме след първите изстрели. И започнахме приведени да търсим спасение. Сцената се препълни с хора. Аз се скрих зад един от високоворителите. Бяха с пушки. При едно спиране на огъня започнах да тичам. Бягах върху десетки трупове. Всичко бе потънало в кръв. Излязох на улицата, където също имаше мъртви хора.

 

Ключови думи

Коментари

Иван

Коментарът е изтрит поради неспазване <a href="/TermsAndConditions">условията за ползване</a>

Групата се казва "Eagles of Death Metal".

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.